Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nekem a minap volt a kezembe egy Galaxy Mega, hááát, az azért már böszme nagy. Fogdostam, forgattam a kezem közt, próbáltam elképzelni hogy vajon hogyan tudnám ezt elrakni, ha vennék egy ekkora méretű tepsit. Végül arra jutottam hogy sehogyan. Beraktam a farmer zsebébe, hát azt gondolom nem kell mondanom hogy leülni vele esélytelen, de igazából már állni és járkálni is kényelmetlen vele a zsebedben mert akkora darab. Minden lépésnél nyomta a lábamat, kényelmetlen volt na. Ráadásul ha még egy szilikon tokot is ráteszel, attól még nagyobb lesz... Vagy övtáska kell hozzá, vagy esetleg még nagykabát belső zsebében elfér. Ez még télen esetleg lehet opció, de nyáron, 1 szál rövidgatyeszban, nem tudom elképzelni hogy hogy vinném magammal bárhova is.
Nálam, személy szerint az 5" a max, de már az is határeset nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Macska topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest