- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans
aktív tag
válasz
hungobungo #4959 üzenetére
Küldtem pü-t.
-
RBJ
addikt
akárhogy nézem a jelen pillanatban a jiayu g2 1Gram os a legjobb alternataíva.
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #4991 üzenetére
"Nincs nem valódi Android."
Ez oké, persze, mindenki a gúgli által kiadott forráskódot használja, de: [link] szóval a MediaTek bőven belenyúlhatott (a lehúzható menü kapcsolók, listák végén a visszapattogás) gondolom ezért is nincs sokban alapból Market...
-
kugli81
aktív tag
Nem merem megrendelni a telefont mindenki azt mondja nem lehet kapni a g2,g3 at itt pedig azt irja van raktáron.Lehet kapmuznak .Nem tudja valaki megérdeklödni van e nekik raktáron biztosan? Nem vagyok angolból perfect
-
feca81
aktív tag
válasz
köszönöm,ilyen választ szerettem volna. lényegretörő és pontos.
most már bátran vágok neki egy kínai telefonnak.
köszi mégegyszer a választ és a linket is! -
Novicsok
tag
válasz
...és ezen a fórumon rögtön rájössz, milyen nagy érték, ha bírod Puskin nyelvét!
-
hungobungo
senior tag
145$ + 10$ a postaköltség = 155$
Erre rájön még a paypal 6% = 164,3$ezek az androidok valódi androidok: Nincs nem valódi Android. Amit ingyen van, azt minek hamsítani?
a play áruház vajon működik bennük: A legtöbb romban benne van, amiben nincs, arra root-olás után telepíthető. Érdemes olyan telefont venni, amihez már van legalább egy CWM és egy nem hivatalos, kitakarított és root-olt rom.
mennyire hihetőek a rájuk írt adatok gondolok itt arra, hogy az én régi kínai telom elvben 2mp-es kamerával bírt,valójában VGA volt benne. capacitive multitouch screen valós? megőrülök a resistive-től... hangszórók, mikrofonok hallhatók:
Kamera felbontáson szoktak trükközni, de általában minimum 5 Mpixeles most már mindegyik (azt interpolálja fel 8Mpixelre). kapacitív multitouch (5 pontos általában) kijelző alap, tutira az lesz benne. Mediatek-es telók hangminősége nagyon jó, egy telefonnal sem találkoztam amivel gond lett volna. DE: mindíg nézz meg olyan fórumot, ahol vásárlók leírják a véleményüket, tapasztalataikat vásárlás előtt!
javasolt fórum: http://forum.china-iphone.ru -
Rawulf
őstag
Ha a ZP900-on valóban gorilla glass lenne, akkor az is egy szimpatikus telefon.
-
feca81
aktív tag
visszaolvastam kb. 5 oldalt (1 oldalon 50 hozzászólás), ne aggódj. Tudom, hogy JELENLEG nem lehet kapni G3-at. Azt is tudom, miért nem, sőt, mindent tudok róla. Hol láttad azt, hogy kérdeztem, hol lehet kapni?
a kérdéseim nem erre irányultak!
A G2-t lehet kapni, több helyen is van 140$ körüli áron. a G2+-t is láttam.
9300-at meg kifejezetten a kollégától venném meg,ha olcsón adja,tesztnek, milyenek a mostani kínai telefonok...Szerk:
ja és mert valaki itt pár oldallal kérte,ne csak a levegőbe beszéljünk:
[link]Szerk2:
utánaolvasásról meg annyit, hogy 8 órát töltöttem utánaolvasással, ezalatt kb. 300 internetes oldalt néztem meg, használtam a google-t, hazai és külföldi fórumokat. de a kérdéseimre nem találtam még válaszokat, vagy ellentétes válaszok vannak. más amit leírnak, és más, amit a kezedben fogsz. a videókról meg annyit, hogy minden csillog-villog rajta, de a lényeget,a hosszú távú tesztet nem mutatja be...
-
beers
addikt
de jó lenne, ha vissza is olvasnál.....
Úgy szeretem, mikor valaki el akar x ezer forintot költeni valamire és lusta körbejárni, olvasni!
Bezzeg, ha nem olyan, mint gondolta még neki áll feljebb!Ezek már nem az 5-6 évvel ezelőtti kínai csodák.
9300-at kapsz a másik 2-t szerintem nem!
G2-S-t vennék sima helyett, ha kapsz még valahol.
G3-at szinte biztos nem találsz.
Kamera elmegy, újabbakban főleg, kijelző capacitív,mikrofon ok, hangszórót tipus és rom válogatja. -
feca81
aktív tag
utánanéztem kicsit a kínaiaknak. most már csak 3 maradt látótérben. az egyik Berigazek kolega telója, a másik kettő a jiayu G2 és G3. a többi nem tetszik,vagy ugyanazt tudja,mint ezek.
kérdésem: ezek az androidok valódi androidok, vagy kínai koppincsok? a play áruház vajon működik bennük? mennyire hihetőek a rájuk írt adatok? gondolok itt arra, hogy az én régi kínai telom elvben 2mp-es kamerával bírt,valójában VGA volt benne. capacitive multitouch screen valós? megőrülök a resistive-től... hangszórók, mikrofonok hallhatók? mert félsüket vagyok
köszi előre is a válaszokat! -
slaci007
senior tag
válasz
Én is ezt a telefont néztem ki,ha meg lesz jelentkezek.
-
Wasted
csendes tag
válasz
hungobungo #4982 üzenetére
Okés. Köszi.
Akkor később majd beszéljünk arról a rom-ról! -
Wasted
csendes tag
válasz
hungobungo #4979 üzenetére
Igen, én most azzal kevertem a dolgot, hogy a nagyobb terjedelmű térképeket nem fogom megkapni... Csak érjen ide a telefon, és kipróbálom a dolgokat.
Magyar nyelvű rommal érkezik a teló, ezt le lehet menteni és neadjisten megosztani?
(Pl.: kipróbálom azzal a rom-mal amivel küldik, majd kipróbálom a Te általad ismert rom-ot, aztán idővel vissza szeretném tenni az eredetit, ez megoldható?)Így visszaolvasva elég hülye kérdéseket tudok feltenni... de mivel a nevem mellett "újonc" van kiírva, kérlek nézzétek el!
-
hungobungo
senior tag
Szia,
belső "SD-nek látszó" memória minden ilyen telefonban van, erre simán rámegy a "'bármelyigo" GPS szoftver térképeket és egyéb cuccokat tartalmazó könyvtára (Mo. és a környező országok kb. 3-400Mb). Az alapprogramot EZEN KÍVÜL telepíteni kell, az az alkalmazásmemóriába települ, de az már csak pár 10 Mb.
Az AGPS-t elég rendesen kevered. A GPS első pozícionálásához több idő kell, ez alatt rá kell találnia x műholdra. Ez 1-2-több perc is lehet. Az A-GPS ezt a pozícionálást induláskor felgyorsító szoftveres megoldás, ami adatkapcsolatot igényel (a mobilhálózatot használja). Vagyis csak az elején van értelme, utána már semmi.
Minden Mediatek-es telóban van EPO rásegítés is, ami ennél jobb, mert WIFI-vel letöltesz egy fájlt, amivel utána OFFLINE gyorsítod ezt a műveletet (havonta frissülő adatbázis a műholdak pozíciójával).Néhány új rom (pl. az én B79M-em is) át lett partícionálva, az összes belső memóriát hozzácsapták az alkalmazásmemóriához (2.5Gb rulz), és csak egy SD, egy igazi külső microSD kártya lehet benne. Ez a mostani árak mellett nem nagy gond, de néha gáz hogy microSD nélkül pl. nem lehet fotózni, letölteni, kb. semmit ami mentéssel jár.
-
DJGABI
addikt
A GPS áll hardveres meg szoftveres oldalból... A hardvert mindenképpen megkapod
(AGPS - gyorsabban pozicionál, mert a GSM hálózatot is használja), illetve mivel droidról van szó olyan navigációt veszel/teszel rá amilyen nem szégyellsz. Az csak egy plusz lehetőség lett volna hogy gondolom ők előre telepítenek egy navit, meg rámásolják a megfelelő térképet az SD kártyára.
-
turkburk
tag
ZOPO ZP500-ra van már működő CWM? Jó lenne egy működő ROM backup/restore megoldás mielőtt kipróbálom az újabb ROM-okat.
-
DJGABI
addikt
válasz
Juhú! Vártuk már az első tapasztalatokat!
Tényleg kellemesnek tűnik, így hogy elérhető a magyar rom (akár anyagi támogatásért cserébe) akkor nem csak etotalk játszik, már nagyobb a választási lehetőség. Ruszkiknál pont tesztelgetik, meg hasonlítgatják az A789-hez: GPS, Akksi, Kamera szempontjából.
(#4955) feca81 ha az Xperia teljesítménye már jó volt, akkor szerintem kb bármelyik MTK6575 megfelel. 150$ alatt már találni.
-
Wasted
csendes tag
válasz
Szia Hungobongo!
Nekem úton van már egy, a jövő hétre remélem legkésőbb megérkezik. (9.-én adták fel)
Viszont nem kértem hozzá memóriakártyát. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a GPS működését. Arra pedig szükségem lenne. Ha ilyen téren lenne ötlet, az szívesen venném. A rom is érdekelne! -
agent_k
őstag
válasz
pmikloska #4964 üzenetére
Gondolom így van, bármelyik is variáció is igaz.
Mivel a technológiát a kezükbe adták a multik ingyen a gyártás fejében ezért bármi elképzelhető. Mindenesetre az autó átmegy rajta és nincs baja én meg hagyom magam meggyőzni.
Bár még nem vettem semmit, mert ott tartunk, hogy melyik webshop a legmegbizhatóbb...
de valószínű erre a kérdésre majd az lesz a válasz, hogy amelyik szimpatikus. -
válasz
Ennek a megvásárlásán gondolkodom, és Justinnal (amokbuy) cseverészek a megvételről...
Val'szeg, ha el tudom adni az SE Neo-mat, akkor már nincs is akadálya a rendelésnek.Köszi a rövid összefoglalót róla!
C.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
littlelion21 #4963 üzenetére
Vagy nem is Gorilla Glass, hanem hasonló speciális edzett üveg, amire ők mondják rá, hogy az, mert mindenki azt ismeri, a kínaiak meg hazudnak, ezt tudjuk.
Vagy a Samu eredeti kijelzőjéről lopják, ez mondjuk kiderülhetne, ha valaki összehasonlítaná az eredeti méretekkel.
-
beers
addikt
válasz
Látom visszatértél
!
Győzd a rohamokat.......!
-
hungobungo
senior tag
Van valakinek már ZTE V970-ese?
Tegnap volt nálam egy, van hozzá működő CWM, Flash tool is, és megcsináltam a legújabb custom rom (Bruno Martins romja a CU-CN-QB18D-P175A20V1.0.0 hivatalos 4.0.4-es rom alapján) root-olt, kitakarított verzióját MAGYARÍTVA. Ha valakit érdekel, írjon!Néhány szót a telefonról:
Gyors, stabil így egy-két óra használat után. Hangja szép, kijelzője penge éles. Talán a legkissebb olyan teló, amiben 4.3"-os kijelző van. GPS indítása hidegen 1-2 perc. Van rajta notification LED, ezt én nagyon megszerettem a ZP100-ason, szerencsére nem olyan erős a fénye. Hátránya az elülső kamera hiánya, de aki nem videótelefonál annak nem fog hiányozni.Ajánlott!
-
agent_k
őstag
válasz
smilecat #4956 üzenetére
nem jött meg, nem kapott tracking számot stb... ilyesmi
megmondom őszintén ez szimpatikus nekem:
i9300 gorilla glassolyan 200 dodó körül jön ki memkártyával, térképpel, bőrtokkal, fóliával, moddolt rommal, rootolva, google play stb.
Még gondolkozok.12 éves az tuti szifont meg galaxy 3 meg ilyeneknek örülne, de az meg szerintem túlzás
-
válasz
smilecat #4956 üzenetére
Ennyi idősnek minek kell dual sim? Vagy az csa kegy plusz extra?
Egyébként ez az a kor, ahol nem a tudás, hanem a márka számít inkább.ouzohuto #4954
Ezt igazán megindokolhatná valami valós érvvel azon kívül, hogy a gonosz kereskedők majd rápakolnak egy csomót, mivel nem így szokott történni. Az ÁFA különbözet pedig csak kb 4k-t emel az áron. -
smilecat
aktív tag
válasz
agent_k #4953 üzenetére
Sziasztok!
Lehet én átsiklottam felette, de mi volt a gond a Fastcardtech-ről jövő rendelésekkel?
Amit viszont nagyon nézegettem a JIAYU G2-ről jókat írnak mindenfelé, amiket láttam videókat azok is meggyőzőek voltak.
Ajándéknak szeretném adni egy 12-13 éves gyereknek, érdemes ilyen komoly készülékkel meglepni? Vagy fikázni fogja hogy ez nem ájfon?!üdv
-s- -
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Áruljátok már el nekem, hogy tudtok ennyi kínai közül választani? Ősidők óta használok dual simes telefont, és ideje lecserélni (samsung D880). szétnéztem a piacon,de teljesen tanácstalan vagyok. volt kínai (hagyományos kialakítású) telefonom kb. 3-4 évvel ezelőtt, de csapnivaló volt a minősége. Változott ez valamit? vagy hagyjam békén még mindig őket. Fő problémám az volt, hogy fél év után halk lett a hangszórója, és tuti nem a kosztol, mert nem vasöntödében dolgozom
Próbáltam még az Acer DX900-at 2-3 éve, életem legjobb telója volt,de eljárt felette az idő.
Szóval amit szeretnék: olcsó legyen, minimum android 2.3.4-es legyen, min. 3,5"-os legyen, de max 4,5", min 1GHz-es proci legyen, és természetesen a sok felesleges dolog: 5mp camera, GPS, Wifi, Rádió. ja és szép legyenelőny az 1Gb RAM, és a beépített tárhely, Dual Core-os proci, vékony kivitel.
amit néztem eddig az az általatok írt Alcatel OT-993D és Acer Gallant Duo. Mindkettő tetszik,de ha lehet olcsóbban kínait, akkor inkább azt választanám.
Most van egy Iphone 3G (katasztrofálisan gyenge), Xperia Mini Pro SK17i, és a jó öreg Samsung SGH-D880. az Xperiával meg vagyok elégedve,de nem Dual Simes,tehát minimum az a szint kell.
Tudtok pár helyet,ahol lehet nézni árakat, + pár készüléket,amiről van tapasztalat,és esetleg megfelel nekem?
nagyon megköszönném! -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van valami iránymutatás, kialakult tapasztalat, hogy honnan érdemes rendelni?
etotalk pl?
fastcardtechre volt pár panasz itt olvastam
ttmals?
más?simán csak ebay?
mert először azt kellene eldöntenem, honnan nézelődjek.
-
Alcatel 997D Németországban kicsivel €200 felett
-
nagyan
csendes tag
válasz
Sir Csimbók #4860 üzenetére
etotalkon vettem július elején, akkor 270$ volt az ára + szállítás
magyar nyelvvel érkezett, és a play is alapból ment rajta
a GPS-szel sok tapasztalatom nincs mert ami progitkat sikerült kipróbálni az mind szar térképekkel volt úgyhogy navigációra még nem használom amit tapasztaltam hogy, a Motorola Defy-mnél gyorsabban műholdra áll
akkuidő nem az erőssége, videózás vagy netezés(3G-vel) néhány óra alatt leszívja, ha csak telefonálásra van időm használni akkor (bluetooth-szal is) el megy 2-3 napig -
kugli81
aktív tag
Lemondtam a g3 ról akkor g2 lesz .Ezt szerintetek érdemes?
http://www.fastcardtech.com/goods-7515-JIAYU-G2-Plus-dual-core-mtk6577-40-inch-IPS-Screen-Android-40-8MP-1GB-RAM.html -
RBJ
addikt
[link]
ez is jó lenne dual ba. -
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4931 üzenetére
Köszi néztem.Picit sok nekem és sajna a gps fontos nekem ..Sos kellene nekem telo közepes méret szép kijelző stb.Nem akarok netezni ilyesmi max 1-2 játékot rárakok..Csak ha bedöglik tudjam flashelni mint az elterjedt telokat samsung stb.... Ha valami alkatresz elromlik az ok az más ,de nem akarom kikapcsolgasson ilyesmi....Annyi kinai telo van nem tudom mit érdemes megvenni kb 150-200S-os áron..Annyiért itthon gagyit kapok.....
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #4929 üzenetére
Nem biztos,hogy fizetsz VÁM-ot és utána 2 nap múlva kézbe kapod,attól függően,hogy mennyire gyors szolgáltatást fizettél...
(ha külön fizettél Gyors vagy mit tudom én milyen Postáért,akkor ,,Ők" is igyekeznek túl lenni a ,,dolgokon"...,MERT te FIZETTÉL ezért!)Amúgy én már aznap megszoktam kapni,azaz a VÁM-olás napjánm vagy esetleg másnap...
-
DJGABI
addikt
válasz
Martinmentor #4929 üzenetére
Épp csak eddig kellett volna visszaolvasnod: [link] ....
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok!
Ha azt írja a nyomkövető, hogy a küldemény vám elé állítva, akkor tuti hogy fizetek vámot? Hogy értesítenek, ha kell fizetnem? És kb hány nap még égre kézhez kapom? -
berigazek
őstag
válasz
kugli81 #4917 üzenetére
Válaszoltam neked kedves Társam...
4 helyről szoktam vásrolni,de most a ,,bajaim" miatt leállok egy darabig
Azért is árulom ilyen sürgösen és semmi másért!
(nem kereskedtem velük,mert sokkal olcsóbban eladtam őket,1-3 hét után!
Sőt előtte meg is osztottam a tapasztalataimat a készűlékeimről!
Ami pedig a javíthatóságot illeti,igazad van,meglehet oldani,de nekem nincs időm MOST erre.. -
DJGABI
addikt
V970 helyett esetleg? [Freelander I10] vagy mondjuk Blade után nekem ez is elég lenne: [JIAYU G2 Dual Core] kérdés tényleg kapható-e, mert 175$-ból kijönne az 1GB-s postával. 4"-en még bőven jó sztem a WVGA. Bár inkább várok, jön az új jézusfón, talán lejjebb mennek az árak
-
berigazek
őstag
OFF:
Tisztelt Fórumtársaim!Mégegyszer kijelentem,hogy a készülékemmel semmi baj nincs kivéve a GPS problémát amit említettem és NEM ezért szeretném eladni.Említettem,hogy miért ...és EZ igaz
Nagyon jó minőség,higgyétek el és SOHA nem volt gondom a keleti vételeimmel,most is,ha volna időm foglalkozni vele,lehet,hogy én is helyre tudnám ,,pofozni" a ,,kis" problémáját...
De az idő sürget,ahogyan szokták mondani... -
devast
addikt
válasz
kugli81 #4917 üzenetére
Már legalább 8x elmondtuk, de még mindig nem jutott el hozzád úgy néz ki. Még egyszer nyomatékosítom: SEHOL SINCS KÉSZLETEN
Ahol azt írják van, ott hazudnak.
Alternatívák: zte v970, lenovo a789, esetleg thl w3+ ha valahol van raktáron. Meg még van kismillió ami hasonló specifikációval rendelkezik. -
RBJ
addikt
válasz
berigazek #4916 üzenetére
lehet takarásban voltál. hamar meguntad.
Lenovo A660 IP67 nekem bejönne mert egyáltalán nem tudok a munkaköröm miatt vigyázni a telóra. por megtalálja a módját a bejutásnak. mindig strapa telóm volt de egyik se bírt 1 évnél többet.
na most nézem már cikk is van róla és színe is tetszik. zöldes. kedvenc.
[link] -
berigazek
őstag
Bocsika,ez valahogy lemaradt...
Minden tartozéka a telefonnak.
Csak a telefon volt használva,a tartozékai NEM!
Akksi üzemidő is nagyon jó és szép lassan fokozatosan megy lefelé,nem zökkenő ütemben esik,30 percenként 1 %-ot,ha készenlétben van és a háttérben max 8 alk. fut.
Ma 2 órát interneteztem vele és most is még 25%-on van!A másik akksit nem használtam még! -
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4916 üzenetére
Sziasztok .Egy g3as telot szerettem volna venni ,de olvasom itt sehol se kapni Innen akartam venni .
http://www.mixeshop.com/jyg3-mtk6577-45-inch-ips-retina-screen-android-40-3g-gps-wifi-smart-phone_Honnan tudok rendelni ahol látni az aktuális készletet illetve mit ajánlotok helyette :
2 kártya nem lényeg,gps legyen benne és ha gorilla kijelzős lenne örülnékA másik gyorsan rendesen müködjön a telo....
Cect i9 em volt le vagyok maradva a kinai telefonok terén ,de az egy kidobható telefon szervizelni se lehet....
Elöre is köszönöm a segitséget ..... -
berigazek
őstag
Tisztelt Fórumtársaim!
3 napot használtam az i9300+ készülékemet és minden szuper,csak a mai napon nem tudom,hogy mi lett a GPS vevőjével,mert már nem fog jelet,bármit csinálok vele :-(
Most OFF következik: (ezért elnézést kérek)
Közben jött valami családi tragédiám és eladnám...(és nem is veszek egyelőre másikat épp ezért a dologért!)
Komoly érdeklődőnek sokkal olcsóbban eladnám,most nem akarok flash-elgetni,stb....
Küldeni nem küldöm vissza Kínába,lehet,hogy nem nagy a baj vele!!!
DE müködött,mondom,csak a GPS jeleket nem veszi ma :-(
Akit érdekel szívesen válaszolok kérdéseire bárhogyan.
Amit róla kell tudni,hogy karcmentes kitűnő képernyője van
4.5" (960X540 !)
512 ram
4 Gb ROM
(32 Gb Micro SDHC,ha kell valakinek)
MTK 6575
Valódi 8 mp kamera benne (tettem is fel képet amit vele készítettem:,csak NE a zöld sör jusson eszetekbe róla,mert az ,,direkt volt :-) )Teszek fel többet is,ha gondoljátok!
Fóliás,minden tartozéka megvan,számlája,magyar nyelvű,2 akksi,az egyik használatlan,szilikon tok,plusz hátlap hozzá bőr képernyővédővel,plusz képernyővédő fóliával,nem volt ,,buherálva" sosem a 3 nap alatt!
Minden nagyon jól müxik rajta,csak a GPS nem veszi ma a jelet... -
devast
addikt
Most olvasom mindenhol:
Jiayu g3 factory lead time: október 1.
Ne is kérdezzétek
Ha így haladunk, karácsonyra talán meg is jön. -
bigBB
csendes tag
-
DJGABI
addikt
X10 mini ismét után ARMv6-osat venni... Amúgy valszeg a kompatibilitás miatt nem megy (felbontás? proci?) egy build.prop átírást megpróbálnék ha mindenképpen marketről kell [link] ha meg nem, akkor fentebb linkelték az apk-t.
Más: [BLUEBO L100] a HD-nak jó ára van, mondjuk postával már nem annyira...
-
Rawulf
őstag
Teljesen privát úton paypal-lal 315 dollár lenne a telefon, de ez nem tartalmazza a postaköltséget (na meg ugye a 27%-ot sem, amit állambácsi kérne).
Közvetlen a Xiaomi-tól lehetetlen jelenleg megvenni. Az is csoda, hogy egyáltalán tudnék ilyet venni harmadkézből, pult alól. (Ha én lennék az a kereskedő, akinek ilyen van a pult alatt, én is drágán adnám.)
Ahogy nézem, ez a harmadkezes ár sem rossz, ha azt nézem, hogy haver kínai intézné nekem annyiért és a 315-ben már a paypal 6%-os haszna is benne van.
Ha nagyon nem találom mást, akkor mint írtam is, ez lesz és lemondok a dual sim-ről, mivel van rá esély, hogy karácsony előtt más, komoly telefon nem lesz elérhető.
Mondjuk ha van a pult alatt még pár darab és többedmagammal együtt rendelném meg, akkor lehet, hogy a postaköltséget le tudnám alkudni még. -
ouzohuto
senior tag
jó, de drága és csak 4"os
nekem no
-
MotorBoy79
tag
Rákérdeztem a fastcardtech-nél a Jiayu G2 Plus 1G változatára és ezt a választ kaptam:
is not in stock yet,but it will be in stcok in one week or soViszont a v12-ből van nekik raktáron.
-
ouzohuto
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged