- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
Dominó85 #63587 üzenetére
Én meg felhasználói oldalról közelítettem meg,főleg abból a szempontból hogy mi az ami kapható,és mi az ami majd kapható lesz egyszer majd,valamikor a jövőben.
Persze igen feltételezhetően ezek a megoldások jobbak lesznek,hamarosan (mondjuk a kínaiaknál,a hamarosan az elég tág fogalom,ezt tudjuk).
De persze mikorra kijönnek ezek a cuccok,a konkurenciához képest már lehet megint elmaradottak lesznek.
És persze ki tudja majd milyen vastag pénztárca kell majd hozzá,hogy a tied legyen.
Szal' érted,az a fránya várakozás...
Amúgy semmi olyanról nem folyik a szó,ami pm.-et követelne,ki tudja,lehet pont ez az eszmecsere segít valakinek a döntésben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest