- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Secretknight #133097 üzenetére
Szerintem simán csak túl hamar vetted, ezeknek a kisebb márkáknak kell idő, hogy kiforrjon egy-egy modell, ezt bele kell számolni. Én jól elvagyok az ilyen B márkákkal, mert cserében olcsón megkaptam mindig a nekem aktuálisan szükséges funkciókat (elég ram, USB C, B20, jól használható kamera, FHD kijelző, nfc, vezeték nélküli töltés, 5G wifi, viszonylag tiszta android stb - kinek mikor mi fontos). A kamera pl. tipikusan ilyen, hogy az olcsó márkáknál kell várni egy pár update-et, amíg használható lesz a kamerájuk (és igen, nekünk is van otthon DSLR meg komolyabb kompakt, de mindkettőt körülményes a zsebemben hordani, szóval a végén marad mindig a mobilos fotózás).
Ha most új telefon kellene, megint nem tudnám megkapni a xiaomitól, ami nekem kell, oneplus-nyi pénzt meg nem adok egy mobilért, és akkor megint ott lennék, hogy jöhet egy ilyen másodlagos márka. (Mondjuk most gondban lennék, mert újabban egyik B márkában sincs NFC)
A feleségemnek viszont valószínűleg valami alap xiaomit vennék, mert őt meg ezek a szempontok pont nem érdeklik, csak működjenek az appjai, tudjon youtube-ozni, jól nézzen ki, ne legyen nagy (mondjuk ő meg a mobilfizetésre nagyon rákapott, nem tudom, azt tudják-e az alap xiaomik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest