- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
sasa311 #13601 üzenetére
Miután a felmerült probléma, nem Téged és nem is engem érint, hanem Simon02 forumtársunkat, a döntés is az Ő kezében van, mármint visszaküldi, avagy megtartja, csupán próbáltam rávilágítani arra, mivel jár (járhat) az ha visszaküldi a készüléket. Maga írta, a kijelzőn a "piszok" (5x2 pixel kb 0,4 x 0,2 mm) "Szerencsére a szélén van, de azért elég zavaró! " Természetes a reakciója, de azért együtt lehet vele élni, a másik lehetőség a vissza küldés, a harmadik pedig amit már ajánlott valaki, az ár egy részének vissza kérése, mint értékcsökkenés. Ami a kínaiakat illeti, részben osztom a véleményed, de ez esetben nem hibáztatom a mixeshopot, (évek óta van kapcsolatom velük és abszolút korrekt partner) mivel a keresleti oldal jelenleg lényegesen meg haladja a kínálati mennyiséget, így nincs ideje minden egyes a gyárból kapott új készüléket átvizsgálni, (nem is gondolnám hogy feladata lenne) mert akkor meg azt reklamálnád (én is) miért "ül rajta" napokig miért is nem küldi már?!
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Stellar Blade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest