Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vétó
aktív tag
Go Launcher Ex
SwiFTP
Evernotemár több mint egy éves a telefonom, és vele ezek az alkalmazások is

persze vannak másféle kedvencek is, de ezek amik olyannyira beváltak, hogy egy készülékcsere esetén (feltéve hogy android) ezek újra felkerülnének az első 10 percben.
Mindhárom fenti alkalmazást még azelőtt választottam (tesztek, ajánlások alapján), hogy egyáltalán meg lett volna a telefon (ami számomra az első androidos készülék), és nem csalódtam egyikben sem.
Jajj, és majd elfelejtettem: Documents To Go, az első olyan alkalmazás, amit vettem, és azóta is hibátlanul használom.
Aktív témák
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest