- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Ejj, nem jó, hogy a hangyások nem nézik meg, mielőtt elküldenék a kütyüket. Pedig én meg is kérem őket mindig... amúgy meg ígérgetni akkor amikor épp írsz nekik szoktak minden gyors tesztelést stb... Lehet velük egyezkedni, meg partial refundot is adnak, ha úgy van levásárolható pontok formájában pl... ámde ez lehet, hogy mély hiba. Volt egyszer hasonló jelenségem egy tabon ott azt mondták, hogy valami szórás/zavar lehet, valamelyik kábel rossz helyen megy és felszed némi zavart a készüléken belül. Persze lehet, hogy kukás a vezérlő vagy ki tudja, nem értek hozzá... meg az én esetem nem volt ennyire átütő.
-
interstate76
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Fontos, hogy az Antelife vállalja, hogy ha vissza kell küldeni a készüléket, akkor - amennyiben a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelezted nekik a problémát - ők állják a visszapostázás díját is. Ha nem akaródzik nekik, akkor élj egy kis PayPal-ráhatással!Közben megnéztem és láttam, hogy változott a Warranty Policy-jük, szóval már nem áll, amit fent írtam. Biztos egy rahedli rossz készüléket küldtek ki és sok volt az átvállalandó postaköltség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged