- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97180 üzenetére
Nem tudom, de nekem más tapasztalataim vannak. Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak. Plusz az összes "normális", Alis kereskedő 77 helyen kihangsúlyozza, hogy ha gondom van, akkor mindenképpen hozzájuk forduljak, ne hivatalosan emeljek panaszt. Lehet, hogy ez sem jelent sokat, de a Geekbuying -nál még ennyi sincs. Ha méltóztatnak is reagálni, az is olyan neszesemmifogdmegjól, mint amit Laza... idézett. Bezzeg, ha nekik fontos valami! A freaktab.com fórumra képviselőt delegáltak, hogy ha egy "olyan" embernek lenne kérdése, arra a belső kapcsolataikon keresztül, közvetlenül tudjanak reagálni. No, igen. A miniPC -knél kicsit másképp működnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest