Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
DJGABI #64231 üzenetére
Csak már kb semmi sincs(ha volt egyáltalán valami ennyiért, már ami nagyon akciósnak számít). Nekem is csak úgy sikerült venni, hogy nem jelentkeztem be csak úgy reg nélkül. Bejelentkezve azt írta, hogy elfogyott. Aztán lehet nem lesz belőle semmi, de ütni vágni telefonnak ennyiért jó lenne a cubot. 1 órája még tudtam Zopo-t is meg Umi X2-t is kosárba rakni most már semmit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged