- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem hozzátok,mi a véleményetek a következő oldalról és telefonról?[[link]
-
MotorBoy79
tag
Több helyen azt olvasom a neten, hogy az MTK 6577 (és 6575) chipekhez képes olcsóbban tudja az MTK előállítani az új 6588 és 6583 -asokat!
(Ez azért lehet így, mert a 40-ről most álltak át a 28-as csíkszélességre és ezzel a fejlettebb gyártástechnológiával ugyanannyi alapanyagból több chip jön ki) -
válasz
Pramper #5795 üzenetére
Itt a saját fórumán tudunk segíteni
-
smilecat
aktív tag
Igen, volt...
De ez a szerencsétlen félig kínaiul félig angolul küldte a számlát, azt meg nem fogadták el, egyébként elég lett volna mert mellékelték azt is.Na ezért kérdezősködtem... mivel nincs időm ezzel szarakodni, meg számlát hamisítani (nem is nagyon akarnék) így beküldtem a paypaltól kapottat. Ment is vámra rögtön.
A lényeg hogy itt van...Köszi azoknak akik reagáltak és küldtek privit.
-
Pramper
csendes tag
Sziasztok!
Nekem Alcatel 918d-m van.
Rootolással kapcsolatban tud valaki tippet.
Kicsi a belső memoja és sok a gyári baromság.....
Egyébként sz.tem egész jó teló. -
RoBos
senior tag
"ezeket az új csipeket jövő tavasz előtt úgyse kezdik el gyártani"
Erre azt tudom mondani, h a Lenovo még idén októberben elkezdi a Arkansas-t mt6588-as procival, arról nem is beszélve, h a MediaTek bejelentette, h jövőre kijön az mt6599-es 8 magos procival (MT6599 8-core ARM processor which support for LTE and TD-SCDMA / WCDMA network)
-
DJGABI
addikt
Áh nem tudom mi legyen, tesóm igen rágja a fülem, ő kapná ugye a Blédet, amivel én mondjuk elégedett vagyok. Lehet elég lenne egy '75-ös procis is 30ért kezdésnek, de akkor tuti azon mérgelődnék miért nem a komolyabbat választottam... Másrészről van egy olyan érzésem hogy még a V970 sem fog JB updatet kapni (pedig az új fícsörök jók lennének), a MediaTek részéről valszeg nem akarnak konkurenciát házon belül a MT6583-nak (bár ez csak FWVGA-t fog támogatni max?
, meg ezeket az új csipeket jövő tavasz előtt úgyse kezdik el gyártani, hmm)
Illetve hát egykártyásba ott van használtan a G300 ami picit gyengébb a 6575-nél, cserébe milliószor jobban hekkelhető, meg 45k környékén sony u/sola, bár ezek meg picik lennének..
-
devast
addikt
válasz
ouzohuto #5789 üzenetére
Mit nem értesz ? Az egyik a vámügyintézés díja, a másik a vámtétel/áfa. ( Az elsőt a postának/futárnak fizeted, a másikat az államnak)
Általában azért is fizetni kell, hogy valaki a Te nevedben végigviszi a vámeljárást (erre meghatalmazást adsz neki papíron). Így neked csak emailben kell elküldened a papirokat, nem kell velük bevonulni az xyz helyre, várni 4 órát az ablaknál stb....
DHL-nél a postaköltségben benn van, hogy ingyen intézik neked a vámeljárást. EMS-nél a magyar posta intézi tudtommal, és nekik kell fizetni pár1000 forintot, hogy ezt megtegyék. -
válasz
smilecat #5784 üzenetére
Küldd el a paypal számlát, illetve készíts elő kb 16-17.000Ft-ot (Nem tudom pontosan, mennyit számol fel a DHL a vámkezelésért, a postán nekem 1300Ft körül volt laptop vásárlásnál), majd pedig a telefonra figyelj és annak örülj, ne pedig a költségeken bosszankodj. Elvégre nem a telefon tehet minderről
-
smilecat
aktív tag
Hello!
Megjött végre a csomagom, de...
Mi a bevált módszer a DHL-es vámoltatásnál?
Kaptam tőlük emailt amiben le kéne írnom mit is kaptam, mi a magyar megnevezése, na és mennyiért, meg ki a feladó.(fastcardtech)
A csomagra 60$-t írtak ezzel szemben én 257$-t fizettem, a csomagon a circuit board szerepel, és ugye én meg egy telót vettem
Jah és kérik a paypal számlát amit ugye lehet manipulálni csak kérdés megéri-e.
Tud ebben valaki segíteni mit csináljak? Valljam be mi és mennyiért jött, vagy mehet a kamuzás, de számlát úgyis kérnek.köszi
-
emill
tag
Sziasztok! ZTE V970 van valakinek? Érdekelnének a tapasztalatok.
-
hungobungo
senior tag
Bazz ez az eladó... kész vagyok a szakértő válaszaitól
Ja és ne bánd annyira hogy nem a tied lett, ennek az ára kb. 32-33000 Ft bárhogyan rendeled, a V*tera rárakja még a 6%-os vámot, az még 1800 Ft = 35000 Ft meg is van.
Vagyis az eladó ingyen forgalmazza 1 ÉV MAGYAR GARIVAL a terméket. He?
-
Jazz
veterán
A PC Suite for Android link letöltésre, csak nekem nem indul semmi?
Más PC Suite for Android-ok másfajta progikat dobnak ki, azok főleg ADB-hez kellenek csak.
(#5764) pmikloska: Azt a Dell Phone progi-t nem találtam....
-
slaci007
senior tag
JiaYu G3 dual-core mtk6577 vs JiaYu G2 mtk6577 méret különbségek
-
Jazz
veterán
Már megtettem, ott a gyári softot ajánlották első körben...
A 4%-os PayPal mindenképpen rájön, a többi meg olyan hogy benne van a pakliban, de lehet csökkenteni az esélyt...
40k: Ebből látszik hogy kiváló a termék marketing....ha ügyesek akkor a takaró megy még feljebb is. -
Jazz
veterán
válasz
pmikloska #5764 üzenetére
Sim kártya mentés nem jó, se ékezet, se hosszú nevek, se jegyezet, egy név alatti telefonszámot külön szedi, bejegyzések is eltűnnek....egyszóval használhatatlan.
A "szerű" az az Androidhoz kell, azért írtam hogy "szerű", mert még mindig nem tudom mi ezeknek a kezelő programoknak a gyűjtő neve.
Gmail....: Nem rég tudtam meg hogy ilyen is van, hogy ezen keresztül lehet szekeszteni!? Atya ég, mik vannak.
DellPhone: Akkor ez nem is kell
thx -
DJGABI
addikt
Csak nevében PC suite, köze nincs a Nokia-féléhez.
Másik topicban ezt ajánlják/használják,mást sztem nem találsz. De kérdezz rá ott is..
Ez univerzális. Saját szoftver max a Samsungokhoz (kies) jár...ja, v1277 lett volna... én már nem tudom honnan/mit lenne jó rendelni.. eddig 20-30k-ig gondolkodtam, az volt a keret, most ha 35ig elmegyek már csak minimálisat kéne hozzátennem egy v970-hez... tmall/amokbuy 41k, csak nem tudom arra jön-e még valami Áfa/vám/paypal költség? Az még megdobhatja
-
pmikloska
aktív tag
Bocs, lehet, hogy én vagyok kicsit lassú ma, de ha neked a PC Suite szerű szoftver kell a Nokiához, akkor mi köze ennek az Andoridhoz?
Ha meg Androidhoz kell, akkor volt valahol linkelve egy DellPhone nevű program, azzal meg lehet oldani, de így meg nem értem, hogy az minek, ha a Gmail-ben is lehet szerkeszteni.
Ha pedig azt szeretnéd, hogy a régi telefonból átvinni a számokat, akkor kábel nélkül egyetlen megoldás, ha a SIM kártyára mented, de oda sztem csak a számokat menti le. Ha utána beteszed az Androidosba a kártyát, akkor meg is vannak a számok. Van egyébként Androidra SIM kezelő szoftver is a Google Play-en. -
Jazz
veterán
No csak no csak...V12 te is?
A kínai rendelést gondolatát elvetetted?
Mondom "PC-Suite-szerű".
PC Suite-ot nem akarok, mert az egy katasztrófális program.
Akkor úgy kérdezem, mit használtok Android-hoz, ilyen problémák megoldására, melyik a legjobb erre a célra? (és V12-höz) Egyáltalán Android függő, vagy gyártó függő is és spec software kell?
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #5760 üzenetére
Csak hogy amin vannak a bejegyzések, az egy régi S60-as Nokia wifi nélkül, speciális csatlakozóval ami nekem nincs is....
Szóval egy "PcSuite"-szerű valami kéne továbbra is.
-
MotorBoy79
tag
Androidnál egyszerűen ha van egy gmail-es email címed, akkor nyert ügyed van, mert a webes felületen böngészőből felveszed szépen a contact-okat (telefonszámmal, email címmel) és telefonodra automatikusan rákerülnek ezek.
Ugyanígy ha a google calendar-t használod határidőnaplónak, akkor az összes ottani bejegyzésedet a telefon is látja és még emlékeztetőt is mutat, ha be van állítva. -
Jazz
veterán
A Nokiáknál régen volt a PcSuit nevű borzadály, lényeg hogy PC-n keresztül lehetett a telefon névjegyeit, jegyzeteit....mindenét szerkeszteni.
Ugyan ezt hogy tudom megtenni Androidnál? Rengeteg adatot és névjegyet, telefonszámot kéne bevinni.
Star V12. (a klónforrás gyári gondolom nem jó)
Vagy mi a gyűjtőnevük ezeknek a programokank? Biztos írtak már rá...
-
ZaXXoN
tag
Ez a bluebo valami klónnak a klónja? Eddig nem láttam megemlítve, pedig nem rossz a speckója (6577, 1G, 2Ah, 4.7 inch IPS screen,HD:1280*720)
-
Rawulf
őstag
-
Vvarpi
tag
válasz
smilecat #5742 üzenetére
Telefonálásra abszolút jó, maxon nekem már bőven sok és a mikrofonjára sem panaszkodott senki akivel beszéltem.
Zenehallgatáskor nekem nem torzít nem recseg max hangerőn sem.
A mélyek kicsit konzervdobozosak de a hangszínt szabályzóval lehet valamennyit korrigálni.
Egy jó fejhallgatóval használva sokkal szebben szól, szabványos 3.5mm-es csati van rajta.
Egyenlőre csak a saját lejátszójával próbáltam,de ha tudsz ajánlani valami hiper-szuper progit akkor meghallgatom azzal is. -
Zaji
őstag
Használ valaki MyAudio Series4 telefont? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra!
-
Novicsok
tag
válasz
sasa311 #5727 üzenetére
A Power Bank nemcsak akku.
Egy kifinomult elektronika van benne a töltés és kisütés vezérlésére és különböző védelmi funkciókra.
Én féléve magam raktam össze egy 10000 mAh-sat, az a furcsa, hogy eddig tulajdonképpen nem volt rá szükség, pedig vannak tabletek is a családban.
eBay-ről külön vettem az elektronikát a dobozzal, és külön a 4 db Li-ion akkut. Kiválóan működik, 2 kimenete van, az egyik USB, a másik koax aljzat, ezt adapterekkel lehet használni. 5 V 2 A az össz. kimenet. Persze nem formatervezett a ház, csak fekete műszerdoboz.
Repülés esetén necces lehet, mert nem szeretik a Li-ion és polimer aksikat. -
Vvarpi
tag
JIAYU G2 MTK6575 1Gb ram 2Gb rom
Andriod 4.0.3 van rajta alapból.
Legnagyobb "hibája" a magyar nyelv hiánya.
A képernyő gyönyörű és nagy a betekintési szöge, 5 ponton érzékel gyorsan és gördülékenyen reagál.
A Wifi szuper, a két sim kezelése jobb mint gondoltam, kimenő és bejövő hívások kezelése
nagyon egyszerű, átlátható.
A készülék összeszerelési minősége, anyaghasználata kiváló.
A kamera 8 Mpixele több mint elég, talán a led fényereje lehetne nagyobb de mivel éjszaka vaksötétben eddig sem fotóztam ezért ez nem zavar.
A skype-ot lehet használni videohívásra is ilyenkor választható,hogy melyik kamera legyen aktív.
A készülék sebessége nagyon jó, nem akad,szaggat egyik alkalmazás vagy játék sem.
Én is gondolkodtam a 6577-es procival szerelt változaton de úgy érzem nem vesztettem semmit.(ez már itt van a 6577 meg ki tudja mikor kerül a boltok polcaira)
Az 1gb ram-ból eddig akárhány alkalmazás futott max 480kb volt foglalt a többi szabad.
Play store van rajta alapból és a máshonnan letöltött alkalmazások is futnak buherálás nélkül, a developer mód hozzáférhető settigs-ből.
Őszeségében ez egy nagyon jó telefon amit nem kell flash-elni főzött romot rátölteni, szóval bárkinek merem ajánlani.
Ha van konkrét kérdés amire nem kaptál választ kérdezz bátran. -
sasa311
veterán
-
ouzohuto
senior tag
válasz
sasa311 #5735 üzenetére
Igen ez az egy nap talan kihozhato, ha neked tenyleg birja 3 napig. nekem is skatem van, de jatek nagyon keves, a bongeszesem atlagos, keves telefonalas, zenehalgatas elszorva is csak 2 nap max, de ugye, ha ez dualcoreal nezzuk nalam tuti nem birna 1 napig sem
Remelem ramcafolsz, mert en mar sokszor kerdezgettem , hogy ezek a modernebb dualcorok mennyit is fogyaszthatnak
-
sasa311
veterán
válasz
ouzohuto #5732 üzenetére
Hát most egy ZTE Skate céges telefonom van, aktív WIFI-vel és GPS-el kibír 1 napot, ha ez ki van kapcsolva akkor néha 3-at is, ami nekem elég. Pedig elvileg abban 1400-as akku van.
Ez ha minden igaz 1200 lesz és 2 akkut adnak hozzá. Ha nem megy a WIFI meg a GPS jeladó egész nap akkor remélem kihúz egy napot - akkor meg nem lesz rá panasz.
De mindenképp beszámolok majd róla ha megjön.
-
Jazz
veterán
válasz
sasa311 #5730 üzenetére
Túrázni akku helyett én inkább vinnék egy Akkus Solar Chargert sátrazni.
-
sasa311
veterán
Na megrendeltem egy ilyet pandawilltől DHL-el.
Majd beszámolok milyen, de gondolom min. 2-3 hét mire megjön
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #5719 üzenetére
Valamikor kérdés volt....álljon akkor itt és most:
Kipróbáltam a 6577-es V12-őt 1080p-s (12Gb-os mkv sample része) MX Player-el.
Nos:
- Valóban, a 6577-es proci nem támogatja az 1080-as hardware-es gyorsítást, nem is engedte kiválasztani.
- Software-esen szaggatott, inkább folyamatosan lassú volt.
- 720p hasít, és a hardware-es gyorsítás is kiválasztható.Szóval igaz az amit itt linkeltek anno, hogy az MTK 657X 720p-t támogat hardware-esen.
Viszont az MTK658X már 1080p-t.
Normális megoldás továbbra sincs a 4+Gb-os file-ok másolására, így amúgy se lenne értelme az 1080-nak. (bár lehet hogy CWM-el már látni fogja az extFAT-ot)
-
chinaminman
tag
válasz
MotorBoy79 #5719 üzenetére
6577 is kint van már régóta és sok telefont még most sem lehet kapni, vagy csak nagyon limitált számban. Miért lenne ez másképp a 658x-esekkel. Így is várok már két hónapja, én nem várnék még fél évet.
-
MotorBoy79
tag
Ez (és még jó pár egyéb MTK658X-es hír) alapján asszem megvárom, amíg piacra kerülnek az MTK6588-as és MTK6583-as telefonok
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5691 üzenetére
O.K., Te vagy a szakember.
Én csak - mint a papgáj - ismételtem, amit az orosz fórumon olvastam. -
robit1973
aktív tag
Főzött rom nincs ( szerintem nem is kell, a gyári stabilabb és jobb, mint bármelyik főzött volt a Blade-en ),
Magyarítás nincs, nekiálltam, de egyelőre szüneteltetem a dolgot ( kb. 8-10 appot csináltam meg, de nagyon macerás egyesével ).
A jobb oldali gomb menü gomb, alkalmazást váltani a home gomb hosszú nyomásával lehet.
A RAM még sosem fogyott el, 50M alá nem nagyon megy.
A hangminőség a hangszórón jó, full hangerőn viszont már torzít. Fülesen egész szépen szól, hangerő a Blade-hez képest brutális, teljes hangerőn nem is nagyon lehet hallgatni. Hagyományos jack füles jó hozzá, én egy Panasonic agyba dugóst használok.
Kijelző jó minőségű, betekintési szögek nagyok, napfényben is olvasható. -
fila
senior tag
válasz
Ghostdog77 #5709 üzenetére
Simán átjött a vámon.
Vvarpi:6575-ös. Eddig k****-ra tetszik.
-
RBJ
addikt
most nézem az általad linkelt csak egymagos.
-
DJGABI
addikt
válasz
robit1973 #5703 üzenetére
Közben visszakerestem, pár kérdésemre találtam választ.
Amúgy így hirtelen képek alapján a ház minősége érdekelne. Meg látom te is Blédről váltottál, erre a kínaira vannak már romok, vagy legalább magyarítás? A képernyő alatti jobb oldali érintő gomb mit csinál (tényleg alkalmazás váltó, vagy menü gomb mint a 993D-n)? A RAM mennyire elég, nem fogyott el eddig egyszer sem? Hangminőség milyen (beépített hangszórón, fülesen - lehet-e egyáltalán hagyományos jack fülest használni hozzá)? Kijelző minősége?Egyelőre ennyi, közben még úgyis eszembe jut vmi
-
fila
senior tag
Ha valakinek esetleg G2 kellene:
facebook jelszóval 5 dolcsi engedmény
Nekem most jött meg +1 akksival + szilikon tokkal +1 fóliával. (ezek nem szerepeltek a tartozékok között).
-
Buccer
tag
válasz
berigazek #5700 üzenetére
Az már barátibb, de a Liquid Gallant vagy az OT 997D is jobb vétel és közel egy árban vannak. Most sajnos úgy sincs lehetőségem venni, talán még 2 hét, addigra meg megint változik a piac. Azért köszi a tippet, e-bay-en nem szoktam nézelődni, nem vagyok olyan jó angolos hogy ha bármi gond van tudjak intézni akármit is.
-
DJGABI
addikt
Picit lejjebb adom az igényeimet, V1277-ről vélemény? Találtam egyet olyan áron (36k cakk-pakk és nem nekem kellene a rendeléssel foglalkoznom) hogy elgondolkodtatott.
robit1973 látom te ilyet vettél, egy kis beszámolót esetleg tudnál írni róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest