Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
zizol
üzenetére
Én használok 4G-t, 3G-t vegyesen, vodát és pannont, tesztelgetem is néha a sebességet, de igazán jelentős különbséget nem vettem észre.
A ping idő ugyanúgy 30-40 ms közé esik (hétköznap, munkaidőben), a letöltési sebesség meg hiába több 4G-n, ha a weboldalak sok kis fájlból állnak.
Torrentet, nagy fájlokat meg nem töltök le, ha nagy ritkán mégis, akkor wifi, pécé.Sajnos a költséghatékony (értsd: sóher) menedzseri mentalitás sikeresen kinyírja az új szolgáltatás előnyeit (ezúttal is).

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OpenMediaVault
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi