Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ahogy nézegettem, durván 30 dollárral olcsóbb a zopo 998(320$+60$ a dhl kb), szóval ha egy tokot meg plusz fóliát is vennék, olcsóbb lenne úgy is(a zopomobileshop az eu-s, amott kb 408$) De így h ezzel szemétkednek...lehet itt sem gyorsabb mintha kínába, de ez az áfa vám mizéria ki tudja mi sülne ki belőle. Na meg tényleg azért az se mindegy, hogy eu-n belülre 2 év gari van
csak nem tudom honnan kellene majd kiegészítőket beszerezni hozzá olcsóbban. de ez még majd következő hetek sztorija, csak szeretek előtte utánajárni a dolgoknak mielőtt rábökök egy boltra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak nem tudom honnan kellene majd kiegészítőket beszerezni hozzá olcsóbban. de ez még majd következő hetek sztorija, csak szeretek előtte utánajárni a dolgoknak mielőtt rábökök egy boltra.