Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu
üzenetére
Persze, tudom. Ez egyértelmű. Viszont a méleknek is általában van vmi korlátja... De mindenképp egyszerűbb csak bedobni vmelyik tárhelybe (nekem legalábbis), az illetőnek meg szelektálni "kicsiben" egy galériában, és ami kell, leszedi full méretben.
Sőt, pl. itt is szokott ilyen lenni PM-ben hogy küldd már el mélben. Erre Én: dehogy küldöm, itt a link.
Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.