- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97180 üzenetére
Nem tudom, de nekem más tapasztalataim vannak. Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak. Plusz az összes "normális", Alis kereskedő 77 helyen kihangsúlyozza, hogy ha gondom van, akkor mindenképpen hozzájuk forduljak, ne hivatalosan emeljek panaszt. Lehet, hogy ez sem jelent sokat, de a Geekbuying -nál még ennyi sincs. Ha méltóztatnak is reagálni, az is olyan neszesemmifogdmegjól, mint amit Laza... idézett. Bezzeg, ha nekik fontos valami! A freaktab.com fórumra képviselőt delegáltak, hogy ha egy "olyan" embernek lenne kérdése, arra a belső kapcsolataikon keresztül, közvetlenül tudjanak reagálni. No, igen. A miniPC -knél kicsit másképp működnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest