- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeknél a készülékeknél mennyire várható, hogy lesz rájuk frissítés? Kitkat esteleg Lime key pie? Főleg lenovo p780, jiayu g4 és neo n003 érdekelnének.
-
válasz
Groovebaby #36876 üzenetére
Köszi! Akkor ha jól értem, azzal nincs gond, csak nehezen fog jelet a-gps nélkül.
-
A giroszkópra a gyakorlatban hol van szükség?
-
A Lenovo P770-ről mi a vélekedés, itt a fórumon? Mennyivel lassabb a napi használat során a négymagosaknál? Tetszik, hogy van benne otg, és a nagy akkuban is látok fantáziát...
-
válasz
gipsztigris #35167 üzenetére
+1
-
válasz
Pocok256 #33368 üzenetére
Nekem is az az egyetlen problémám.
(#33369) kmisi99 Igen, sajnos... Ráadásul boltból van, és nem is volt olcsó, de hacsak nem éppen másolok rá valamit, akkor nem nagyon veszem észre, hogy lassú, ezért annyira nem zavart a dolog. Olvastam, hogy ennél a típussal sokaknak volt hasonló tapasztalata.
-
válasz
hungobungo #33151 üzenetére
Pontosan, ahogy (#33152) vegyszer is mondja, a sport trackerek valamiért nem szeretik ezt típust. ("minden MT6589-es SoC ugyanazt 6628-as GPS csipet tartalmazza" Illetve a tesómnak egy sonyja van, ami ugyan sebességben messze elmarad ezektől, de a gps glonass támogatott ezáltal sokkal több műholdat lát, a lakásban is bárhol pillanatok alatt van jel, a pontossága pedig nagyon jó. Ez megtetszett, mert nekem egy 3,5 éves htc-m van, és azon időnként nagyon lassan jön be, és pontatlan a gps, ha offline vagyok (főleg Pesten), pedig sokat használnám.
-
válasz
b0bcat #33119 üzenetére
Ennek valószínűleg pont az az oka, hogy az emberek arra használják a pp refundot, amire való, és ne devizaárfolyamokból történő meggazdagodásra.
Más: Csak kíváncsiságból kérdezem, milyen gyakran frissülnek ezek a kínai telók? Úgy látom, most szinte mind MTK6589-es soccal van... (nekem ez a gps miatt nem az igazi...)
-
Sziasztok! Tudtok nekem olyan készüléket javasolni, ami támogatja a glonass gps-t, és max 170 usd-ből kijönne. Emellett: legyen a kamerája elfogadható minőségű, min. két magos proci 1 gb ram, szép kijelző, min. 4.1-es android, de a kijelző inkább 3,5-4,5" között, annál nagyobb nem kell.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged