- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #135198 üzenetére
Használj ilyen OTG kábeles elosztót, ezzel egyidejűleg be tudod dugni a powerbankot és az USB-n csatlakozó adattárolót is a telefonba.
Összefogni sem kell a powerbankkal a telefont, hanem a táskában lévő powerbanktól egy kábellel lehet vezetni az áramot az elosztóba.
-
RVR400
veterán
Én 30-án adtam le rendelést, az állítólagosan magyar raktáron jelenleg is készleten levő 4X-re (Redmi 4X gold are instock for immediate shippment), ami karácsonyi ajándék lenne.
Ma ezt a választ kaptam az érdeklődésemre:
"Hello Dear
as checked ,your order transits on the way to our HU warehouse,once they will receive ,they will send out via DPD ,you can get it within 1-2 days ,please be patient to wait for it ,thanks " -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135195 üzenetére
Mert közben használnám a telót (nem telefonálásra). Össze kell fognom a powerbank -kal, ami kényelmetlen. Plusz, elfoglalja az USB portot, ezért közben nem tudok OTG -n adatot másolni (ez nálam gyakori tevékenység). Szerencsére ez a probléma ritkán fordul elő. Kéthetente egyszer, amikor 800Km -t utazok egy mikrobuszban.
-
UHHH
őstag
válasz
hari73f #135196 üzenetére
Létezik QI wireless powerbank már rég, a QI töltési mechanizmusú telefonokat tudod tölteni vele.
-
válasz
Somatom #135194 üzenetére
Powerbank miért nem megoldás
Nyilván nem úgy telefonál az ember, hogy a powerbank csatlakozója be van dugva a telefonba
Ha van 10 perced (olyan pedig nincs, hogy ne legyen 10 perced
), akkor széped bedugod a powerbankot, töltöd róla a telefont, aztán kihúzod és telefonálsz
-
Somatom
veterán
válasz
IldiH #135180 üzenetére
Veszel egy Motorola Z sorozatú telót, és ha kell a plusz akkuidő, akkor rápattintasz a hátuljára egy Turbo Power Pack Modot.
Az én Moto Z Playemben 3000 -es akku van. Ehhez jönne a Mod 3500 -as akkuja. Sztem pár napot elketyegne vele, de ha ennél is több kell, akkor két Modot veszel, és ha az első lemerült, akkor egy mozdulattal felpattintod a következőt. Viszont, amikor nincs szükséged a plusz kakaóra, akkor nem kell egy féltéglát cipelned. -
JoinR
őstag
Hi all! Barátnőm kevesli a Note 4 kameráját, mi lenne a következő szint, ami ár/érték arányban jó lenne? 60-70 ezer körül nézegettem, de az Mi A1 se egy új dimenzió, bár sötétben azért látszik a különbség.
-
hari73f
aktív tag
válasz
glacious #135178 üzenetére
Az valami brutál akkus telefon lenne
24W x 3óra = 72 Wh leadott energia, még ha hatásfokkal szorzol is durván sok.
Ez már laptopban is combos akku.Okostelefonban még nem hallottam 12000 mAh-nál nagyobbról>>
a Doogee BL12000 , ami egy féltégla.
Ez csak 12x 3.6= 43Wh névleges akku -
glacious
addikt
válasz
LantosBerry8 #135177 üzenetére
Amennyiben tényleg maximumot vesz fel, akkor pl. 3 óra helyett 4 óra alatt tölt fel a kisebbel.
-
glacious
addikt
válasz
LantosBerry8 #135174 üzenetére
Általában a nagyobb teljesítményűeken több usb port van és elméletben kevésbbé kell melegednie azonos terhelés mellett. Ha az adott készülék képes felvenni a nagyobb áramot, akkor akár 35%-kal gyorsabb.
-
LantosBerry8
senior tag
Mi a különbség a 18w -os és 24w-os QC 3.0 töltők között?
mennyire észrevehető a különbség?
-
-
andatti
senior tag
válasz
DJGABI #135043 üzenetére
.... ééés igazad lett...
Ha minden igaz, holnap kapom meg..
Vám nincs, csak áfa, + a DHL szolgáltatás díj, ami 6 rugó...
Így kb. 52-be fog fájni... A hazai webshopokban meg 42-től indul, (zömmel 45-50-ért + szállítás.
Megint tanultam valamit...
...és remélem minden ok lesz... -
beg
veterán
válasz
osztszoroz #135167 üzenetére
Oké, értettük elsőre is, főleg a topikjaiban.
-
osztszoroz
aktív tag
-
nyisziati
veterán
válasz
osztszoroz #135165 üzenetére
Lebuktak?!
(#135167) osztszoroz : kösz.
-
krampoosz
tag
Sziasztok, A Gerarbest-en az expendited shipping az EU Express szállítás?
-
b0bcat
addikt
válasz
monti0222w #135160 üzenetére
Ő lenne az utolsó, aki gúnyolódni kezdene bárkin is...
-
válasz
monti0222w #135158 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nem arról írsz, de attól még annak az emléke idéződött fel bennem.
-
monti0222w
addikt
válasz
fateless #135157 üzenetére
Nem ő róla írtam, sajnos, nem egyenértékű a két telefon, sem erőben, bár lehet hogy S625-tel más lett volna a helyzet, S617 kevés volt benne, a hangchip sem ugyanaz benne plusz az erősítő sem, és folytathatnám tovább miben másabb a két mobil.
Itt, az Axon 7 mindenben többet, jobbat kapott, az áron is látszódott ez, itt a külső hangszóróra kimenő zene is tiszta, és mondhatom azt hogy full hangerőn is az marad, az említett HTC 10-t, de az LG-ket is megeszi, mind hangerő, mind hang minőséget nézve, fül-fejhallgatóval már másabb a helyzett, itt már az dönti el a kérdést ki milyen zenét szeret, a BoomSound nagyon jó basszust kínál, az Axon részletes, kiegyenlített, a Pro 6 meleg és sötét hangszínnel rendelkezik stb. -
válasz
monti0222w #135156 üzenetére
Ezt olvasva visszasírom az Axon minit
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, nemrég szó volt az Axon 7-ről, azóta megvettem és boldog tulaja vagyok neki.
Nemrégiben akciózva volt a Gearbest-nél, (most sajnos nincs) szóval azon az áron Ő a best buy telefon.
Bárkinek tudom ajánlani aki egy jó telefont szeretne, elfogadható kamera tudással, csúcs hanggal, még mindig erős hardverrel, igényes kialakítással. A szoftver sem rossz,ámbár nem ehhez vagyok szokva, a Xiaomi-hoz képest puritánabb, nincs annyi beállítási lehetőség, témázhatósság, de ellehet vele lenni.
A rendszer stabil, gyors, apró röccenés van itt ott, de szinte észre vehetetlen. Játékról nem tudok nyilatkozni, mert nem játszok, aksi idő sem olyan rossz mint Bone írt a tesztjében, igaz akkor még 6.0 volt, most 7.1 van rajta lehet emiatt is jobb az aksi kapacítása, nekem bőven meg van az egy nap úgy hogy WiFi, mobilnet bekapcsolva, könyvet olvasok, netezek, zenét hallgatok róla, szerintem nem rossz! A töltő gyors, legalábbis a Redmi Pro-hoz képest észrevehetően, de érdekes módon a Meizu Pro 6 még nála is gyorsabban töltött.
Szóval, aki egy nagyon jó hangú telefont keres viszonylag olcsón, ami hangban felveszi, vagy lekörözi, a hasonló adottságú telefonokat, mint pl: HTC 10-11, LG G6 Plus, V20, azoknak nagyon ajánlott! -
Ájvé
veterán
Note 4 a takarékosabb, hiába nagyobb, a SoC jóval kevesebbet fogyaszt (14 nm-en készült már az S625 még S435 még 28 nm,-es), kijelző ugyan nagyobb és a felbontása is de ennek ellenére tesztek alapján jobban bírja. Nem hiszem hogy több anyag van benne, majdnem azonos a tömegük (150gr csak 165gr) így azt mondanám a kisebb méret miatt masszívabb a Redmi 4X. Támogatást nehéz megmondani, de Note 4 nagyon népszerű sokat eladták belőle, mondjuk Redmi 4X is biztos jól megy.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Le szeretném nyugdíjazni a korosodó, melegedő, Titanic-ként merülő Xiaomi Redmi Note 2-met. Note 4 vagy Redmi 4X lenne az utód, de nem tudok dönteni... Nem játszom, tehát a proci nyers ereje engem nem izgat. Az a fontos, hogy
- az appok nyíljanak gyorsan, lagmentesen működjenek (FB, MSNGR, Viber, Skype, néhány képszerkesztő, ilyesmi)
- ne melegedjen
- ne merüljön mint az állat
A méret, hát az érdekes. Mert ugye ha zsebre kell tenni egy Note méretű telefont, az nem valami kényelmes, de írni rajta, böngészni kényelmesebb.Viszont a kisebb tesó, a 4X az meg ugyanolyan aksi, de takarékosabb (igaz kicsit gyengébb) proci és kisebb felbontású kijelzővel talán tovább bírja és könnyebben lehet zsebre is tenni... Viszont ha jól olvastam, a nagyobb tesó minőségibb és elvileg vastagabb anyagból készült, talán időtállóbb konstrukció. Azt sem tudom, melyik lesz majd tovább ellátva frissítésekkel, naprakész frissítésekkel (nem úgy mint a Note 2).
Szerintetek melyik mellett voksoljak? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
peestike #135142 üzenetére
Nekem már meg vannak számlálva az óráim , 42
Akkor már tuti hogy megkaptam, vagy majd akkor ugrik a zsákbamacska?
(A telefon Fastboot módban,
MIflash unlock 2.3.803.10
PC-s progival próbálkoztam reggel.) -
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135145 üzenetére
Értem. Folyamatosan variál a xiaomi akkor...
Foglalkozhatnának inkább a 9.1-el, mert mióta van, na azóta nem jó nekem az ujjlenyomat a 3pro-n.
9.0án még rendben van. -
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135143 üzenetére
Én is nyitottam redmi 3s-t anno, hogy délelőtt hozta a futár, én meg este már nyitottam is.
-
-
-
blueye
veterán
Van mar vkinek Umidigi S2ese?
-
Upo
addikt
válasz
Ciccuka #135133 üzenetére
Egyrészt az a márka...
Másrészt azért az MTK6750T az nem egy bajnok, de azért a fogyasztása megvan. Inkább vennék valami qualcommost. De legalább raktak alá akkut ami jó esetben valós 3000 körül azért talán megvan, jó esetben kibírhatja a nap végét. Egy Note4 a snapdragon 625-el nemcsak gyorsabb, hanem jóval kisebb fogyasztású is.
[link]
Harmadrészt 5.99"-on egy 720p kijelző szintén nem egy csúcs, a Note4 5.52-n 1080p full hd.
Ahhoz képest hogy a Note4 47900-ba kerül, nem venném meg a homtomot. -
bb71
őstag
Lenovo ZUK Z2 Pro 6/128GB fehér Banggood-on 275USD!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
patvaros87 #135131 üzenetére
Ezért vagyunk itt.
-
patvaros87
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #135130 üzenetére
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget! Valóban így volt, ahogy rögtön feltettem hozzá az SU-t szépen indult is el a telefon.
Mégegyszer köszönöm a segitséged! -
tibcsi0407
félisten
válasz
patvaros87 #135129 üzenetére
Amint feltetted a TWRP-t, egyből bootolni kell bele és flashelni egy SuperSU-t. Az kiiktatja a verity-t.
Annak az a lényege, ha bármi változás történik a rendszerben, akkor nem engedi boot-olni a telefont. Ezért kell kiiktatni.
Szóval pont a root kell, hogy a TWRP működjön. Vagy esetleg ha van a telefonodhoz NO-Verity.zip készítve, amit flashelhetsz TWRP alól. -
patvaros87
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #135128 üzenetére
Igen, így is szerettem volna de valamiért nem megy fel a TWRP, vagyis felmegy de utána meghal az android rajta....
-
tibcsi0407
félisten
válasz
patvaros87 #135127 üzenetére
TWRP-t keress rá és onnan flashelj SuperSU-t, vagy Magisk-et. Ez a programos root-olás már egy ideje nem nagyon divat.
-
patvaros87
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy valaki tudna-e esetleg segiteni, van nekem egy most vásárolt Leagoo kiiica mix tipusu telóm. Szeretném rootolni azonban egy programmal sem sikerült ezidáig(korábban jó néhány telót tudtam már...). Tudna esetleg valaki segiteni?
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #135123 üzenetére
O.K.,benéztem...
Csak volt itt emlegetve a nagyobb kijelző miatt a Note 5A,és bezavart... -
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #135119 üzenetére
Ha már 4A, épp ma jött meg Gearbestről egy 4A, elég nagy lutri volt, hogy mit fogok kapni, de végül Global verzió jött.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #135116 üzenetére
Lehet előre szaladtam, lesz belőle Global verzió, tippem szerint Karácsony előtt még itthon is megjelenhet 30 ropiért.
-
Üdv!
Segítségre lenne szükségem. Olyan okostelefont keresek ami a lehető legolcsóbb és ezeknek a kritériumoknak megfelel:
- Pontos Navigáció
- 4G (a navigáció miatt mert nem mindig offline térkép lenne használatban)
- Viszonylag jó akksi idő
- Dual SimMi a lehető legolcsóbb készülék ami tudja ezeket?
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #135077 üzenetére
HomTom S9 Plus 5.99" HD 4/64GB 8-core 1.5GHz 4050MAh 16MP (42700)
-
Upo
addikt
válasz
ÁrPi2 #135093 üzenetére
Nem, ez nem lesz annál gyorsabb, mint a spemall HU raktár. Nem véletlenül írtam hogy gyorsan kellene, ha a karácsonyfa alá kellene akkor már egy hónapja meg lenne rendelve (vagy max. 11.11 sale-ből).
Ennél azért tudatosabb vásárló vagyok, illetve általában az idő tényező nem szokott súlyosan érinteni, türelmes vagyok. Ha meg gyorsan kell, akkor meg belenyúlok a pénztárcába. Ez amolyan köztes eset, költök rá, de azért extrém drágán nem kell. -
buca84
őstag
Jelenleg dual sim -es telefont használok. Mindkét SIM foglalatban van sim. Ha a telefont szeretném három sim -el használni, akkor ez lehetséges vmilyen adapterrel vagy nem?
-
válasz
tibcsi0407 #135100 üzenetére
Talán meg kellene azokat keresni, akik a nyáron a Balatonon voltak pincérek. Ők tutira ráérnek most
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135100 üzenetére
Hát az igen, ennyire nem voltam képbe, de persze karácsonykor mindenki vásárol mint a hülye, ez evidens
Jó de németbe tartják (vagy próbálják) a határidőket, itthon ezzel szemben nincs semmi, ugyan annyi ember dolgozik és már alapba hiány van, nemhogy még erre az időszakra további embereket vennének fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest