Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Víz Elek #45000 üzenetére
Nekem az Iocean x7 jobban tetszik én azt használtam (s amint visszaér/már elküldték gariból, ahova önmagam hibájából került) azt is fogom. A GPS olyan, mint a többi átlagos kínai telóknál (szerencse kérdése, tűzoltásra elegendő), a képei elfogadhatóak, a kijelzője pedig gyönyörű és az összeszerelés is jó. A fullHD pedig érezhetően nem meríti jobban az akkuját, mint egy HD-nak. Mivel most ez utóbbit használok személyes tapasztalatom van.
Egyedül akkor ne ezt vedd, ha van vmi nagy hardware igényű játékod, amit nem visz, én sokat játszottam rajta, mindent vitt, amit kipróbáltam. Ekkora méretben a fullHD-nek nem biztos hogy érdemi előnye van, de hátrányát semmit se tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háború Izraelben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini PC
- Amazon Fire TV stick/box
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Banggood
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest