Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Ez elég occó
De legalább SAMSUNG! -
Pogika
aktív tag
válasz
Eastman
üzenetére
A kèpek amiket kèszìtesz a DCIM mappába rakja,ez lehet a belső tárhelyen, ès a micro sd-n is, attòl függ hová van beállìtva a mentès, a különböző alkalmazások általában a maguknak kreált mappába mentenek. Kontaktot lehet alkalmazással, vagy a telefonkönyvből is menteni, meg persze a google fiòkodba is menteni szinkronizálással.
-
dagabor
tag
-
beg
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Az ingyenest, pár nap múlva csak annyit fogsz észrevenni, hogy a híváslistában legelső helyen a pro vásárlásra buzdító bejegyzés lesz, ezt tudod eltüntetni ha megveszed. Ezen kívül semmi más korlátozás nincs. Én még lusta vagyok, nem vettem meg, kicsit drága, de gondolkodom rajta, hogy támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is zavaró ha bekapcsolom hívás közben a kihangosítót. Utána zúg a fejem
De legyél bátor dobd le a hatodikról, vagy lökd a villamos alá! Na ott legyen hangos a szemét!