- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
tomee007007 #19791 üzenetére
Ezt nem értem. Két napja "vettem" meg az appokat az Underground appon belül, igaz csak egyet próbáltam ki (War Escape) , de az működött. Most kíváncsiságból megnéztem a szintén aznap vett Aralon-t , rányomok,hogy install,és már tölti is, és működik. Kipróbáltam még a Samurai II-t, az is települ,és megy szépen.
Innentől kezdve passz. -
Sanyi.mTs
addikt
heroes 3 hd - 5 dollár/1999Ft
-
Saccco
nagyúr
válasz
fery02 #19789 üzenetére
Spikes-t telepítettem, de még nem próbáltam. Az achievementek kiszedhetőek, de egy hamar 100%-ra biztosan nem (pl. Play 5000 games
), viszont pontgyűjtésre 10 pontonként ad 2.000XP-t.
A másikat nem telepítettem.
Korábban emlegettem más ilyen játékokat, pl.:
- Dot Rush, ebből sokat ki lehet szedni 100%-ra is megoldható, de kell rá időt szánni, nekem 12/18. 50 játék után csak a 150 pont hiányzik (12.000XP!), illetve a több játékért járók.
- Ultraflow, ez igen szórakoztató és szintén sok XP-t ad, rövid idő alatt. A 3 hiányzó achi jól leírja: Play 90 minutes, Finish lvl99 in 5 attempts, Speedrunner - finish the game in less than 40 minutes (ez mondjuk nehéz).
- Snake Shadow Edition, csak 5 achi egyenként 20.000XP-ért, kb 30-40 perc alatt teljesíthető.
- Ruben is sleepy, itt is csak 5 achi van szintén egyenként 20.000XP-ért és ezt is hamar össze lehet hozni. -
válasz
Saccco #19786 üzenetére
Ezzel a most írt kettő achi-állat játékkal tapasztalatod is van?
Arra gondolnék, hogy minden achi megszerzése mennyire nehéz vagy idő igényes?
Neked megvan bennük már minden achi?------------------------------------------------------
@Danny365: Óriási köszi a pozitív vélemény megosztásért a Larás játékot illetően!
Én sem fogom rs sajnálni azt a 2ezret. -
Saccco
nagyúr
Akciós a Kingdom Rush Origins 0.99$ és a Hitman GO szintén 0.99$.
-
Yayoh
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Danny365 #19784 üzenetére
Én is úgy vagyok ezzel, hogy sok játékkal nem is játszom, ha nincsenek achievementek benne...
Szerk.: El lehet vajon érni a játékos profilt androidon kívül? Nem találom.
Szerk.2: Sok XP-s játékok: IMPOSSIBLE ROAD (558ft), Don't Touch The Spikes.
A múltkor is írtam párat. -
Danny365
őstag
válasz
felixo #19780 üzenetére
Vásárlás után pont 4 órával később ment le a credits rész, de egy fél órát tököltem a letöltéssel, mert mindig 905 errort dobott.
Szerintem nem para a hossza, ez még pont olyan, hogy jó, mert nem fullad unalomba. Jelenleg is itt rohad egy csomó félbehagyott játék a telefonomon, mert nem motivál már semmi, hogy folytassam őket (persze törölni nem törlöm, mert a fránya achievementek miatt csak végigtolom őket...), ezzel szemben a Lara Croft GO legalább szórakoztató volt végig.
Aztán ha megveszitek és nem jön be nektek, ne én legyek a hibás, hogy minek írtam jókat róla.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19777 üzenetére
Valamiért elutasított a Telekom. Van elég pénz a kártyádon?
-
Danny365
őstag
Mindenféle túlzás nélkül, ez volt az egyik legjobb játék amit eddig Androidon játszottam, pedig nekem aztán már tényleg landolt a kosaramban nem egy cucc.
Annyira egyben van, hogy nem is nagyon tudok belekötni. Mind a grafikai stílusa, a hangok, de főleg a zenék mind baromi jók. Az első fele még könnyűnek tűnhet, de egy-két puzzle azért okozni fog fejtörést a vége felé, de mégsem megoldhatatlanok.
Cloud save, achievementek vannak. IAP igazából csak annyi, hogy Larának lehet más ruhákat venni, illetve ha elakad az ember, a megoldásokat is meg lehet nyitni pénzért (vagy valami ilyesmi, ezt olvastam, nem néztem meg).
Ha 100%-ra meg akarja csinálni az ember, kétszer legalább végig kell vinnie, mivel vannak benne gyűjthető cuccok, amiket elsőre úgysem fog megtalálni - legalábbis én párat elhagytam, pedig figyeltem rendesen. Amúgy meg olyan ~3-3,5 óra az első végigjátszás.
Szerintem megéri a pénzét, tényleg abszolút igényes a játék.
-
Ver'alor
tag
válasz
Ver'alor #19772 üzenetére
És előkerült az IAP is, amivel lehet venni olyan izéket, amik összevonjár a lent levő atomok felét. Ezen kívül amint kiderült, a későbbiekben lesz még pár speciális proton(?), pl a fekete össze tud vonni 2 különböző atomot is, a fehérrel meg lehet klónozni egy általunk kiválasztott atomot. Új rekord: ezüst
-
Ver'alor
tag
Ma találtam, az Atomas nevű játékot, és egyszerűen nem tudom letenni. Atomokat kell egymás mellé rakni, amiket random kapunk, és ha két (vagy akármennyi páros számú) ugyan olyan, és egymás mellé rakjuk őket, majd közéjük dobunk egy protont(?), akkor egyesülnek a periódusos rendszer következő elemévé. Ha kapunk egy elektront(?), akkor be tudunk húzni a lent lévő atomjaink közül egyet, és át tudjuk helyezni máshová. De nem feltétlenül csak ugyan olyanokat tudunk egymásba húzni, hanem mondjuk 2 hidrogént és 2 héliumot, a lényeg, hogy szimmetrikusan helyezkedjenek el. Érdemes tenni vele egy próbát, ingyenes, IAP nem tudom még, hogy van-e benne. Én az alumíniumig jutottam.
-
Rula
tag
Egy remek ingyenes puzzle játék. Vonalakat forgatunk. Minden vonalnak kapcsolodnia kell egy másikhoz. Röviden ennyi,nem igazán tudom elmagyarázni normálisan. Első két pálya utan érthetô
Nem kell atomerőmű a játékhoz.
-
Danny365
őstag
Megjelent az ios-en nagy sikert aratott Framed is a mai nap folyamán. Egyedi kis játék, az ára még nevetséges. Az előbb vittem végig, szűk egy óra a játék idő.
-
persil
nagyúr
válasz
sultansmith #19761 üzenetére
Az egy dolog, hogy kétezer forint, de hogy mellette appon belüli vásárlás is van párszáz forinttól, egészen több ezerig, az ténlyleg sok.
-
Zol77
aktív tag
válasz
l.skywalker #19760 üzenetére
Nyomj a Home gombra az Underground menüjében,ezzel visszalépsz a főmenübe,
majd ott Apps&Games , és ebben a menüben lent lesz egy olyan,hogy Your Apps. Nekem ott van minden a felhőben,meg a telepített is. Ha itt se látod,akkor lehet a címed itthonira van állítva. Egyszer az Amazon coin gyűjtögetés miatt amerikai cím lett beállítva nekem az amazonon. Lehet ezért nem találkoztam a "Geogrpahical restricted" üzenettel. -
l.skywalker
titán
Én a honlapon meg tudtam "venni" az ingyenes játékokat az Underground szekció alatt, viszont a készülékemen sehogy sem látom őket. Ha rámegyek valamelyik "Actually Free" app-ra, akkor kiadja, hogy frissítenem kell az Underground App-ra, de arra meg azt írja ki, hogy "Geogrpahicla restricted"
Valakinek van valami ötlete?
USA régió van bejelölve, újra regisztráltam a készüléket is.
Tény, hogy még van pár készülékem az Amazonhoz rendelve, de nem hiszem, hogy most midnent törölni kéne...
-
Zol77
aktív tag
Érdemes végigpörgetni az Amazon free listáját, eddig 300+ appot/játékot szereztem be a napi ingyenesből az elmúlt pár alatt,de tegnap ezt még sikerült megfejelni ilyen címekkel:
R-Type II, Samurai II, Sentinel 4, Mines of Mars, Aralon Sword and Shadow,Shadowgun,Shadow Blade,Dark Incursion,Raiden Legacy,The Secret of Grisly Manor,The Lost City , Time travel escape , War EscapeA régi amazon appot nyitottam meg,ott a napi ingyenes helyén az új Underground ikonra kattintva lehet bogarászni. Itt átláthatóbb,mint az új appban. Csak kérdés,hogy minden nap tekerjek végig vagy 150-200 címet,hogy mi az ami újonnan bekerült? Mert nagyon hosszú a lista. Tableten két oszlopba van tördelve,ott valamivel jobban látszik.
Remélem valakinek jól jön,nem hiába linkeltem ennyit -
törölt tag
Megjelent: Lara Croft GO
-
felixo
őstag
válasz
Saccco #19746 üzenetére
Szinte minden új, valamire való játék freemium-os. Ez a jobbik fajtából való ... mindent elérhetsz pénz nélkül is. Ha türelmetlen valaki, az pedig fizet. Amúgy meg hogy lehet elvárni, hogy egy normális játék ingyenes legyen ?
Te sem, én sem ingyért dolgozunk. Nekik is meg kell élni valamiből. A két szép szemünkért nem fognak minőségi játékokat csinálni. -
Rula
tag
válasz
#53932800 #19748 üzenetére
Nem warez. Most le is írom a menetét.Ezt letölti az ember, elinditja , legõrget addig amig nem látja azt a kék/fehér emberkés képet, amelyen a következő felirat található: Final fantasy (alatta pirossal) Limited-Time Free Download. "Katt" rá. Utána a kék app details-re.
"Purchase". És elinditja a játékot. Azaz előszöris letölti.
Ha jól értelmezem, akkor amint lejár a promó , akkor újra fizetős lesz. Illetve ha "megvásároljuk "a játékot utána letöröljük az appot , de mondjuk a promó után újra rakjuk mert szeretnénk játszani a játékkal, akkor pénzt kér érte. Tehát aki szeretne vele valamikor játszani ne törölje le az appot. -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Arween #19747 üzenetére
Én nem töltöttem le, valószínű nem is fogom, mert már amúgy se nagyon használom a telefont, de az a tippem, hogy rákérdezett az alkalmazás, hogy hol élsz, te pedig Magyarországot jelölted be. Próbáld meg úgy hogy az Egyesült Államokat jelölöd meg lakóhelyednek. Úgy emlékszem pár éve én is amerikai lakcímmel regisztráltam be az amazonba, hogy jogosult legyek néhány ingyenes alkalmazásra.
-
Arween
senior tag
-
Danny365
őstag
Ha valaki játszik az Angry Birds 2-vel, annak szólok, hogy a mai update után 5 helyett már csak 3 életed lesz, szóval eszerint frissítsétek.
-
Ver'alor
tag
Ismertek (nem anime stílusú!) jrpgt androidra? (Akár emulátorral)
-
Rula
tag
Ingyenes Final Fantasy játék lehetőség aug 31ig.
Leirás hogyan szerezhető meg :http://dealnews.com/Final-Fantasy-for-iPhone-iPad-or-Android-for-free/1429168.html(Elnezest, hogy nem linkeltem normalisan, illetve, hogy nem irtam le magyarul hogyan kell megszerezni. Telefonrol vagyok, rohanasba es erzem amugy elfelejtenem.)
-
törölt tag
Ti melyik régiót választottátok?
-
Danny365
őstag
Lehet a Google is bevezeti majd, legalábbis a napokban a Play Store appban megjelent egy Play Daily menüpont, amit aztán le is szedtek gyorsan. Persze lehet, egész mást takar.
Mondjuk engem annyira nem hatnak meg ezek az ingyenes cuccok. Ami kell, úgyis megveszem, ami meg nem, az ingyen se kell.
-
válasz
Dr. Mózes #19731 üzenetére
A lényeg, hogy van ez az Underground app, ezentúl ott vannak a promóciós appok, amik állandóan promóciósak lesznek, tehát nem csak 1-1 napra. Ennek megfelelően nem is lesz napi promóció, hanem az van, amit ott le lehet tölteni, és időnként adnak hozzá extra appokat. Ezek mind olyan appok, melyek alapból vagy nem ingyenesek, vagy reklámosak lennének (de ott nem azok), vagy valami extra jár hozzájuk (IAP-osoknál).
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az Amazon megszüntette a Free App of The Day programját, helyette az Amazon Underground lesz. Mivel elég gyenge az angol tudásom, ezért nem akarok semmilyen hülyeséget írni, hogy pontosan hogyan is működik az új program, majd talán valamelyikőtök elmagyarázza, hogy pontosan hogyan is működik.
-
csadi0011
őstag
Az NFS No Limits frissült az apple store-ban. De még ott sem érhető el worldwide.
Changelog:
What's New in Version 1.0.31
Slam into gear, hit the nitrous and take on exciting new challenges with the latest update! See if you have what it takes to rule Blackridge with more cars, more streets and less rules.
