- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
IAP van, de nem szükséges, mivel a játék elég gyémántot ad. Játékmenet nagyon jó, spell casting érdekesebb mint egy normál gombnyomás. Továbbá 4.8 az értékelése
Szerk.: Bocsi, legközekebb frissítem az oldalt
Bár ez is mutatja, hogy milyen jó
@Seth: nekem is
-
Maxtreme
addikt
Dungeon Quest (nemrég kapott grafikai ráncfelvarrást is, egész pofás lett)
-
-
tepenzed
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi!!
Még ilyen komplex játékokat tudtok ajánlani? Semmiképpen sem casual játékokat keresek! Utóbbi időben már a s€ggemből is ez a 10 perc alatt kivihető gyorsan megunós játékok folynak.
Újra elővettem kb 2 hete a GTA sorozatot (most harmadjára játszottam ki a teljes szériát mobilon). Szerintem már több mint 1000 órám van benne a 3, VC, SA, LCS-ben összesen
-
saelin
veterán
Haha, pont annyit játszottam vele!
Azért hátha tetszik majd valakinek. Azon már meg sem lepődöm, hogy van benne IAP, csak ne erőltesse nagyon. Az energia rendszer meg az ilyen "buszozós" játéknál nem annyira zavaró, legalábbis számomra~Quasi_modo
Azért érződik, hogy ismét inséges időket élünk játék fronton. Már vagy 2-3 hete semmi érdemleges nem jelent meg. -
dzsidzsas
tag
Van még egy ilyen, Jawel Fight, úgy csal a gép, hogy mindenképpen IAP keljen, ami nem gond, de minél több és egyre pofátlanabb. Nem ajánlom senkinek.
-
Spancho
senior tag
Tudom ,hogy az újabb játékokban már működik ez az automata 'eltüntetés' tök jó ,de a Vice City valamikor 2012 végén jött ki ,akkor még nem tudta ezt az Android
Sebaj ,csak baromkodni szedtem le ,nem életbevágó.
A ROOT-tal meg még várok amíg nem lesz valami olyan ami miatt nagyon kéne.
WP8-ról jöttem ott is elvoltam a rendszer piszkálása nélkül -
-
jozso1989
őstag
Amúgyis IAP a játék a 4-5. szezontól, szóval tök8, mennyibe kerül. Az az 1 dollár meg nem nagy szám (1 kólával kevesebbet ittál az évbenXD).
Mindenesetre egyet értek veled abban, hogy Gamelofttól sosem szabad játékot venni (kivéve modern combat) na meg EA-től sem. Ezek a gyártók pofán röhögik a vásárlókat és csak a pénz számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest