Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6057) marcell.bagi


marcell.bagi
csendes tag

Sziasztok!

Egy Junsun V1 Pro-t (vagy ahogy most nézem már Plus-t) használok egy 6R Polo-ban. Megvagyok vele elégedve, tudja a wireless android auto/carplay amit az esetek 99%-ban használok, instant indul gyújtásra, gyors stb. viszont a hangjával nem vagyok megelégedve (DSP-s, minden hangbeállítást IS tudó verzió). Elöl/hátul JBL Stage 2 komponens hangszórók vannak, amiket nyilván nem tud normálisan meghajtani a fejegység. Valószínűleg a gyári hangszórókkal nem szólna ilyen pocsékul.
Bármit próbálok, egyszerűen nincs középtartomány. Aktív mélynyomóm 100hz-nél vág.

Próbált már ilyen utolagos Junsun erősítőt esetleg valaki? [link] Nagy csodát nem várnék tőle ennyi pénzért, de a vélemények jók róla, és hátha itt is valaki használ ilyet.
Ha mindenképpen lebeszélnétek róla, tudtok ajánlani hasonló méretű és kialakítású erősítőt? pl. mint a Pioneer GM-D1004. A lényeg hogy elférjen a fejegység mögött, vagy a kesztyűtartóban, és ne kelljen kábeleket vagdosnom. Csomagtartóból több helyet nem is akarnék elvenni, mert ott lakik egy kis aktív blaupunkt mélyláda.

A másik, de kevésbé fontos dolog, hogy borzasztó a rádióvétel. Nem nagyon hallgatok rádiót, de akkor is zavar. Sima egy csatlakozós VW féle hangszórócsati van az autóban, nem a komolyabb dupla csatis. Ezek a pár ezer forintos antenna erősítők érnek valamit?

Köszi szépen!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.