- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Itt is szeretném elmondani mindenki előtt, hogy hatalmas köszönettel tartozom cappa72-nek, aki tanácsaival segített abban, hogy egy halott telefont visszahozzak az élők sorába.
Ráflasheltem egy nem rá való ROM-ot, és mivel tökös (és hülye) gyerek is vagyok, a Preloader-t és a DSP_bl-t IS flasheltem. Ezek után nem lehetett bekapcsolni a telefont. SPFlashtoollal vette fel egyedül a kapcsolatot akku nélküli állapotban. De ott mindig valami baja volt, hiába volt meg a cappa72 által KÖTELEZŐEN előírt négyféle eszközzel való gyári állapot lementésem...
Tanulság:
- PRELOADER és DSP_BL-t nem flashelünk, csak ha...
- KÖTELEZŐ megcsinálni mind a négyféle mentést
- először scatter from file - beadtam neki vlaamit..
- a megoldás az volt, hogy a prepare blocks for flashtool gombot megnyomtam az MTKDroidToolsban, előtte még kérte a Files.md5 fájl, elkészítette a !Files_to_Flashtool könyvtárat, majd azt már felnyomta a Flashtool (persze mintha ott is először köhögött, és talán a PMT-s scatter fájl kellett neki, nem a sima PMT kiterjesztés nélküli). Azért vagyok bizonytalan, mert nem írtam fel a lépéseket, úgy izgultam... éjjel 1/2 3-kor feküdtem, most meg szétrobban a fájdalomtól a fejem...- ezek után elindult a telefon, de nem lehetett használni, mert kínaiul valami jelszót kért az android felületen, és mintha csak segélyhívásra lett volna lehetőség. Pedig SIM kártya nem is volt benne.
- viszont volt egy CWM recovery fájlom, persze ez sem tökéletes, mert a képernyő el van benn csúszva jobbra több pixellel... ezt feltettem, csak a Recovery előtt hagyva pipát az SPFlashtoolban.- ezután már VolUp + poweron gombbal benne voltam a CWM-ben és ment és vissza a tegnap esti mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest