Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
válasz persil #17817 üzenetére
Nekem nem olyan van, de konkrétan Snapdragon 800 még fHD-ban is elég a legdurvább játékokhoz, akkor HD-ban mindennek szárnyalnia kell. Ezt a Nexus 5-ös tapasztalataim alapján írom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
válasz persil #18023 üzenetére
"5 éves nagyfejű mangagyerekek"
Ez tetszett!
Ami újabb az a fentebb linkelt Beast Quest. Más ilyen kategóriájú játék nem nagyon jut eszembe.
Este nézelődök egy picit, hátha csak kiment a fejemből."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Saccco
nagyúr
válasz persil #18127 üzenetére
Play játékok alkalmazásban.
#18128:
Szerintem nem, már van rá jel az áruházban, itt viszont nem szerepel.
Hacsak nincs valami saját rendszere.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
saelin
veterán
válasz persil #18384 üzenetére
Annyira nem lennék benne biztos. A Play szerint csak acsik és leaderboard van, cloud jelzés nincs ott. Ezt a legjobban úgy lehet kideríteni, hogy az új/másik eszközre felteszi a játékot, vagy letölti az előző állást vagy nem. Pl a boom beach is ment felhőbe, mégsem írja a play.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nagyúr
válasz persil #18384 üzenetére
azért nem vagyok biztos benne, mert kipróbáltam egy másik telefonon és eleve egy másik serverre lépett be automatikusan és azt kérdezi, hogy ezt hozzákösse a gmail-es accountomhoz, én meg már egy meglévő játék accountot szeretnék a másik telóra, hogy azon tudjam folytatni, amit a régi telón elkezdtem és nem pedig egy új játékot...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
saelin
veterán
válasz persil #18433 üzenetére
Jaah! Most nézem, hogy ez nem az első rész portolása, hanem egy mobilokra szánt külön rész lesz. Akkor már lehet elég lesz a tabom neki... Picit félreértettem a címet (yup, nem olvastam el a tartalmát ).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
beloadjoker
őstag
válasz persil #19888 üzenetére
+1 az energy vagy stamina hülyeség mellett én elég ritkán játszok akkor viszont szeretnék egy fél órát vagy akár egy órát is egyhuzamban de nem lehet, persze meg lehet oldani ezt is ahogy mindent mást is, fellelhető a játék moddal is a baj az hogy csak úgy van hogy unlimited stamina + ammo, nekem csak a stamina kéne a kifogyhatatlan lőszerrel kb már nincs sok értelme a játéknak mert így is nagyon könnyű még egyszer sem haltam meg benne
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz persil #20502 üzenetére
Igazából B, C, D-ben is kéne már új autó, de főleg C-ben olyan drága, hogy szinte lehetetlen legyen rá gyűjteni.
no more 6-os volt az igazi, ott mindig volt mindenre pénzem és maradt is egy csomó
8-ban a 7-től többet kell gyűjteni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
HD5570
aktív tag
válasz persil #20806 üzenetére
Én sem találok sajna, de valószínű nem is működne mert tán egy hónapja próbáltam a 9mm-t meg a Dungeon Hunter 1-et és egyik sem volt jó,mert hiányoztak a textúrák az egész játékban.Gondolom nem szeretik az új androidot vagy az új hardvereket.
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Thrustmaster TSS Sparco kézifék
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest