Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ben-ga
üzenetére
Szia. Alapból ha gépről USB töltöd nem kell mérni sem ott max 0,5A Tehát sokáig fog töleni. Ezt nem a telefon korlátozza hanem az USB kimenet ami nem engedi szétégetni a csatlakozót vagy a jóval drágább alaplapot.
A normál töltők nagy része csak szitázott 1-1,5A! Inkább csak a max a 0,75A
Nekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- iPhone 17 Pro 256Gb - Pretty Orange
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.