Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134999 üzenetére
Ez 163 $-ért jó vétel?
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html
Vagy ez
https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro-3-AI-Edition-X650-4GB-64GB-Smartphone-Black-389938.html
-
tibcsi0407
félisten
válasz
LantosBerry8 #134998 üzenetére
Ha egy ZUK Z2-t valahol le tudnál akasztani. Vagy egy LeEco Le Pro 3-at. Eléggé ár alatt szórják ki őket.
-
LantosBerry8
senior tag
200 USD felé nem szívesen mennék....
A fentebb említett 2 lehetőségen kívül van még esetleg valami? -
smithsys
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #134993 üzenetére
Addig vacilálsz míg a végén O+5-öt veszel mint én aztán az Asszony lerántja Rólad a gatyát és jól elfenekel.
Viccet félretéve nehéz ezt így megmondani. Sajnos Neked kell döntened. -
válasz
Támogatásban (Android frissítések), sebességben az A1 biztosan jobb.
A kamerát nem tudom, a ZTE-ét nem ismerem.
Az ár lehet még tényező.Én elfogult vagyok, Xiaomit vennék, de ha sokkal olcsóbb a ZTE talán arra is érdemes beruházni.
-
citkar
addikt
válasz
A1-t nem ismerem annyira. A neked fontosabb dolgokat emeld ki, majd nézd melyik jeleskedik benne jobban.
A kamerája nem tudom mennyire jó az A1-nek, biztos nem rossz mondjuk. Nekem túl nagy igényem nincs, így már a külső is sokat dob a latba. Illetve az ár, az a 200 USD-s akció valószínűleg csak pár darabig élt, így a Nubia mindjárt 250 USD fölé fog menni szerintem. -
LantosBerry8
senior tag
Összességében a Xiaomi Mi A1 vagy a ZTE Nubia Z17 mini lenne jobb?
-
citkar
addikt
válasz
LantosBerry8 #134989 üzenetére
Jó a Nubia z17 mini. Nem a leggyorsabb SoC van benne, de össze van rakva a készülék, főleg a külleme, a kecses fém háza vonzza a szemet. Nekem a gold/black nagyon bejött. Kamerája is jó, de persze nem a felső kategóriához kell hasonlítani (sok-sok beállítási lehetőség van benne). Van nemzetközi és kínai ROM is hozzá, a kínai előrébb van a fejlesztésben, de teljesen stabil a nemzetközi is. Kínaiban nem tudtam google alkalmazásokat telepíteni vagy használni, így maradt a nemeztközi, de még MIUI, Flyme, mokee meg más ROM is van rá az xda fórumán. Viszont nem olcsó. Bár ha 200 USD körül megkapod az kifejezetten jó vétel akárhogy is nézem. Ha nem a teljesítmény a lényeg és rászánod az összeget, nem fogod megbánni.
Ellenben a Xiamit lehet (nem biztos) pár ezer forintból meg tudnák javítani.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Szvsz jó kis készülék az a ZTE. Én a nagytesójával szemeztem egy darabig.
Vagy 200 környéken néha van aksönben A1-es sziamiaú ha jobban bejön a stock közeli állapot. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kimozgosodott az usb panel szerintme
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Sajnos le kell cserélnem Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kate)
telefonom....
Egyre gyakrabban jön elő a töltés hiba... (Rádugom a töltőre, jelzi, hogy tölt, majd kis idő múlva nem tölt semmit... - több töltővel próbáltam, más eszközökkel hibátlanul működnek, csak ezzel nem... :/ )Kérdésem:
200 USD ársávig mit ajánlanátok, ami legalább olyan jó, mint eddig a Xiaomim volt...?
Gearbesten most akciós a ZTE Nubia Z17 mini... (Jó alternatíva lehet?)
Egyéb ötleteket is szívesen veszek... -
-
Graphics
Jómunkásember
Általánosabb jellegű kérdés jön Android dual simesekhez.
Android rendszerű telefon alatt, hibás-fake microSD okozhat pl telefonon fagyást, újraindulásT?
-
nyisziati
veterán
válasz
motoflug #134981 üzenetére
Doogee Mix-et dicsérik a tulajdonosai. Teszt és topik is van róla.
A topikban a 85. komment után jönnek a tulajdonosi tapasztalatok, addig inkább csak fikázás megy.
Érdemes lehet privátban is megkeresni a tulajokat (én legalábbis azt szoktam), hogy azóta volt-e gond a készülékkel. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134980 üzenetére
Oksa, köszönőm szépen.
-
válasz
superTibcsi #134971 üzenetére
Én az elődjét használtam egy jó ideig és oda voltam érte meg vissza. A generációváltás során nem igazán volt fejlődés, de attól még jó telefon.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Káva nélküli olcsóságok közül mit tudtok ajánlani? Néztem a Vkworld MIX-et, de nem ismerem ezeket, sem a piacot.
A másik, ami érdekelne az strapatelefon, ami szintén ajánlott.
Mindkettő ajándékba lenne, tudom, hogy necces, hogy megérkezzenek, de esetleg EU raktárból vannak ajánlott telefonok a fenit két kategóriában?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #134979 üzenetére
EU-s verziót csak EU-ban lehet kapni. Ebay-en is lehet van, de csak EU-s forrásokat nézz. Kínában nem volt beszerezhető sajnos. (régen én is szerettem volna egy EU-s változatot)
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134977 üzenetére
Köszi Tibi, Ebay-t nem ajánlod, Spemall-on sincs semmi?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #134976 üzenetére
A kínai árán sehol. Amazon-on nézz szét, ha nem baj, ha kicsit drágább.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, segítséget kérnék abban, hogy hol lehet viszonylag olcsón Axon 7-t venni, eu-s B20-t tudó variánst?
-
bb71
őstag
válasz
superTibcsi #134973 üzenetére
Gombok a kijelző részen vannak és "csak" 2700mAh-s az akksija...
-
válasz
superTibcsi #134973 üzenetére
Nincs személyes tapasztalat, de az ára jó.
Nem túl elterjedt telefon errefelé: [link].
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #134972 üzenetére
Személyes tapasztalatod van vele? Vagy esetleg használ valaki ilyet a topikban?
-
válasz
superTibcsi #134971 üzenetére
Szerintem igen.
-
superTibcsi
aktív tag
ZTE Axon 7 Mini megér 125$ -t gearbest-ről eu expressz szállítással?
-
alázógyík
addikt
válasz
tibcsi0407 #134966 üzenetére
Ha óvodás szinten le tudja írni, hogy egy hülye is megértse, akkor szívesen fogadom.
-
alázógyík
addikt
Reggel megjött a 74$-os Le Eco S3.
Tökéletes. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Graphics #134960 üzenetére
Tetszhalott állapot. Közben a Tata lehet bevásárolja magát szép nagy áron a Faraday Future-be. Azon sem lepődnék meg, ha az egész erre ment volna ki.
Jia Yueting minden, csak nem hülye. Nem lesz valaki csak úgy Kína egyik leggazdagabb embere, ha annyira marha, hogy fél év alatt bedönt mindent az amcsi piac miatt.
Kíváncsi vagyok mi lehet a valós üzleti döntés mögötte, bár lehet annyira túl van bonyolítva, hogy meg sem érteném. -
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #134959 üzenetére
Ez már inkább a maradék kisöprése... Szerintem gyártásban max az van, amit esetleg bérgyártásban még a szerződés miatt legyártanak.
-
-
madarasz92
őstag
válasz
Donki Hóte #134954 üzenetére
B20 annyira nem érdekes.
Köszönöm a tanácsokat!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #134956 üzenetére
Csak sajnos roló mehet le...
Túlságosan hirtelen akartak terjeszkedni.
-
-
smithsys
aktív tag
válasz
madarasz92 #134953 üzenetére
Ha találsz még valahol x527-et abban van B20 is. Egyébként jó cuccok ezek, sajnálom is hogy bebukott a mobil részlegük.
-
válasz
madarasz92 #134953 üzenetére
A Lecsókban általában nincs B20
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Páromat szeretném meglepni a jelenlegi Homtom HT3 telefonja helyett valami "komolyabbal" , mit ajánlanátok maximum 40e ft-ig?
LeEco Le 2 Pro X626 néztem a tinydealnál pl.
-
válasz
tototos #134951 üzenetére
TinyDeal EU raktár, ha EU feladással rendeled, akkor nincs sarc rá és 10-14 nap alatt itt van.
-
citkar
addikt
válasz
tototos #134948 üzenetére
Ismerősömnek Blackview-ja van, ő elégedett vele, elsősorban sok por éri, párszor leesett, bő egy éves, jól megy. AZonban valaki ejtett le hasonlót és neki megtört a képernyője.
Szerintem az árát megéri, nyilván 50 ezres kategóriától vannak lényegesebben drágábbak, amiktől több elvárható, de ennyiért szerintem vállalható. -
tototos
addikt
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék egy starapa telefont. Követelmények: Android, érintőkijelző, 50 ezer forint környéke.
Köszönöm
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Alabástrom #134945 üzenetére
Nézz szét a használatpiacon is, lehet jobban jársz
-
Ájvé
veterán
válasz
Alabástrom #134930 üzenetére
Esetleg ha kínai B brand is játszik akkor megnézheted a Maze Alpha-t és az Oukitel Mix 2. Utóbbi készüléketiről elég jó vélemények vannak, de mindkettőről találsz véleményt gearbesten és más kínai shopokba, tesztek sajnos nem nagyon vannak még.
Látom Maze Alpha már szóba került és úgy tűnik nem fekszik neked a kínai B brand. Ennyiért pedig nem fogsz márkás telefont kapni ennyiért ilyen tulajdonságokkal. -
Alabástrom
senior tag
válasz
nyisziati #134936 üzenetére
Köszi a segítséget!
Úgy érzem, ez mind visszalépés lenne... Úgy meg nem szivesen vásárolok, inkább kölcsönkérek ideiglenesen valakitől valamit. Vagy megjavítom az X2-t...
(Jelenleg egyetlen "méltó" utódnak a Mi Mix 2 tűnik, de az sajnos magasan a keret fölött van, telefonra ennyit már csak elvből sem...) -
bertokl
tag
válasz
KamuMazsola #134942 üzenetére
Nem lehet, hogy a Mi Mix2-vel kevered? Szerintem sem 6GB RAM-os, sem 256 GB-os nincs, csak 4/64-es és 4/128-as.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
ZUK Z1-em utódját keresem. A készüléket alapvetően szerettem, bár tökéletes ROM-ot soha nem találtam rá, a customokkal mindig volt valami idegesítő bug, a gyári pedig túl zárt, nem testreszabjató.
Oneplus 5T 8/128 verziója 155k körül lenne diákkedvezménnyel, ő az elsődleges kiszemelt, de nyitott vagyok másra is. Bemutatása óta szemeztem a Meizu M6 Note-tal, de kb. lehetetlen beszerezni a global verziót, és úgy döntöttem, inkább több pénzt szánok a vásárlásra, de szolgáljon ki hibátlanul 2 évig hardveresen és szoftveresen is.
Mi A1-et is néztem budget kategóriában, de láttam, hogy a kamera sötétben elég gyenge, és ez a telefon sem mentes bugoktól, idegesítő hibáktól. A Huawei, illetve Honor telefonok nem tetszenek, részben az EMUI miatt. MIUI szintén kizárva.
A kritériumok:
-B20
-Fizikai méretre ne legyen nagyobb, mint a 1+ 5T
-SoT 1 nap alatt 2 simmel, sok mobilnettel legalább 5 óra
-Kamera hozza az árkategória elvárható szintjét, rossz fényviszonyok között se vérezzen el teljesen, ZUK Z1-hez képest legyen előrelépés. Nem akarom A3-ban kinyomtatni a vele készült képeket, de néha normál fotó méretben 1-1 képet, igen, az általános felhasználás kimerül az instagram+facebook+snapchat kombóban.
-Legalább 64GB tárhely
Nagyon megtetszett a 1+ 5T kávamentessége, arcfelismerése, és a dash charge is, de kíváncsi vagyok, Ti mit ajánlanátok. Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Alabástrom #134934 üzenetére
Xiaomi Mi Max 2 jó lehet , ahogy már írtak is
-
nyisziati
veterán
válasz
Gyűjtöttem neked párat, tessék. 128 gigás csak egy van, a többi bővíthető. APTx-ről nincs infó, azt max. a topikjaikban tudják megmondani.
Ezeken kívül én leginkább a Xiaomi Mi Max 2-t venném még ide. 6,44 collos, sokan dicsérik. A "global version" tudja a B20-at.
-
Prien
addikt
válasz
Alabástrom #134934 üzenetére
Nekem is megvan még az X2, neked milyen szoftver volt rajta? Egyébként kijelzőt lehet hozzá venni ebayen 10 ezer körül...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Nézz szét hátha van még vhol akcioban valami hasonló
Lenovo P8 ami most népszerű , de az nem simes szerintem.
Habár van belőle 4G-s is
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Ja, és AptX, bár gondolom ezt ma már a szifonokon kívül minden tudja...
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #134922 üzenetére
Egy sz és s közötti hangot próbál kimondani, de nem nagyon sikerül neki.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Összetört a Mediapad X2-m...
Tadnátok ajánlani az alábbiakra:
6-7 colos képernyő
dual SIM
minimum 128 giga háttértár, mindegy, hogy ez SD-vel bővítve jön össze vagy alapból van benne ennyi.
B20
jó képernyő
jó üzemidő
gördülékeny, stabil
nem játszok
300 EUR körülKöszi!
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #134927 üzenetére
Ha az nincs is, de like-olós van.
-
ekrisztian
őstag
válasz
És 40mp-t magyarázza...
Ha egyszer lesz nemzeti mobilunk az lehetne Sámli RS one...
RS=RózsaSándorIlyen Facebook nóta után... már lehet van is ilyen mobil, csak még nem tudok róla
-
tibcsi0407
félisten
válasz
-
trebrona
nagyúr
válasz
Át is nyergelt Zuckerberghez, azt ki tudja mondani.
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #134902 üzenetére
Vagy egy fóliaszerű gumihártya tartaná bent, ami a két végén belóg a készülékházba, és csak elszabták a ragasztását.
-
citkar
addikt
válasz
zsoltzsolt #134918 üzenetére
Ilyen hosszú szavakkal nem is próbálkozom, sokkal egyszerűbb, az hogy "MI". Itthon azt mondom barátnőmnek MIfónod van, meg azt, hogy nézd mennyi mindent gyárt a MIcég. Ha rajta az MI logó, legalább felismeri a többi Xiaomit.
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #134916 üzenetére
Sõt, törölköző, törülköző és türülközõ is van...
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #134913 üzenetére
Amúgy 30 dollár a különbség szürkében, 8000 Ft kb.Jó kis teló, pont akkora, mint a Redmi Note 2, csak jóval erősebb. Viszont nincs jack.
(#134912) Terentius: van rá Nougat alapú LineAge, sőt, MIUI 9 (!!!) is.
-
-
sasa311
veterán
válasz
tibcsi0407 #134906 üzenetére
thx, felkeresem! -
Ájvé
veterán
válasz
+1 tőlem is, beázott Moto X Force-ot próbált megmenteni, sajnos nem sikerült de többször is próbálkozott, ennek ellenére a számla a bevizsgálás díján maradt, én még rá is kérdeztem miért, erre azt mondta mert nem sikerült megcsinálni ezért csak a bevizsgálást kell fizetni, szóval nagyon korrekt szervizes.
-
punky10
addikt
válasz
+1ajánlás a részemről is.Két strapatelót is szervizelt már,problémamentesen működnek.Az egyik vízállóságát is teszteltük már,az is megfelelt.Sajnos a másik ujra leesett,és tört a kijelző,de ez nem a szerelésből eredt.Csak "amióta Newton felfedezte a gravitációt,minden lefele esik..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz
sasa311 #134905 üzenetére
Mindig Őtajánlom. Más nem nagyon ismerek, aki ilyesmivel foglalkozik. Bár személyesen Őt sem, de csak jó értékelést kap mindenkitől.
Küldd el neki a képet, hamar kiderül, hogy lehet-e valamit kezdeni vele, vagy pótalkatrész kell. Én azt biztosan a Vernee-től kérném, ha szükség lesz rá, mert a Gearbest-tel nem könnyű zöld ágra vergődni.. -
sasa311
veterán
válasz
tibcsi0407 #134901 üzenetére
Oké, de kicsoda?
-
sasa311
veterán
válasz
ekrisztian #134902 üzenetére
Az a fura, hogy van a gombon két szélesebb kis "pöcök", nem tudom mennyire látszik a képen.
Önmagában ez SZÉLESEBB, mint a gomb helye. Úgy lehet visszarakni, hogy egy irányból buktatom aztán kicsit erősebben megnyomom és akkor bepattan. De mégis kipottyan
Ha fordítva rakom be akkor nem is kattan be, csak simán kiesik magától.Látszólag nincs rajta törés, horpadás, elhajlás, semmi. Ezért gondolom, hogy van valami trükkje a visszaszerelésnek. Lehet pont az, hogy a keret összeszerelése előtt kéne berakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Facebook és Messenger
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest