- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senator
aktív tag
Múltbeli ecigis tevékenységemnek köszönhetően nagyon sok kínai kontaktom van. Az ügynököm akivel együtt dolgozom mindent kizárólag a factoryból vásárol meg nekem. Normális esetben csak bulk orderrel foglalkozik a kisasszony, de hála a személyes ismerettségnek + a múltbeli maradandó emlékeket hagyó európai "mélyreható ellenőrzésnek" vagy a lassan fél kamionnyi "export" Tokaji Aszúnak köszönhetően kivételezett vagyok
Annó a valencia teszt csomagban volt wifi analyzeres scrshot is, nem néztétek meg mi a szitu? [link]
Én elég "fapad" módszerrel tesztelem a wifi-t. Reggelente ébredés után, ha a kedvenc fürdőszobai tevékenységem közben el tudom olvasni a kedvenc hírportáljaim híreit, akkor nálam a "passed" kategóriába tartozik. Tudom, hogy rohadt tudománytalan teszt
Viszont daily-usage szerű
Sajnos nincs nálam már a Valencia mert tegnap este "halálosan megfenyegetett" a masszőzöm, hogy ha nem adom el neki a telefont akkor.... nyomdafestéket nem tűrő szöveg következne ami felzaklatná a férfitársadalmat
úgyhogy megkíméllek titeket tőle
Szóval a Hongmi 1S nagyon jó? Ez jó hír, mert éppen egy OnePlus One társaságában utazik hazafele egy darab 1S is a könyvelőmnek meglepetésnek, ugyhogy most megnyugodtam. Ezen az áron best-buy most a cucc.
Hongmi Note-ja van itt valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest