- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Tudod mit?Én itt befejeztem.Ha nem akarod érteni,akkor nem is fogod.Nem érted hogy miért hoztam fel a PNA-kat?Te irtad,hogy nem éri meg droidra kiadni,mert 100 féle HW van.Erre irtam,hogy PNA-ra mégis van,és azok sem egy HW -val jönnek ki.Irtad,hogy nagy munka megirni egy progit.De már sok telon elfut...Ráadásul az általad irt probléma a sokféle HW-vel minden programnál jelen van,mégis vannak progik amik müködnek a legtöbb droidon.Támogatás?A legfrissebb térképpel láttam müködni(természetesen Spicán
)
Az általad emlitett okok közül talán a PNA és az autogyártok tiltása az,ami szerintem elfogadhato magyarázat lehet.Ez az én véleményem,nem muszály egyetérteni,viszont a témát itt,erröl tényleg befejezem...
Minden egyes válaszodat elismerem,igazad van...
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Warzone
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Konteó topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest