Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
berigazek #4916 üzenetére
lehet takarásban voltál. hamar meguntad.
Lenovo A660 IP67 nekem bejönne mert egyáltalán nem tudok a munkaköröm miatt vigyázni a telóra. por megtalálja a módját a bejutásnak. mindig strapa telóm volt de egyik se bírt 1 évnél többet.
na most nézem már cikk is van róla és színe is tetszik. zöldes. kedvenc.
[link] -
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4916 üzenetére
Sziasztok .Egy g3as telot szerettem volna venni ,de olvasom itt sehol se kapni Innen akartam venni .
http://www.mixeshop.com/jyg3-mtk6577-45-inch-ips-retina-screen-android-40-3g-gps-wifi-smart-phone_Honnan tudok rendelni ahol látni az aktuális készletet illetve mit ajánlotok helyette :
2 kártya nem lényeg,gps legyen benne és ha gorilla kijelzős lenne örülnékA másik gyorsan rendesen müködjön a telo....
Cect i9 em volt le vagyok maradva a kinai telefonok terén ,de az egy kidobható telefon szervizelni se lehet....
Elöre is köszönöm a segitséget .....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest