Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nekem a minap volt a kezembe egy Galaxy Mega, hááát, az azért már böszme nagy. Fogdostam, forgattam a kezem közt, próbáltam elképzelni hogy vajon hogyan tudnám ezt elrakni, ha vennék egy ekkora méretű tepsit. Végül arra jutottam hogy sehogyan. Beraktam a farmer zsebébe, hát azt gondolom nem kell mondanom hogy leülni vele esélytelen, de igazából már állni és járkálni is kényelmetlen vele a zsebedben mert akkora darab. Minden lépésnél nyomta a lábamat, kényelmetlen volt na. Ráadásul ha még egy szilikon tokot is ráteszel, attól még nagyobb lesz... Vagy övtáska kell hozzá, vagy esetleg még nagykabát belső zsebében elfér. Ez még télen esetleg lehet opció, de nyáron, 1 szál rövidgatyeszban, nem tudom elképzelni hogy hogy vinném magammal bárhova is.
Nálam, személy szerint az 5" a max, de már az is határeset nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest