- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
mdav88 #108686 üzenetére
"A coolpad 7320 kamerájába nem lehetett belekötni..."
Nagyon zárójelesen szeretném megjegyezni, hogy én egyáltalán nem voltam elragadtatva tőle, pedig egyrészt nem vagyok nagy igényű mobilos fotózás terén, másrészt pedig az eddigi telefonjaim közül elméletileg ebben kellett volna a legjobb kamerának lennie, mégsem dobtam el a hajamat az eredménytől.
Vagy én rontottam el valamit, ez is benne lehet a pakliban.
Szóval ez csak az én zárójeles magánvéleményem a Coolpad 7320 kamerájáról. Maga a telefon viszont döbbenetesen jó volt, az akkor már elavult (4.2) szoftver ellenére is.
(Hozta a "hűha-érzést" a 8 magos procival, nem úgy, mint az elméletileg azonos hardverrel szerelt Lenovo A850+...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest