Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Tudod az a baj, hogy nem én használtam, tehát nem azt írtam le, hogy nekem nem felel meg, mert valóban, magamnak még csak eszembe sem jutott volna megvenni (már a dizájn és méret miatt kiesett, aztán az említett JDI kijelző, ami valószínűleg nem az volt, vagy két generációval korábbi)
De ha szerinted a fentebbi hibák vélhetően csak nekem okoznak gondot, és a teljesen normális működés ismérvei, akkor gondold újra a hozzászólásodat.
Igazából én nem csodálkozok rajta, hogy eltűntek, mivel a régi W100 (na azok nagy része működik a mai napig, ha nem érte utol őket a NAND-hiba, ahogy nagyon sok telót több éves használat után) minőség már nyomokban sincs meg, és éppen ezért fog a Zopo is eltűnni lassacskán, ami nem is baj, csak nem értem, hogy miért nem lehet a név megszerzése után is úgy létezni, mint a Xiaomi, hanem miért kell a másod- vagy harmadosztály minőségét megcélozni.
Továbbra is azt mondom, hogy biztosan van még közte működő darab, de ilyen "minőség" mellett nem maradhat piacon senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest