- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
kobipeti #68325 üzenetére
Hú, ez tök jó ötlet... próbáltam már a Backlight and Sound notification-t sms és hívás értesítésre tökéletes lenne és az is, az első jelzést jól leadja az UMI X1S-en, de utána hiába a beállított 2 sec-es felvillanás időtartam annyira villan fel hogy észre sem lehet venni... a másik ilyen progi azt írja, hogy módosított kernel kell neki... persze lehet valamelyik beállításban vesztem el, de elég hektikusan működik... nagyritkán felvillan 2 secundumra aztán csak az épphogy észlelhető kategória marad...
A "several binks"- gyakori de rövid felvillanósra teljesen szotty, anélkül meg a kikapcs lenyomás utáni első jelzés az jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest