Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
akkor valamit nem jól magyaráztam el.
igaz hogy előjön egy másik ablak, de ott már nem kell kattintanod. legalábbis akkor ha kétállású bállítást használsz. pl. a wifinél:lehúzom az értesítési sávot, ott rákattintok a wifi ikonra, előjön az újabb ablak, ott látom, hogy már zöld a wifi ikonja alatt, így nincs mit csinálnom, nyomok egy vissza vagy egy home gombot hogy eltűnjön ez a plusz ablak. ha ki akarom kapcsolni, akkor ugyanez, szintén csak az értesítési sávban lévő wifi ikonra kattintok, megint megjelenik a pusz ablak, látom eltűnt a zöld jelzés a wifi alól,,,,stb.ennyi. legalábbis nálam így működik.
én on/off-ra állítottam ezeket, így nem kell nyomogatnom a plusz egy ablakban megjelenő ikonokat. ha 3 vagy négyállásúakat csinálsz akkor nyomni kell.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest