Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
-
fenergie84
addikt
Szasztok!
Lenne egy keresztkérdésem:
Feleségemnek vettem egy Honor 4C-t a lenovo A820 után, és panaszkodik h a google earth - ben az utcaképek sokkal pixelesebbek. Na most, ha jól tudom a 4Cnek jobb a felbontása mint a másiknak. Mi lehet a probléma?Üdv

-
fenergie84
addikt
Értem

Az S2-ő azért durvább hardverben mint a defy, szóval megnyugtat amit írtál, h olyan téren előrelépés lenne számára
Nekem pénteken jött meg az A820 és erre is azt mondta, h nagy és kényelmetlen, kisebb kellene neki. Csak a z a baj, h nem nagyon van kisebb, és viszonylag erős alternatíva...
Nézelődöm ezerrel, hátha találok valamit
-
fenergie84
addikt
válasz
csonkadavid
üzenetére
Tudom, mert nézegettem a neten, méret közel azonos, tudásban gyengébb.
Meg persze nem elhanyagolható szempont, hogy olcsóbb, mint az A820, ergo kevesebbet kell kiadnom érte
-
fenergie84
addikt
válasz
csonkadavid
üzenetére
Kösz

Én is a páromnak néznék egy új telót a defy helyett.
Megnézte az én A820-at és azt mondta rá, h nagy. Kisebbet szeretne, mondom neki, nem nagyon van
Netezni, telefonálni szokott a mostanival, szóval játék nem kritérium. Viszont szokott apokkal bíbelődni, gyerekkel kapcsolatos progik, meg ilyen csajos valamik, úgy vagyok vele, h inkább bele sem nézek, h mi van feltelepítve neki
-
fenergie84
addikt
válasz
csonkadavid
üzenetére
Írhatnál róla saját használati tapasztalatokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest