Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Jó pár hete olvasgatom a topicot, és elhatároztam, hogy jővő honapban rendelnék minidealről telefont.
Fontos, hogy nem kell, 4,5"-4,7"-nál nagyobb, valamint a HD kijelző és, hogy a GPS használható legyen.
Eddig két versenyző van: UMI X1S és Jiayu G3S, utóbbi jobb választásnak tűnik a nagyobb akksi, meg a brand miatt is. Ha esetleg tudnátok még ajánlani további készülékeket ebben az árfekvésben, azt megköszönném. -
qkaleko
tag
Sziasztok!
Szeretnék a mai este folyamán rendelni egy telefont de még nem sikerült döntenem p780 és G4 között. Lenovo mellett szól a 4000es akksi, és kb ennyi. Nekem ilyesztő a mérete és súlya. Kérdésem az lenne, hogy erre az új G4re jók az eddig készült romok, recovery meg egyéb simanál működő trükkök, toolok, vagy teljesen más az emelt órajel miatt?
-
qkaleko
tag
p780 lett megrendelve végül, ha túl nagy lenne nekem, gondolom nem kell rá sokáig keresgélni a vevőt.
-
qkaleko
tag
Say Hello to Lenovo! Megjött nekem is végre a p780.
-
qkaleko
tag
Uh, sok volt a szesz gyerekek, de annyit elmondhatok,hogy semmilyen téren nem okoz csalódást ez a laza tégla, egyelőre ennyi.. ír valaki róla komolyat? vagy ragadjam meg a lehetőséget, mert szívesen..
-
qkaleko
tag
P780 tulajok ír valaki róla? Csak hogy feleslegesen ne dolgozzak..
-
qkaleko
tag
válasz myself45850 #44354 üzenetére
Én is e kettő közt vacilláltam, P780 lett belőle, nem bántam meg.
-
qkaleko
tag
válasz myself45850 #44362 üzenetére
Van, zölden világít ha elmulasztott hívásod vagy sms volt, pirosan világít töltés közben.
[ Szerkesztve ]
-
qkaleko
tag
16 gb?
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Ide is bedobom, a problémámat, hátha valaki tud segíteni. Előre is köszönöm.
-
qkaleko
tag
Melyik a legolcsóbb itthoni sávú LTE képes dual sim telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest