Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #125929 üzenetére
Én is erre tippelek, hogy a partíciókiosztáson változtattak valamit a webshop ROM-nál, ezért az SDfuse rossz helyre írja be a system-et, majd tégla lesz belőle.
A Qfil ugye kiosztja a partíciókat az XML fájlok alapján.
Ezért sem akartam kísérletezni már az SDfuse-zal.
Egyébként nem volt egyáltalán rossz a webshop-os ROM. Nem volt benne semmi szemét és tette is a dolgát, de én nem az az arc vagyok, aki kibírná ROM csere nélkül.
Gondolkozom, hogy beszállok ZUI fordítónak, ha télen lesz egy kis kapacitásom, de majd meglátjuk. Egyedül nem kis falat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest