- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
tihibaby #63585 üzenetére
Nos én műszaki oldalról mentem neki a kérdésnek. Jelenleg egy 8 magos MTK SoC egy Snapi 600-as szintjét hozza. Faxa, hogy a játékok alatt 8 mag duruzsol, de láttál te már akár csak PC-re is olyan alkalmazást, ami 8magot (8 szálon) ki tud használni? Kérlek mutassál már nekem akár csak egyet is PC-n vagy droidon.
Itt architektúráról és programozói oldalról is meg kell vizsgálni a kérdéseket. Ez a 8 mag konkrétan egy újabb kínai szemfényvesztés és benchbuzulás. Nem hiába hozza ki a MediaTek sem hamarosan a vegyes magos (4+2, 4+4 architektúrák) SoC-jait, ahogyan a Samsung Exynos 5410 és a Qualcomm sem alszik. Nem is beszélve arról, hogy biztos oka van annak, hogy el szeretnék hagyni a 32bit-et és 64bit-re váltanak. (Pl.: 32bit, 2GB ramig kezel memóriát és rengeteg technikai trükköt nem tud, míg 64bit-be már a PC-kben is feltűnt virtualzáció, HT és egyéb funkciók mobilos változatait fogják pakolni). Nem beszélve arról, hogy a Mali450T már most egy elavult IGP (nem azt mondom, hogy gyenge, mert igen is qrva erős, csak éppen a Mali760T majd 4x erősebb). Például a PowerVR544 MP3-4 amit az Exynos 5410 mellé is pakolnak hiába régebbi IGP veri a Mali450T a realtime játékokban. Ennyit érnek az Antutu és egyéb faxverő benchmarkok. Mindegy én nem szeretnék itt vitát, így bármi továbbit ezzel kapcsolatban csak privátban, ha kérhetem. Nem tartozik a fórum témájához.
Oh majd elfelejtettem. Igen fogtam MT6592-es telefont a kezemben. Egyik kollégám már vagy 2 hónapja nyüstöli. Nos az én Jiayu G3-hoz képest tényleg jóval smoothabbnak hat és gyorsabb a menükbe lépés valamint a progik indítása, de egy harmadik kollégám MT6582 telója mellé téve már nem számottevő ez a gyorsaság. Nincs meg a hűha érzet. De ez mind szubjektív. No meg egyén és igény függő (nem is beszélve a pénztárca vastagságáról).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest