- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #34519 üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)
Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)
Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest