- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Johny911 #36489 üzenetére
Köszi, valóban nem rossz ötlet.
De nem szükséges a full Magyar ROM, akár teljesen Angol is lehet felőlem. Viszont a teljesítmény fontosabb.
Ezek a készülékek amiket kiírtam, kb. ugyan azt tudják, míg a hazai - Huawei, ZTE, csak 6577-es procival (vagy legalábbis valamilyen kétmagossal) van szerelve.Lewa rom a tiéd. Én február óta romolok igaz a választék nem sok (needrom.com, és tsai. laslie magyar, miui, stb). Lewának párja nincs. Itt sokan nem szeretik, mert állítólag adatot gyűjt, ( hát gyűjtse csak, ha nem lesz több a telefonszámlám és nem veszi el a pénzem tegye, ha ez volna a célja már régen meglophatott volna)
Heti rendszerességgel kinai idő szerint 16.00 kor van hozzá frissítés. Próbáld meg nem fogsz csalódni. htc-k-hez Samuhoz is ír. Minden működőképes. Én nem magyarítottam, angol de no problem. Előző telefonom is angol volt 6 évig használtam ( Samsung i7110, mo-n nem forgalmazták orosz rendelés
.
Tudsz olyan nagy gyártót aki heti rom frissítést ad? Kell ettől jobb terméktámogatás?
Ugye nincs és nem kell.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest