Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Áháá értem
gyári van fent ma rootoltam vroottal,mert a mostani W200S firmwareket nem igazán kezeli a frama. :S nem szedtem ki semmit a systemből! le akartam menteni a recoveryt és amikor beléptem a hanggerő gombal navgáltam és a bekapcsolóval okztam. amikor a recovery menübe léptem ez a kis hátonfekvő androidfigura kinyitott hassal volt a képernyőn és a bekapcsló gombbal jött ki a menü de nem működött az enter funkció. aztán a rebbotot nyomtam és kétszer a felfele hangot és egyszercsak kilépet és újraindult. nem láttam még ilyet :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Iphone XR világoskék szinben
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gyári van fent ma rootoltam vroottal,mert a mostani W200S firmwareket nem igazán kezeli a frama. :S nem szedtem ki semmit a systemből! le akartam menteni a recoveryt és amikor beléptem a hanggerő gombal navgáltam és a bekapcsolóval okztam. amikor a recovery menübe léptem ez a kis hátonfekvő androidfigura kinyitott hassal volt a képernyőn és a bekapcsló gombbal jött ki a menü de nem működött az enter funkció. aztán a rebbotot nyomtam és kétszer a felfele hangot és egyszercsak kilépet és újraindult. nem láttam még ilyet :S