Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
pocokxx
üzenetére
Köszönöm, #38740Izland` neked is.
Most kifejezetten ezt a két játékot játszanám, de sajnos nincs droidon.
A Raiders of the North Sea -t tolom néha, szerintem jó adaptáció, csak a kiegészítőket hiányolom és hasonló minőségben más bábulehelyezős, vagy a Kütyük-szerű érdekelne. -
-igu-
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
Find a way kap tőlem is egy erős ajánlást.
/nem azért válaszoltam egy tavalyi hozzászólásra, mert figyelmetlen vagyok, hanem mert használtam a keresőt, és ezt az egy hozzászólást dobta ki ezzel a játékkal.
-
xenom0rph
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Azta ez a Rusty Lake Hotel de jól néz ki!
-
Saccco
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Lehet, hogy a play games integráció miatt van, valószínűleg csak azoknak működik, akinek már megy a profilszerkesztés. A játékon belül én sem találom a bejelentkezést sem az achievementeket, play games-ben látszanak.
Egyébként a játék jó, valóban kissé könnyű. Kb. fél óra alatt kijön belőle 70.000XP. Összesen 10 achievement van benne, egyenként 10.000XP-ért. -
Dilikutya
félisten
válasz
pocokxx
üzenetére
Eleinte költöttem gyorsításra belőle, de amikor rájöttem, hogy lassan gyűlik, csak drónra tartogatom. 143 plutóniumnál járok. Másra egyelőre nem érdemes költeni belőle.
Tipp: egy területen több drón csak egymás után keres, viszont ha szét vannak szórva más-más részre, akkor mennek párhuzamosan. Legalábbis nekem a kettő működik így. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
Én egy nap alatt összefarmoltam 150k-t kb. 4 óra játékidővel, szóval annyira nem gáz ez. Arról nem is beszélve, hogy már megvan neked 120k

A másik, hogy számomra ez a játék nagyon hangulatos, nekem ez nem is farmolás, mert közben teljesen élvezem a játékot.
A farmolási tippemet a Traffic Rider topikban elolvashatod, 6-7k/menet.
-
törölt tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Én a 34-ik küldetésnél tartok. Eddig csak az alap csomagot vettem meg. Pénzduplázót pl nem.
Jelenleg van 252k-m, csak farmolásból. De nem veszem meg a 250k-s motort, hanem majd az 500k-sat, addig farmolok. Naponta kb 20 percet nyomom, van hogy annyit se. Egyszer meglesz... ráérek..
Egyébként nagyon nem IAP-os game. Ha az ember kicsit játszik, simán meglehet az 500k is. Minden nap belépsz, és játszol kicist, simán jön napi 20k. Tehát ez egy jó game.
-
válasz
pocokxx
üzenetére
Én hamarabb abbahagytam, pedig vettem pénz duplázót, meg kezdőcsomagot is (kb 5k Forint volt a kettő együtt). Az a baj, hogy egy idő után még a duplázóval is rohadt sokat kell grindelni, teljesen élvezhetetlenné válik a járték. Megbántam, hogy bármit is költöttem a játékra, egyszerűen nem érdemli meg a fejlesztő. Egy idő után muszáj rengeteg pénzt rá költeni, vagy rengeteget kell grindelni.
-
james001
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
A T-Rex koponya is relic ha minden igaz,tehát ennél is csak a nagyítókat/távcsöveket gyűjtsd amíg össze tudod szedni a pályán. Én eddig csak a powerup-okat fejlesztettem főleg meg a pénzt hogy többet adjon. Fegyverekben annyira nem éreztem hogy jobbak lennének,meg egyébként a pisztolyon kívül minden másban fogy az ammo... Egyébként baromira lemeríti a telefont a Relic Run. Tegnap este toltam vele kicsit,80%-on volt az akku és tényleg csak max fél órát játszottam és 20%-ra levitte
Más játék pl. egy Subway Surfers alig viszi le. -
Mandarindara
csendes tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Nekem például nem jött be. Lg Spiritem 4g lte-m van(az új), azt írja, hogy nincs rá optimalizálva, ezért low grafon megy. Így nagyon ronda. A játék introja nagyon jó, de a játékmenet annyi hogy nyomogatod a a képernyőt, semmi taktika. Még meg nem csinálják normálisan szerintem nem éri meg letölteni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Jól megosztottad...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#17186) saelin:
A Machinarium zseniális. -
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Tesztelési fázisban csak iOS-en láttam, az Android később jött, amikor végre beengedték az iPiacra. Egyszerre akarták kiadni minden platformra, Apple-nél meg heteket kell várni, mire engedélyezik. Egyébként nekem is meg kellett vennem, de nem bántam meg. Igaz, már végeztem vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Arra azért figyelj oda, hogy bár menteni tudsz az ingyenessel, de visszatölteni a játékállást már nem lehet, ahhoz fizetni kell. Viszont amennyiben a játékon belül van mentés, az működik, de az Abe esetében nem tudom, hogy benne van-e, mivel én a full-os ClassicBoy-t használom. Egyébként szerintem megéri az árát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Én játszottam a ClassicBoy-on belül Abe-el (mind a kettővel). Tökéletesen futottak, bár nekem a Joy-on (iPega 9017) csak L1 és R1 van, L2 és R2 nincs, így ott trükköznöm kellett. De látom, Neked fent is megvan a 4 gomb, szóval ott nem lesz gond.
-
tomee007007
addikt
válasz
pocokxx
üzenetére
A Heroes: A Grail Quest is klasszikus M&M Heroes beütésű (anno azt is amazonon zsebeltem be), abban sincs vár, a játéktér nyitott, olyan küldetést vállalsz, amilyet szeretnél, de azért nem az igazi: nagyon gyerekes a grafika, van 1000 napod, hogy megcsinálda játékot, viszont kb 1 óra múlva iszonyatosan nehézzé válik, gyakorlatilag senkit sem tudsz legyőzni

-
válasz
pocokxx
üzenetére
Némileg hasonló, de ez jóval korábban készült, még nem voltak androidos mobilok, amikor S40-en ezt toltam.
Ami még az érdekessége, hogy én évekkel ezelőtt megvettem playen (akkor asszem 4 dollár volt) a 2. részével együtt, de azóta teljesen ingyenes lett. Nincs benne IAP meg reklám, a teljes játékról van szó.
-
Garada
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Jó kis game, engem hosszas időre le tudott kötni.

#12311:Minőségi Unity motor dolgozik alatta tehát a látványra egyáltalán nem lehet panasz.Irányításban én személy szerint nem éreztem nehézséget, könnyen megszokható.Egyetlen dolog talán az ára amibe bele lehet kötni ugyanis szerintem reálisan 600HUF körül lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó lesz, köszi szépen!

Más játék pl. egy Subway Surfers alig viszi le.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)