• Car Series – Over 800 new car-specific events to build your garage and rep on the street.
• Special Events – Leave rival racers in the dust and win exclusive new cars with high intensity challenges.
• Black Market Store – Find that item you’ve been searching for and build your dream car with direct purchase of parts, blueprints and materials.
• Daily Assignments – Prove your worth and earn rep and gold every day.
• New Content – Race day and night in the fastest cars yet, like the Pagani Huayra and Lamborghini Aventador LP700-4. Enjoy a variety of new modes, including Nitro Rush, Getaway and Airborne.
• Improved Gameplay – Dominate races around our new world map to rule Blackridge, claim free daily crates and get new materials to craft part upgrades to make your ride more powerful than ever before. -
Nincs free app of the day az amazonon, remélem, hogy csak pillanatnyi kihagyás az egész, és nem végleges.
-
Ver'alor
tag
válasz
lkksioskdl3 #19720 üzenetére
Pont, hogy fps, de nem baj, majd lehet, hogy kipróbálom
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Ver'alor #19719 üzenetére
Próbáltam, nem rossz, de a Deus Ex: The Fall jobban bejött.
És az 1/6-ba kerülSzerk.:
Ez Tps és nem Fps. Bocsánat -
Ver'alor
tag
Mass Effect Infiltratort próbáltátok? Szerintem a legjobb tps.
-
Cute the Rope Time Travel HD ingyenes ma amazonon.
-
Ver'alor
tag
Ezt ismeri valaki? Jó? Net kell hozzá?
-
Maxtreme
addikt
Gondoltam szólok hátha valakit érdekel, hogy valami baj van az új Castlestormmal. (1.7.6)
Nálam indítás után ezt írja ki. katt
Sajna kicsit a portugálom megkopott az évek múlásával, de a google translate szerint nem tudja detektálni hogy milyen készülékem van.
Nem tudom ez mennyire globális probléma, de azért vigyázzatok a frissítéssel.
Hála isten sikerült alternatív forrásból beszereznem az 1.7.2-t, azzal nincsenek problémák. -
Saccco
nagyúr
Magyar játék:
Egy kereskedő bázist kell építeni. Hasonló a felépítése, mint a Clash of Clans típusú játékoknak, viszont nem háborúzni kell, hanem terjeszkedni, gazdagabbá válni. Online kereskedőházzal ellátva. IAP van, nem tudom milyen.
"A játék lényege, hogy felépítsük és folyamatosan fejlesszük űrbirodalmunkat, miközben üzletelünk ismerőseinkkel és új területeket kaparíthatunk meg. Az adok-veszek során ún. „federation” pontokat gyűjthetünk, amik a ranglista-sorolás alapját képezik. A képlet egyszerű: ha a Föderációt támogató űrhajókkal kereskedünk, ugyan kevesebb pénzt, de több pontot kapunk, ugyanez ellenséges űrhajók esetén több pénzt, de kevesebb federation pontot eredményez. A minél gyorsabb előrehaladás érdekében érdemes már az elején az egyik stratégia mellett elköteleződnünk, majd azt következetesen alkalmaznunk." - forrás: Magyar cikk - imagazin.hu
-
EnergyCoke
tag
válasz
predator00 #19709 üzenetére
Privibe elküldöm a fhn+jelszót csak nem egyszerű átjelentkeznem facebookos accról. Ha van ötleted írd meg
Csak mert a face jelszómat nem szívesen adnám oda
-
predator00
tag
válasz
EnergyCoke #19708 üzenetére
Épp azon gondolkoztam hogy le kellene töltenem, (már unom a Darkness Reborn-t
) egy próba erejéig megnézném azt a pisztolyost
-
EnergyCoke
tag
Taichi Pandával játszik valaki? Van egy lvl 45ös pisztolyosom
de meguntam a játékot szívesen odaadom az első jelentkezőnek
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Volt régen a Playen egy olyan kis progi, aminek az volt a lényege, hogy ha elindítottam, akkor az ujjamat a képetnyőn végighúzva ilyen hangeffekteket adott ki. Lehetett választani többhangszínt is. Régóta nem találom már fennt. Valaki nem tudná megmondani a nevét? Előre is köszi
-
saelin
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19658 üzenetére
Jól néz ki, de én tuti kihagyom... Nem akarom megsütni a tabom/telóm.
-
Danny365
őstag
válasz
Ferenczi Áko #19700 üzenetére
Nálam sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!