Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Senator

aktív tag

Múltbeli ecigis tevékenységemnek köszönhetően nagyon sok kínai kontaktom van. Az ügynököm akivel együtt dolgozom mindent kizárólag a factoryból vásárol meg nekem. Normális esetben csak bulk orderrel foglalkozik a kisasszony, de hála a személyes ismerettségnek + a múltbeli maradandó emlékeket hagyó európai "mélyreható ellenőrzésnek" vagy a lassan fél kamionnyi "export" Tokaji Aszúnak köszönhetően kivételezett vagyok :D

Annó a valencia teszt csomagban volt wifi analyzeres scrshot is, nem néztétek meg mi a szitu? [link]

Én elég "fapad" módszerrel tesztelem a wifi-t. Reggelente ébredés után, ha a kedvenc fürdőszobai tevékenységem közben el tudom olvasni a kedvenc hírportáljaim híreit, akkor nálam a "passed" kategóriába tartozik. Tudom, hogy rohadt tudománytalan teszt :) :) :) Viszont daily-usage szerű :DD

Sajnos nincs nálam már a Valencia mert tegnap este "halálosan megfenyegetett" a masszőzöm, hogy ha nem adom el neki a telefont akkor.... nyomdafestéket nem tűrő szöveg következne ami felzaklatná a férfitársadalmat :DD úgyhogy megkíméllek titeket tőle :)

Szóval a Hongmi 1S nagyon jó? Ez jó hír, mert éppen egy OnePlus One társaságában utazik hazafele egy darab 1S is a könyvelőmnek meglepetésnek, ugyhogy most megnyugodtam. Ezen az áron best-buy most a cucc. :C Hongmi Note-ja van itt valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés