Hirdetés
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Sziasztok!
Egy rövid OUKITEL U7 pro beszámoló! :-)
Első kellemes meglepetés hogy a karácsonyi csúcsban dec.21.-én adta fel a TD. Német raktárból DHL szállítással, és dec. 23. délelőtt a kezemben volt.22044 HUF volt összesen. Szokásod oukiteles narancssárga dobozban érkezett védőfólia fólia rajta volt, töltő egyéb cucc nem érkezett hozzá.
Első kézbevétel:
Műanyag hátlap tökéletesen masszívan illeszkedik az előlaphoz, könnyen rápattan és rajta is marad, nem csörög zörög, nem fél az ember attól, hogy valami letörik, szóval így is egy minőségi érzés van az emberben. Bekapcsolva, nekem a boot lassúnak tűnik az átlagosnál, de nem olyan vészes. Alkalmazás nem sok volt rajta és a legtöbb felesleg eltávolítható, gyanítom, hogy a TD. belenyúlt, mert az ő alkalmazásuk is fent volt alapnak.
5.1 android szépen, gyorsan viszi a telót, nem fagy le, nem akadozik nem lép ki, semmi hasonlóval nem találkoztam. Játéknak a WD. 3D-s kalanjátékot próbáltam amihez alapból 2G RAM javasolt. Szép grafikával akadás mentesen megy rajta a játék, mást még nem próbáltam. Legdurvább a GPS navigáció volt, panelek között ködös felhős időben 5 másodperc alatt megtalálta a műholdakat és kész volt a navigálásra. Ez az első kínai telefonom amivel tényleg normálisan lehet navigálni. Kamera 13 mp van benne hát ez is a vártnál sokkal jobb hatást hozta. Falon belüli képek elfogadhatóak, kültéri meg tökéletes, gyerekek bemozdulására sem homályosodott el. Előző telefonom jiayu F1 nem volt rossz telefon, de minőségi váltás, ezzel a telefonáláson kívűl mást is lehet kezdeni :-) Szerintem ennyi pénzért lazán felveszi a versenyt a nevesebb kínai márkákkal. Üzemeidő: az elején nagyon potyognak a százalékok, és 50%-tól lassúl a merülés, nálam két napot bír, sok telefonálás, internet használat, nyelvtanuló alkalmazás, szóval nem spórolok az energiával. Valamit ki kell még találnom erre az egyenletes merülésre. Röviden ennyi pénzért meleg szívvel ajánlom, bár azt hiszem most nincs EU raktáron, de így is megéri. Szívesen nyitnék külön topicot a telefonról ha lesz rá igény. BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest