Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ben-ga
üzenetére
Szia. Alapból ha gépről USB töltöd nem kell mérni sem ott max 0,5A Tehát sokáig fog töleni. Ezt nem a telefon korlátozza hanem az USB kimenet ami nem engedi szétégetni a csatlakozót vagy a jóval drágább alaplapot.
A normál töltők nagy része csak szitázott 1-1,5A! Inkább csak a max a 0,75A
Nekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.