- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
benjoe1 #44977 üzenetére
splitted thread: különválasztott SMS folyamok (vagyis - értelmezésem szerint - olyan SMS "levelezések" két fél között, amelyek külön üzenetváltásként vannak eltárolva; a "thread" maga az üzenetváltások folyama)
dim level: a képernyő elsötétítésének szintje
dithered background: nem tudom, hogy a "dithering" eljárásra van-e magyar kifejezés, de az a lényege, hogy alacsonyabb színmélységű kijelzők ilyen eljárással tudnak a szem becsapásával a valósnál nagyobb színmélységűnek látszani, és itt arról van szó, hogy le tudod cserélni a Holo hátteret egy ilyenre, hogy a színátmenetek folyamatosak legyenek ("suppress color banding" ~ a színátmenetek folyamatosságának megtörése ellen dolgozni)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
benjoe1 #34890 üzenetére
én a THL-t rendeltem, ami sikeresen vissza is pattant a feladónak (címzési hiba miatt), mivel közben rengeteget olvastam a témában, helyette már a G3S-et rendeltem, igaz drágább volt kb. 25 dodóval, de szerintem megéri: gorilla üveg, fémszerü ház, nagyobb akksi!!, jobb kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged