- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Én vettem egyet miniben egy másik árustól. Időben megérkezett, még a samsung is rá volt írva. Egy baja volt csupán, nem érzékelt semmilyen sim kártyát. Reklamáltam, az eladó nem válaszolt, időközben el is tűnt. Az Ali visszafizette az árát, még vissza sem kellett küldeni. Mini tabletnek kitűnő.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A RAM nem 2GB lesz. Ha megnézed a CPU-Z-s képet már az furcsa, hogy a Total RAM 2048MB, holott mindig kicsit kevesebb szokott lenni, soha nem pontos érték az. Illetve 2GB-ból a szabad csak 480? Az MTK nem zabálja ennyire az erőforrásokat.
Illetve klón, hát nem tudom, csak azért, mert így néz ki nem venném meg.
-
raulicio
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest