Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz
darkmore
üzenetére
Én is hezitáltam ilyeneken, (Pl egy Power Moga nagyon f@sza lenne) aztán úgy döntöttem a legolcsóbb megoldás választom.
Olcsó PS3 kompatibillis controller, sixaxis app, egy küllő és egy kopott olcsó tok.
Nem tudom hogy XL alapban párosodna-e a controllerrel, viszont Root nélkül nem tudok élni, így nem is érdekel
Így néz ki, meg van a végén egy gyűjtés pár más, és jobb megoldásról is.
Nem tökéletes de sokat használom. A terv, hogy veszek valami kis aksit,van egy rövid kábelem, azzal kitolható a játékidő egy utazás alatt. -
Fitzgerald
veterán
válasz
darkmore
üzenetére
Szállítással együtt mennyit fizettél, ha nem titok?
Illetve nem tudom van-e tapasztalatod Xbox 360 kontrollerrel, de sokak szerint ugye az egyik, ha nem a legjobb ilyen típusú kontroller. Nekem is volt több is az évek során, mindig maximálisan elégedett voltam a minőségével. Ahhoz képest milyen?
-
Maxtreme
addikt
válasz
darkmore
üzenetére
Még 2 (a listán szereplőkön kívül
)
House of the Dead Overkill
Renaissance Blood (annyi hogy ez sajna Tegra only) -
james001
veterán
válasz
darkmore
üzenetére
Én nagyon nagy DS fan vagyok,de ez sajnos nem jött be az irányítás miatt. Lehet velem van a baj vagy én vagyok béna,de normálisan nem tudtam egy necromorph-ot lelőni,meg hiányzott a gyors játékmenet a konzolos verzióból,tehát lelőni a necro karját és kinézissel rádobni... Nagyon hiányzik itt a kontroller. És nem csak 5 percet toltam vele,elvittem azért vagy 4-5 chapter-ig.
Inkább a Dead Space Extraction-t kellett volna rárakni mobilra,vagy hasonlót. -
válasz
darkmore
üzenetére
Régebben inkább nem kezdtem neki, viszont az írásod hatására belevágtam, és tetszik.

Futottam pár kört vele (a többség kamikaze volt
), warriorral lementem a 15-ös szintig, sajna a 4. class unlock nem lett meg. :/ Utánanéztem, komoly wiki van a játékhoz, van mit olvasgatni.
A warriorral kapcsolatban igazad van: "You may expect 1 successful game for 7 — 10 tries for warrior,1 for 12 — 15 for mage, and 1 for 20 — 25 rogue". A szerencsefaktor is bejátszik: volt, hogy az első szinten nem jutottam túl, annyira rosszul jöttek ki a harcok. -
-
-
-
válasz
darkmore
üzenetére
Nagy kedvencem, 2+ éve játszom. Én személy szerint költöttem rá, mert hosszú távra terveztem/tervezek a játékkal. Talán két dolgot lehetne még megemlíteni:
- már papír változatban is létezik - ebből azért lehet arra következtetni, hogy van érdeklődés a játék iránt (én pl. azért rendeltem belőle, mert anno a rendelés értékének megfelelően adtak kristályokat is a játékban, tehát konkrétan ingyen volt a papír változat)
- a szabályrendszere nagyban hasonlít a nemrég nyugdíjazott WoW TCG-hez.
Egyébként nagyon várom a következő kiegészítőt, sok újdonság lesz, nem csak lapok terén.
-
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
darkmore
üzenetére
Nem nagyon készül ilyesmi androidra, vagy csak én nem tudok róluk. A The Bard's Tale-trilógia viszont az Inxile-féle Bard's Tale-hez jár ajándékba.
Emulátorral pedig elvileg a The Elder Scrols: Arena, és a Daggerfall is játszható.
A Joe Dever's Lone Wolf hasonló játék még, csak az nem FPS-nézetű, hanem szöveg alapú.
Viszont a harcokat 3D-ben kell lejátszani. -
-
-
-
-
zozyk
addikt
válasz
darkmore
üzenetére
1 könyvet lehet tolni droidon is : Halállabirintus
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest