Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Én is így gondoltam, hogy ugyanaz az ZOPO és a HERO, de már nem vagyok benne olyan biztos. Ha megnézitek a screenshotokat a forgalmazók oldalain, látszik, hogy a szoftver verziója, ha jól emlékszem a felbontás vagy a kamera felbontása is más. Amúgy még egy zopo 810 klón: HDC Galaxy Note 2 H7500 Plus.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
A Hero a Zopo OEM verziója, azaz ugyanott készül mindkettő. Az akku, csak át van címkézve.

Külsőre a hátlapban különböznek, a Zopo gumis a Hero fényes, emiatt utóbbihoz elvileg adnak egy műanyag tokot is. Ha minden jól megy erről következő héten tudok beszámolót tenni, akkor ér ide az én példányom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Warhammer 40.000
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi