- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már végre megérkezett a Qualcomm MSM8225 procis telefon 150 dodóért.
Már csak az első teszteket várom. -
barobag
csendes tag
Sziasztok!
Na Xtreamer 5 coll teló ingyéerre kíváncsi leszek!
Megint megy a parasztvakítás!? -
törölt tag
válasz
osztraksajt #4894 üzenetére
De még lehet, csak 175$. Annyiért már MTK6577-es procival rendelkező telót is tudnék venni, úgyhogy pont ezért nem akarok 160$-tól drágábbat.
-
Jazz
veterán
válasz
osztraksajt #4890 üzenetére
Csak körülnézésre ajánlottam. Nagy a választék.
-
Jazz
veterán
Ez a hátsó műanyag fedlap mire jó szerintetek? [link]
-
törölt tag
Sziasztok!
Látom itt elég nagy felhasználói tábora van a Dual SIM-es android-os mobiloknak. A közeljövőben én is szeretnék venni egy ilyen készüléket. 2 típus között őrlődöm. Gondoltam belinkelem ide mind a kettőt, pro és kontra és kikérem a véleményeteket, melyik lenne jobb vétel.
Star N800 Mini Note
[link]
Pro: magyar menü, tartalék akku
Kontra: nem találtam hozzá se root leírást, se rom-otStar x26i
[link]
Pro: van hozzá root leírás, rom, egyéb segédlet
Kontra: nem tud magyarulNem feltétlen fontos a magyar nyelv, jól beszélek angolul, de magyar vagyok, nem angol. Legyen magyar, ha már van rá lehetőség. Esetleg felmerült, hogy lefordítok egy angol rom-ot magyarra, de az sem tűnik egyszerűnek.
Kiváncsian várom a véleményeket! Esetleg, ha tudtok ettől jobb vételt vagy másik telefont, szivesen meghallgatok más véleményt is. Ami fontos, hogy 4-4.3"-os kijelzője legyen, se kisebb, se nagyobb, illetve MTK6575-ös MTK6577-es processzora legyen.
Ára maximum 150-160$, többet nem akarok erre költeni.Illetve ha a két mobil közül valakinek itt van valamelyik, érdekelnének a tapasztalatai.
Előre is köszi!
-
Kaldoren
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors és kielégítő válaszokat!
Ha esetleg lenne még készülék tippeket azt nagyon szívesen fogadnám! -
Jazz
veterán
Azt tudja valaki, hogy egy China Free Airmail-el rendelt teló esetében az adott oldalon a statusz-nál a track szám felett, miért van ott hogy [DHL]?
-
Jazz
veterán
válasz
Kaldoren #4873 üzenetére
Standby módban elérhető mindkét sim. De ha az egyikkel aktív hívást fogadsz, vagy épp netezel, akkor a másik ez idő alatt nem érhető el.
Legjobb esetben olyat tudsz csinálni, hogy az egyikkel netezel, és ha bejön egy aktív hívás a másikra, akkor megszakad a neted, így értesülsz is a bejövő hívásról, és telefonálni is tudsz.
-
-
pmikloska
aktív tag
válasz
bprubin #4876 üzenetére
Minden csomag átesik a vámvizsgálaton, de ha nem éri el a vámértéket, akkor nem fogják vámolni. Az, hogy neked is azt írja a posta.hu, hogy vámkezelés előtt áll, nem jelenti automatikusan, hogy most éppen ráteszik a vámot és az áfát. Ha viszont valamilyen gyorspostával kérted, akkor talán fizetned kell.
-
válasz
bprubin #4876 üzenetére
Minden csomag a vám elé kerül, ahogy a vám elé került múlt hónapban is és múlt évben is.
De ez még nem jelenti azt, hogy vám kifizetését is ki fogják szabni rád.
Ha igen, akkor egy ÁFA-nyit számolj rá, azaz 27%-ot, meg vámostól függően, hogy miként kezeli a belső memóriát még egy-két százalékot kérhet. Ha érvényesíik a vámot. -
bprubin
tag
Sziasztok!
Rendeltem Én is telefont Kínából és posta szállítás esetén is már van vám, legalábbis a nyomonkövetés szerint vámolás előtt van a csomag.
Ilyen esetben a számla értékének hány százalékát kell fizetnem vámként?
A válaszokat előre is köszönöm. -
ouzohuto
senior tag
válasz
freestyler8 #4874 üzenetére
Millió helyről, de hogy megjön-e valamikor az már más kérdés.
-
freestyler8
csendes tag
rendelhető már a Jiayu G3 valahonnan?
-
Kaldoren
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, akkor előre is bocs, de biztosra szeretnék menni vásárlás előtt:
Sok dual simes telefonnál olvasom az alábbi leírást:Sim Card Dual Sim Card Dual Standby
Azt szeretném kérdezni, hogy ez azt jelenti, hogy csak standby módban lehet a két sim vagy azt, hogy aktív (online) és standby módban is lehet használni a két kártyát?
Egyébként a Hero H5500 néztem ki, mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm!
-
beers
addikt
-
pmikloska
aktív tag
válasz
kugli81 #4869 üzenetére
Nem nagyon függ össze a dolog az előző kérdéseddel, kicsit magyarázkodásnak tűnik.
Van táblás fórum, itt kérdezz bártan. Én is szoktam olvasgatni, ha egyszer tábla pc vásárlásra adnám a fejem.A G3-ról pedig hiába kérdezel, senki sem tud többet, mert még senki sem rendelkezik vele, amég nem beszerezhető.
-
kugli81
aktív tag
válasz
kugli81 #4867 üzenetére
Ha pl lefagy stb és új flash kell rá van e? Nem kell frissüljön csak az eredetit fel lehet rakni bármikor?
Van nálam pl most egy tablet ami bedöglött ebayes kinai és márka nincs és probálkozom a flasheléssel ,de amit az eladó küldött nem jó amiket leszedek azokkal se akar jó lenni valami sose stimmel lefagy vagy a kép nem jó... -
kugli81
aktív tag
azokat olvastam.....
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok kinéztem egy jiayu g3-at magamnak.Mi a véleményetek róla kicsit tartok a kinai teloktól azaz ha szoftveres gondja lenne ...
-
pmikloska
aktív tag
Tényleg rossz választás volt, kicsivel többért már normálisabb minőségű telefont tudtál volna venni.
Innen szedd le a Vibert, és tedd fel (engedélyezned kell majd a külső programok telepítését hozzá).
Aztán írd meg a tapasztalatodat, hogy működik-e. Sőt, akár pár mondatban írhatnál egy ilyen gyenge telefonról is. Tegyél fel egy kameraképet is. Hadd lássuk, mit tud egy ilyen. -
rolika77
csendes tag
Vecses, Hungary 09/12/2012 7:30 A.M. Arrival Scan
Vecsésen jár a telóm! Sajnos ma el fogok utazni dél körül, valszeg nem fog addig ideérni, így csak jövőhéten tudom megnézni, kipróbálni. Közvetlen utána írom majd a tapasztalatokat! Azóta sem vett senki Acer Liquid Gallant Duo -t?
-
beers
addikt
Aki esetleg Defy-ről váltana és igényli továbbra is a strapabíróságot, annak itt egy alternatíva:
Lenovo A660 IP67 bár a 280 usd-t kicsit sokallom érte, később 200 körül jó lehet.
Basic Information
Model Lenovo LePhone A660
Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz
Sim Card Dual Sim Card Dual Standby
Service Provide Unlocked
Style Bar
Color Black
Shell Material PlasticSystem
OS Android 4.0
CPU MTK6577, 1.0GHz
ROM 4GB
RAM 512MBScreen
Display Size 4.0 Inch
Type TFT, capacitive touch screen
Resolution 800 x 480 pixels
Screen Color 260K ColorsSupport Format
Ringtones Type Polyphonic/MP3
Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB
Video File Format 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML
FM Radio Yes
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 32GB extendedData Transfer & Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WIFIGeneral
Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera: 0.3MP, back camera: 5.0MP
with auto focus
Language English, Chinese
Phonebook 500
Message SMS/MMS
Input Handwrite/Keypad
TV No
GPS
Built in, support A-GPS
JAVA No
WIFI Yes, 802.11 b/g
Bluetooth Bluetooth 2.0
Gravity Sensor Yes
Multi-Touch Yes
Dimensions 125 x 65 x 10.5mm
Net Weight(Including battery) 138g
Other Feature IP67,3G, GPS,WIFI, FM, Bluetooth, Messaging, VPN Services,
camera, live wallpapers, calendar,calculator, clock, weather, -
-
Sir Csimbók
tag
A ZP300-al kapcsolatban érdekelne a személyes tapasztalatod, főleg azokról a dolgairól, amiről ritkábban esik szó, mint pl. akkuidő, GPS.
Valamint, hogy honnan és mennyiért sikerült beszerezni és támogatja-e a magyar nyelvet ill. tartalmaz-e itthon is működő google play-t alapból vagy hegeszteni kell? -
beers
addikt
Hiba volt megvenned....!
ICS vagy GB van rajta?
A legújabb gapps-t próbáld meg felrakni....!
Root kell hozzá!
Esetleg megpróbálhatod külön apk-ból telepíteni vagy becsapni a play-t és átírod a telefon azonosítóját!
Ezért mondjuk, olyan telefont vegyetek, aminek van supportja! -
berigazek
őstag
válasz
chinaminman #4848 üzenetére
Igen és megosztom veletek a tapasztalataimat :-)
nagyan!
Köszi szépen!
Ezért akarok 8 mp kamerásat venni,azért annak jobb a képe,láttad a képeket amiket feltettem szépek voltak,mind 8 mp-el készítettem őket:-) -
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok kinéztem egy jiayu g3-at magamnak.Mi a véleményetek róla kicsit tartok a kinai teloktól azaz ha szoftveres gondja lenne ...
-
keopsz
HÁZIGAZDA
itthon nem igazán volt még róla szó, de német fórumokon 2 hete nagy az izgalom
a mobistel cynus t1 miatt, merthogy nettó 150 euróért megkapni, a cybersport pl. simán eldobja postán ide is, 2 év a gari rá, van rendes support, a kinti mm és saturn is 170 eurókért tartotta polcon, és áll. az 512mb rammal is elfut rajta szépen az ics, egyetlen para, ami a fenti fórumból is középtájt elkezdett kibukni, h a kijelző egyik sarkánál el-elenged a ragasztás, 3-4 júzer szerint is, ami pöttyet kínos, amúgy 40e felett nem sokkal látnék benne fantáziát, de így, asszem, nem..
-
ute107
csendes tag
Üdv.
Vettem én is (sajnos) egy dual simes kínait... és sehogy sem tudom rávarázsolni a Viber nevű alkalmazást. Pedig ezért kellett ilyen.
Tud valaki segíteni nekem?
Gondolkozom hogy visszaváltok a x10 mini pro-ra, hiába kicsi...
THX
-
nagyan
csendes tag
válasz
berigazek #4841 üzenetére
Nekem a ZP 300 felbontása nagyon bejött, ha újra kellene választanom megint azt választanám a nagyobb képátló helyett.
Ugyan a kamerája csak 5MP az lehetne jobb, a sebességével nem volt gondom illetve nálam a gsm rész sem gyengélkedett ahogy más említette (Voda/Telenor) és eddig a 3G is jól megy. -
gg72
veterán
Lehet ezentúl óvatosabbnak kell lenni a kinti rendelésekkel, mert úgy tűnik, hogy NAV-nak (is) kiürült a kasszája: [link]
-
berigazek
őstag
Nagyon jól írod!Sőt ma írták megint a messzi Keletről,hogy még mindig nem tökéletes az MTK 6577 és az 1 Gb RAM ,,párosítás".... :-(
(a végén még arra gondolok,hogy EZ CSAK egy gazdasági húzás,el akarják adni a ,,régi" készletet mindenünnen és utána tiszta lappal indulni az MTK 6577-el!) -
berigazek
őstag
Kollégák!Ti melyiket választanátok?
Az N9880 6" vagy a Zopo ZP 900 vagy Zopo ZP 300?
(Eltekintve attól,hogy nektek a 6" az nagy egy kicsit,ezt ne vegyétek számításba,a többi paraméter és a TI véleményeteket várom) :-) -
kocka201
csendes tag
Alcatel OT-997D -ről vélemény? Dual Sim + Dual Core
-
berigazek
őstag
Ne aggódj ez felől ...,,nem tudja a bal,hogy mit csinál a jobb",azaz nekem azt állították,hogy ,,Hungarian" nyelvet nem tudnak beletenni az i9300+ készülékbe és amikor megjött természetesen,hogy 32 nyelv között ott szerepelt a ,,Magyar" nyelv is :-)
(nem tudták volna,hogy a Hungarian=Magyar-al?)
A múltkor egyébként egy másik Eladó is kérdezte tőlem.ezek szerint nem...slaci007!
A fentiekben megerősítettem én is,hogy nem tudják,hogy a Hungarian=Magyar-al ....
-
GIJoe
addikt
válasz
MotorBoy79 #4833 üzenetére
vagy nem is volt...
-
Rawulf
őstag
Ha ez így megy karácsonyig, akkor az lesz a vége, hogy veszek egy Xiaomi M1S telefont és egy darabig hanyagolom ezt a témát.
-
MotorBoy79
tag
Hehe... a Jiayu G2 Plus (tehát az mtk6577-es 2 magos frissített változat) kevesebb, mint egy nap alatt elfogyott! [link]
-
RBJ
addikt
rom mókolásra visszatérve én az első hetekben a galaxy y duos t sikerült annyira megmókolni, hogy kifeküdt szegény. gondolhattátok milyen viharban voltam mikor még gyári rom ot se nagyon tudtam találni. de pár nap kutakodás után meglett.
A másik bibi, hogy linux ot használok ugye meg ez alatt nincs semmi rom kalapáló jóformán.
na nesze neked android így felkellet tennem még a winfost is mellé. -
Rawulf
őstag
Nem tudnak eleget gyártani. A válság miatt (és a vasérc kitermelésnél is megfigyelhető klasszikus kapitalista-túltermelés szindróma miatt) gondolom nem mernek árat emelni, pedig 50 dolcsi plusz összeget simán rányomhatnának ezekre az újdonságokra és akkor is elfogynának.
Elég megnézni pl. a TSMC-t... gyártják mindenki számára a kért chipeket, de mint gyár abban érdekeltek, hogy 100% legyen a kihasználtság. Még az Apple sem elég tökös legény ahhoz, hogy megkérje a TSMC-t, hogy húzzanak fel nekik egy külön gyárat (holott a TSMC vállalna ilyet, csak éppen senki sem mer ebbe belevágni, még tán az Apple sem, ami hihetetlennek tűnik). -
Rawulf
őstag
Mint tudjátok én is nézelődöm telefon ügyben magamnak, csak unortodox úton.
Félretéve a hülye poént, kérdezősködöm folyamatosan.
A helyzet az, hogy az igazán jó telefonokhoz jelenleg szinte lehetetlen hozzájutni.
Bár nem dual sim-es, de a példa kedvéért:
Xiaomi M1S telefonra 5 percenként 10.000 rendelést adnak le.
Természetesen meg is bicsaklott a rendszer, mert ez neki felért egy dos támadással.
Alex barátom ígérte, hogy utánanéz a lehetőségeknek.
Ha találtam valami számomra érdekeset, akkor természetesen jelezni fogom itt a topikban. -
alfa20
senior tag
az egyik Mo-i beszállító tervezi a ZTE V970 behozatalát, csak még nincs pontos infó a behozatalról meg az árról sem...
-
slaci007
senior tag
justin 14:46:23
Hello LACI, my name is justin, how may I help you?
LACI 14:46:28
We the version of the rom zte v970
justin 14:46:58
?what is your mean
LACI 14:47:27
We the version of the firmware zte v970build number
justin 14:49:38
orignal ROM ?http://www.tmallbox.com/60513-thickbox/mtk6577-zte-v970-ips.jpg
not original rom
Mulit-Language Version
you choose original ROM and our Rom
original ROM has english and chinese
LACI 14:52:52
delete all non-useful Chinese apps
justin 14:53:42
Mulit-Language Version is rootyou delete all apps
-
gg72
veterán
Hát igen, ahogy látom senki sem akar próbababa lenni.
De már csak nem hazudik a honlap, ahol a ZTE és a Lenovo mellé oda is írják a címsorba, hogy: (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free)
[link]
[link]Akkor ezeknél alapból mennie kéne a Google Play-nek. Más mobiloknál ez nincs megadva (ebben a boltban).
beers: Tényleg eddig is sokat segítettél, csak most ne veszítsd el a kedved, mert (velem együtt) sok tudatlan jár erre!
-
Chs76
csendes tag
A támogatottság nagyon is fontos dolog azért meg lehet nézni mit hoztak ki az oroszok a lenovo a750-ből is a gyári soft helyett. Ég és föld
-
pmikloska
aktív tag
Szerintem a legtöbb készülék teljesen használható akkor is, ha csak kiveszed a dobozból. Egyetlen esetet tudok elképzelni a magyar nyelv hiányán kívül: a Google Play nem minden készüléken érhető el alapból, de szerintem az ilyeneknél, mint a Lenovo, Alcatel, Zopo, Thl stb. ez nem lehet gond.
Én is ugyanilyen hozzáállással szeretnék majd készüléket venni, nem célom a ROM-olás.
Igaz, én a Newman N1-re vagy a Jiayu G3-ra is kíváncsi vagyok. -
gg72
veterán
Nem kell megsértődni.
Én leginkább csak tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy ha veszek kintről egy ZTE V970 (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free) mobilt, akkor (ha az csak angolul beszél is), tudom-e használni egyből itthon mindenféle rom-bizergálás nélkül. Aztán ha valamilyen nagy szoftveres gond lenne vele, csak találnék valakit, aki megcsinálja nekem.
-
DJGABI
addikt
Azért gg72 védelmében: ami nektek van THL oké gondolom nem kis márka, de nem lehet hogy a ZTE többet foglalkozott az optimalizálással? Meg rendben igaz csak pár napig van náluk, de az itteni MyAudio (szintén MTK csak azért hozom fel) mobilarénás tesztbe se lehetett olvasni ilyen hibákról... Persze, jobb ha több rom közül lehet választani, de azért a gyári szoftverrel is illene 100%-osan használhatónak lennie a készüléknek...
-
gg72
veterán
Most is androidos telefonom van és semmi gondom nem volt vele az elmúlt egy évben. De persze az is igaz, hogy én leginkább telefonálok vele (+ egy kis internet és email), minden másra ott a laptop és a PC.
Azért az így elég sarkalatos kijelentés szerintem, hogy csak az vegyen androidos mobilt, aki szereti állandóan mókerólni a telefonját...
-
beers
addikt
Az android elég összetett rendszer, óhatatlan, hogy nem minden hardver megy flottul az első körben!
Ha esetleg nem lenne gyári support, a lelkes hozzáértők próbálnak több-kevesebb sikerrel a lehető legtöbbet kihozni a készülékből.
Ezeket tesztelni kell....
Ha nem szereted vagy félsz az efféle dolgoktól, akkor inkább vegyél egy nem androidos telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest