- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
DJGABI #133098 üzenetére
"nem értem mit van úgy oda mindenki a xiamiaúért. "
Aki már szívott egyszer-kétszer olcsóbb telóval, az tudja, miért.
Neked bejött az Mlais (egyik típusa, és azon belül is egy jólsikerült darab), más belenyúlt a "tutiba".
Nem működő GPS, rendszeres újraindulás, gyenge hangszórók, ghost touch, kamu akkuméret vagy egyéb adatok, meg még vagy ezer dolog lehet, ahol elhasalhat egy telefon. A hulladék szoftveres gányolásokról nem is beszélve, amiket ígérgettek egy darabig, hogy kijavítják, de sose lett kész.
Egyébként ha jól emlékszem pont az Mlais-nek volt egy olyan szériája, ahol a kijelzők kb. 80%-a hibás volt.Na szóval. Meguntuk. Legalábbis ahogy én észreveszem, az elmúlt kb. 2 évben fokozatosan fordult ez a topik a "sziamiaú" felé. Gyak. ez a legolcsóbb teló, ahol szinte hardveráron veszed a készüléket, használható és több közösség által karbantartott UI-jal.
És más topikokban is észrevehetően nagy a respektje. Százezres LG-Samu stb. helyett itt van ez, féláron. Kb. ennyi.
-
DJGABI
addikt
válasz
nyisziati #133096 üzenetére
nem értem mit van úgy oda mindenki a xiamiaúért. a hardver okés, de ez az ios koppincs felület, a maga ostobaságaival.... nekem aztán nem hiányzott, most a 4x-en is őrületbe kerget. az meg hogy hányan dolgoznak rajt.. tökmindegy, ha kb 10éves scriptkiddie szinten írják a kódot...
csak hogy pozitív példa is legyen: mlais mx base. az elhalálozott jiayu helyett kellett valami gyorsan, azt hittem majd fél év után lecserélem, de bő 2 évet kihúzott. frissítés nem jött rá, de elég korrekt volt a gyári 5.1
-
Secretknight
aktív tag
válasz
nyisziati #133096 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.Ezek nem "out of box" készülékek,bár vannak kivételek.Az előző umi iron-omat is hónapokig szögeltem mire jó lett.Igaz,azóta másfél évig használtam hibamentesen.De az összes kínai telómmal így volt.Lehet ,mazohista vagyok,és ez egyfajta kihívás számomra
.
Visszatérve a mix-re , a szóbeszéddel ellentétben a kávák nem nagyon,sőt! Az iron-é jóval vastagabb oldalt,és hát ez a teló sokkal kisebb 5,5"-on és ez látható ,zsebben pedig érezhető.De nem kávamentes,ez hazugság a reklámokban.A súlya nem zavaró,és valóban minőség érzetet ad.És szép.Szerintem.De ez ízlés dolga.A rendszer nem gyorsabb mint az iron 6753 cpu-s rendszere,de ez szoftveres hiba,ahogy feljebb írtuk is.Az ujjnyomat olvasó abszolút rendben van,csak ritkán téved.A kamerával egyáltalan nem foglalkoztam,egyszerűen nem érdekel.Van egy komoly fénygépem csak azzal fotózok.
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #133094 üzenetére
A Xiaomi alatt kb. az összes kínai teló ilyen. Hiába a szép hardver, a szoftveres részt elrontják.
Ahogy hallottam, cégenként 1-2 programozó foglalkozik a készülékekkel. Így nyilvánvalóan nem lehet.A MIUI-t sem véletlenül frissítik állandóan, feltételezem többszáz (de legalább többtucatnyi) programozóval. Plusz erős nemzetközi csapatok állnak mögötte. Komolyan vehető készüléket csak így lehet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133094 üzenetére
Doogee.
-
Secretknight
aktív tag
De ha már itt vagyok...a hardver szépen működik ,de a szoftveres része brutál szar.Ezt így nem kellett volna kiadniuk.Összedobált OS ,telepítés után ujraindul magától stb.A teló maga gyönyörű,a kijelzőre jó ránézni,a hangja is rendben van,egyedül a doogee saját OS-e fos.Úgyhogy megy a szögelés,ilyet ne vegyen aki nem ért hozzá egy kicsit se,mert nagyon megszívja.
-
Secretknight
aktív tag
Sikerült ,kiderült hogy nem megfelelő volt a rom.Doogee Mix, 6/64-est rendeltem,és minden matricán az is volt.Ezt a romot akartam frissíteni.Hát ,ez 4/64gb-os teló,és a 4/64-es rom szépen fel is ment rá.Na ezen most meg kellene lepődnöm? És gondolom nem én vagyok az egyetlen...
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #133091 üzenetére
Erre tessék, itt profik vannak.
-
Secretknight
aktív tag
Most eljutott oda hogy Download Flash 100%,de itt mindíg kiírja hogy "insufficient buffer",és leáll.
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok,
flash-elés során azt írta ki hogy BROM ERROR ,ez mit jelent?Azóta semmire se reagál,ha gépre dugom flashtool alatt ,ott végigmegy DA 100% ,de leáll ezzel a hibával.. -
Upo
addikt
válasz
BaginZe #133085 üzenetére
Annyira nem keresgéltem, nem az én kaliberem. Ez 40$, és hírlevelekben időnként szoktak jönni 60$-ért egész használható belépő telefonok, csak ki kell várni. Ezt se fogod megkapni bármikor 40-ért, ha elfogy akkor nyilán 50-60 körül lesz ez is. Ha most kell akkor csapj rá aztán élvezd
, ha nem most akkor inkább figyelni kell az akciókat.
-
RVR400
veterán
(#133087) DJGABI:
30e-ért még jó, hogy lehet venni normálisat.
De akkor már inkább egy Redmi 4A.
Így jutottunk el 15-ről 35-re... Csak ahogy megszoktuk már.
-
DJGABI
addikt
válasz
BaginZe #133085 üzenetére
[Blackview BV2000] de 1 giga mondjuk sztem is felejtős, max tartaléktelónak. bár ahhoz meg azért már drága. tecsóba ez az 5ezres ha létezne jó lenne [link]
[Gretel A9] ez nem tudom hogy lehet ennyi
(#133088) RVR400 hát ja, meg a "nagyon olcsó droidot nem érdemes venni" szintű alapigazságokig
-
Upo
addikt
válasz
RVR400 #133082 üzenetére
Hát én 6580-al biztos nem vennék már telót, túl sok pénz az így elpazarolni. Inkább rátennék még egy 5000-est és keresnék valami 6735/6737-est, lényegesen használhatóbb. Felrakja a tizenezres csodára a fészbúkot, messengert, vibert, snapchatet, egy-két játék, toilet time, stb. és már lehet hogy a bejövő hívást se tudja vele felvenni, mert nincs annyi ereje a gépnek hogy megjelenítse a hívóképernyőt. Akkor szokott a paraszt részletre 200-ért ájfónt venni, mert az android szar. Pedig csak _kicsit_ kellett volna jobb telót venni...
-
RVR400
veterán
Ha esetleg valaki filléres telót keresne
Blackview A7 41 USD-ért
-
nyisziati
veterán
3-4 munkanap.
Kérdezz rá tibcsinél. -
tboj
tag
Sziasztok!
Csütörtökön reggel rendeltem egy Honor Note 8-at a Spemall-ról, a státusz azóta is shipped, de még mindig nem kaptam nyomkövetési számot. Ezek szerint még fel sem adták? Aki rendelt már innen, kb. mennyi idő volt mire kapott ilyen számot?
-
citkar
addikt
válasz
kory24 #133076 üzenetére
Ha költséghatékony szeretnél maradni, akkor saját belső memóriát használj, nincs azzal baj.
Ha szánnál rá, felmerül több lehetőség, ez a MIFI router is, vagy otthon egy NAS, amiről távolról nézed a filmed (persze ha van internet a konkrét helyen), de ha nagyon sokat néznél, akár egy külön eszköz, pl tablet, notebook. -
punky10
addikt
-
dewill79
tag
válasz
Donki Hóte #133067 üzenetére
Biztonsági őr vagy vagyonőr tutira!
-
Zozzz2000
tag
válasz
Donki Hóte #133067 üzenetére
Lehet filmkritikus.
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Fura kérdésem lenne, lehet butaság...
Mostanában divat a hibrid tálca, ha 2 sim akarok használni akkor le kell mondani a sd kártya bővítésről....
Ez eddig oké, választok emiatt olyat, amiben nagyobb a belső tárhely, min 32gb.Viszont én munkahelyen sokat nézek telefonon filmet/sorozatot. (napi 4-6óra akár )
Eddig ezt sd kártyáról tettem, de szükségem lesz a 2. sim foglalatra is, így a filmeket kénytelen leszek a telefon belső tárhelyébe tenni...A kérdésem tehát az, hogy az a belső tárhely mennyire van használatra tervezve?
Nem kopik el attól ha pl 2 naponta írok rá 10-20gb új adatot?Vagy hamarabb lesz elavult a telefon, veszek úgyis másik telefont mielött ez bekövetkezne?
-
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Egy Jiayu s3-as telefonomat készülök cserélni valami 5"-os készülékre. Mi most a best buy ami tud B20-at is és hasonló kategória? 55-65.000ft körül nézelődöm, strapatelefon is szóba jöhet, abból a Backview BV7000pro ami tetszik. EU-ból honnan lehet ezt beszerezni megbízható forrásból? Mi a vélemény a BV7000-ről?
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #133047 üzenetére
Most igen, de én az első szállítmányból vettem, akkor még 62 volt. 2 hétre rá meg jött a 4 gigás 65-ért, pedig mikor vettem akkor még azt írták, hogy nem lesz 4-es a közeljövőben. Megvettem, erre mégis lett. De igazából ez is teljesen jó, még így is sajnos bő 1 giga ramot szabadon tart. Miui9-en már láttam lemenni 800 alá is, írták is hogy jobb a ram kezelése.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Spemallos rendeléshez (magyar raktárból) most van valamilyen kupon?
Választ előre is köszönöm! -
atee_13
őstag
Üdv!
Valami ébren tartja a wifit, pedig ki van kapcsolva, a helymeghatározás is és folyamatosan látom az alkuhasználatnál, hogy megy percről percre tovább.
Van valakinek ötlete mi a szösz lehet ez. Tegnap délután óta van ez a jelenség. Már volt újraindítás is., de nem segített.
-
citkar
addikt
válasz
janakbacsi #133049 üzenetére
Nincs róla tapasztalat, meg hát az elvárásoktól is függ ugyebár.
-
janakbacsi
őstag
ez vajon jó választás lehet? b20 nem létszükséglet.
[link] -
Zozzz2000
tag
válasz
ekrisztian #133040 üzenetére
Nem .. Én csak szimplán béna vagyok a nyelvtanhoz.
-
atee_13
őstag
Az EUstok os Xiaomi Redmi Note 4 3/32 csak 53. A Xiaomi Redmi Note 4 4/64 is 65 (igaz nem kapható). Most új az 5x igaz, de kijelző nem lett o-led, cpu ugyan az dizájn minimálisan más, kijelző felület arány ránézésre kb ugyan az. És novemberben olyan lehet lenne aki személyesen tudna hozni kintről valamit webshop, szállítás és egyéb felára nélkül. Arra számítottam, hogy 60 körül azért lehet találni valami huncutságot ami itthon drágább lenne. NOKIA jó csípem nekem is volt régen, de ez az új éra árazása nem az én elképzelésem, ilyenekben nem is gondolkodnék.
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #133045 üzenetére
Szerintem ez lesz az, ennek a 6 giga ramos verziója lesz a 660-as.
Azért jól el vagyunk kanászodva, ha 625-ért nem akarsz 60-at adni akkor nézd meg ezt a nyerő ajánlatot, 2 giga ramos mtk 6737 [link]
Én adtam 60-at a redmi note 4 625-ösre és nem bántam meg, bár a következőnél megyek vissza 5"-ra ha lesz b20-as. Az 5x-nek meg a reklám szerint legalább a kamerája jobb lehet, ha már az akku kisebb.
A miui 9-et viszont mindjárt kipróbálom, most jött le a rom letöltés a note4-re, dobok egy twrp mentést aztán flash. Biztatóak az eddigi reakciók. -
-
atee_13
őstag
Kinn a messzi Csájnában mi jót lehet kapni 1500 yüan környékén? Van vagy várható közeljövőben valami tuti vétel?
-
Zozzz2000
tag
válasz
ekrisztian #133036 üzenetére
Biztos pisztolyt fognak a fejedhez ,hogy kamionvezetés közben a telefont nyomkod.
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #133034 üzenetére
Akarod mondani topikja.
-
-
pecsivsk
tag
válasz
Donki Hóte #133019 üzenetére
Nekem új kell garanciával ÁFÁS számlával.
-
ctibor
senior tag
válasz
ekrisztian #133016 üzenetére
Köszi
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #133027 üzenetére
Akkor itt lesz az olcsóság oka. Akkor lehet marad ajánlásnak az EUstokos Xiaomi Redmi Note 4. Kicsit drágább mint a keret, de könnyen menedzselhető nekik.
Köszi az infót
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #133025 üzenetére
Azt tudom, hogy a közösség jó az x520 hoz csak az meg lényegesen drágább. Csak 1 stabil rom kell rá nem akarja majd úgysem a legújabb droidot, telefon, fénykép meg esetleg FB. Az én anyum is csak ennyire használja az x620 at és nagyon jól el van vele, azt hiszem a 18s ROM-al. Az felmegy a 622 re is?
-
atee_13
őstag
Le S3 X622 ennyiért nem tűnik vételnek. Egyik haverom anyukája akar telefont (Lenovo A850) cserélni. Ez lehet jó választás lenne. Az x520 és az x620 ismerős azok jól szuperálnak ez lehet valamiben melléfogás?
-
válasz
pecsivsk #133001 üzenetére
Mivel úgy tűnik, hogy az eustock-nál már kifutott a 4/64 GB-os széria, így marad kéz alatt venni új állapotú példányt.
-
nyisziati
veterán
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
2 éve fiókban pihenő Xiaomi Redmi Note telefont a minap feltöltöttem és megpróbáltam beindítani, a képernyő felvillant, világított pár másodpercig majd kialudt. Azóta nincs visszajelzés a töltésről se és nem reagál a bekapcsoló gombra. Csere akksival is ki volt próbálva.
Meg tudnátok mondani, hogy ki lehet-e esetleg még próbálni valamit? Vagy tudnátok mondani üzletet Kaposváron vagy Pesten ami megbízható és foglalkozik ilyesmi javításával?
Üdv, Tibor
-
Ájvé
veterán
válasz
ekrisztian #133012 üzenetére
Igaz, gyorsan futottam át rajta.
-
Ájvé
veterán
-
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #132993 üzenetére
A B20-at viszont nem tudja tudtommal, az a Z2 Pro sajátsága - (szerk.: ja látom már, az csak a jó lenne kategória)
-
Mercutio_
félisten
válasz
tibcsi0407 #132998 üzenetére
Hm, ennek akkor utánanézek, Lenovo A820-am volt utoljára, azt szerettem
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Kompakt méretű telefont keresnék, viszonylag elfogadható kamerával, FM rádióval ha lehet. Nem kell, hogy erős legyen, mivel nem játszom a készüléken, de nem gond persze. Két készüléket néztem ki, Zuk Edge, ill. Huawei Nova ( mindkettő tud 4K videot, igaz nem tudom milyen minőségben ). Fotói átlagosak talán, prociban egyik erősebb, másik átlagos, viszont mindkettő "viszonylag kompakt" méretű. Korábban néztem Samsung A3-at nem tudom mennyivel készíthet jobb képeket ezeknél, ill. Iphone SE - amivel az a problémám, hogy nem dual simes. Persze alapból tudjon B20-at mivel vidéken is használnám. Amit korábban vártam, az a Xiaomi MI S, még tavaly volt róla hír több site-on is. Valószínűleg csak kacsa volt, nyárig írták indiai oldalakon, hogy lesz belőle valami. Árban max 100 körül, persze, ha van 50-ért ilyen azt se vetem meg. Tudtok ajánlani valamit, vagy amit írtam elfogadható telefonok? Köszi.
-
pecsivsk
tag
Sziasztok,
magyarországon hol tudok venni most Xiaomi Redmi Note 4 4/64 fekete színűt venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged