Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
olyan facebook alkalmazást keresnék amivel a feltöltött képeknek meg lehet adni a mappáját és nem a mobil feltöltésekbe rakja.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Köszönöm a válaszokat

-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Futáshoz kellene nekem valami program, ami használ GPS-t, mutatja a megtett távot és időt
Köszönöm -
Piwi
veterán
Sziasztok.
Hívás és sms blokkoló program érdekelne engem. Igen, tudom hogy market tele van velük, de engem a személyes tapasztalatotok érdekelne, persze ha használ itt valaki ilyesmit
magyar nyelvnek örülnék de nem feltétel, illetve az sem gond ha nem ingyenes az alkalmazás.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan widgetet keresnék ami írja a napi euro, svájci frank stb árfolyamokat. Tudnátok ajánlani ilyesmit? Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan alkalmazást keresnék ami tudja a kamera melletti ledet villogtatni, akár a villogás sebességét is lehet állítani benne

-
Piwi
veterán
sziasztok!
Citromail apk-t hogyan tudnám megszerezni? van egy táblagépem de azzal sajnos nem kompatibilis,így marketről nem tudom leszedni.
Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest