Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani.
Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő