- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
MaciG
addikt
üdv.
Nekem olyan kérdésem volna, hogy androidos telefonokhoz van-e valami hasonló navigációs program, mint amit a nokia tesz rá gyárilag a telefonjára? (Internet nélkül ,offline modban lehet vele navigálni, tehát ingyenes)
-
pikszel
addikt
Dokumentum vagy vonalkód?
Szerintem dokumentumhoz a CamScanner, vonalkódhoz pedig a Barcode Scanner. -
porse
őstag
Oldman2, hunfatal
Igazából a hangerőgombokkal való vezérlés miatt tettem fel a playerprot, mert leszedtem a cm7et a telómról, de zavar, hogy feléled a kijelző ha rányomok.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Melyik a legjobb scanner progi? -
toth_janika
őstag
Help me
Go Contact, Go Phone van a telefonon. Ha beírok egy számot ebben a formában jeleníti meg:
063-012-4567 ehelyett: 06301234567 vagy 06-30-123-4567
Lehet ez rendszerbeállítás, mert a rendes tárcsázóval is így csinálja.
Egyszer már megkérdeztem ezt, de nem kaptam rá választ, hogy mit lehet vele csinálni.
CM7.1 stable
Szerk:
A két progit stock alatt is használtam, és ott jó volt a tárcsázás -
A "huge" kifejezésre kerestem rá.
-
idegenufo
tag
15 napos trial verzió van belőle a fullos meg fullos vedd meg,nincs olyan belőle hogy ingyenes és nem 15 napos...:-/
-
porse
őstag
Valaki írta múltkor mitől akad a playerpro-n a zene, de csak nem találom sehol azt a hsz.t, és nem jövök rá, lenne oly kedves ismét megosztani.
-
idegenufo
tag
......tudtok olyan zenelejátszót ami ingyenes és van benne eq...? Mp3-at akarok hallgatni rajta...thanks!
-
-
_NCT
addikt
És erre
?
-
-
-
válasz
V.Stryker #28771 üzenetére
Mindamellett hogy elfogadom a Droid sajátosságait, a "majd csinál magának memóriát" kijelentéssel az a gond, hogy egy haverom (aki természetesen Windows-on nőtt fel) jelezte, hogy ez okés is lenne, hanem kapna rendszeresen "kevés a memória" üzeneteket.
512M rendszermemória mellett, egy 7"-os Tableten.
-
Erre esetleg valaki tudna megoldást? Köszönöm.
-
Haart
addikt
Probléma, uninstalláltam a golauchert, és most nincs alapértelmezett home screenem. Nem tudok mit csinálni a telóval. Menü nuku, semmi fekete háttér. No gombok, pedig a teló müködik ha hivnak fel tudom venni. Megprobálom törölni az összes temp golaucher könyvtárat az sd-ről. Please help!!!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
idegenufo #28767 üzenetére
Vegyél winfosos mobilt szerintem. Annak te is jobban örülnél és mi is...
Tökre nem tudsz elszakadni a windowsos gondolkodástól. Hidd el, ha az androidnak kell memória, akkor csinál magának. Egyébként meg van egy rakat program, pl avast, amivel beállíthatod,hogy melyik program milyen módon jusson adathoz: wifi és vagy 3G és vagy 2G. Stb
-
Luissimo
veterán
MÁS,
használ valaki TAPATALK-ot ?
hiogylehet ott beállítani ezeket a magyar fórumokat, hogy onnan lehessen kezelni a komplett fórumozást ?
Nekem ez kissé elvont, mert a fórumlistában nincsenek benne... -
idegenufo
tag
válasz
fatal` #28763 üzenetére
Akkor magyarul ne is használjon az ember task killert,se advanced task killert,mert egyrészt semmi de semmi értelme mert úgy is visszajönnek a programok amit aztán totál nem ért senki mi az istenért,mert ha lelövöd akkor kussoljon,NE jöjjön vissza,másrészt amit irsz hogy mivel úgy is visszajönnek igy az újrainditgatásuk is meriti az aksit...akkor hagyni kéne a fenébe a lelövéseket,tehát ne lövegessül le mert többet fogyaszt az aksiból ha újraindulnak úgy is..?
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek,ami azt méri,mennyi ideig megy egy nap a kijelző,vagyis mennyit buzerálom a telóm. -
fatal`
titán
válasz
petipetya #28761 üzenetére
Az igazság az, hogy ezek nem a rendszer balgaságai, csak utána kéne olvasni a rendszer memóriakezelésének. Task Killert csak berohadt/lefagyott alkalmazásokhoz használunk, mert egyébként többet-árt, mint használ, mivel a folyamatos app-újraindítások eszik az aksit. Ellenben, ezek a programok ugye futnak a háttérben, de nem csinálnak semmit, vagyis semmilyen fogyasztást nem okoznak.
A facebook meg pl. gondolom azért fut a háttérben, mert értesít.
-
_NCT
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást, mellyel wifin keresztül tudom megosztani a telefonom mikrofonját a pc-vel? Nem kell webcam, csak mic. THX
-
petipetya
nagyúr
válasz
idegenufo #28753 üzenetére
Időről-időre mindig felbukkan valaki, aki mindenféle előzetes utánajárás nélkül megveszi az androidot, majd amikor rájön a saját balgaságára (nem az android balga) akkor telefröcsögi a topicot. Mindenki hülye, a rendszer is rossz, csak neki van igaza, szembemegy mindennel és mindenkivel. Holott ha vásárlás előtt utánanéz, akkor később nem vetíti ki másra a saját hibáját.
Ne vedd magadra, általánosságban beszéltem.
-
vinikorn
aktív tag
3/4 nap alatt lemerül a telefonom. Ilyen appok futnak pedig nem is használom őket: zseblámpa, zene, térkép, tárcsázó, névjegyek tárhelye, napi tájékoztató, imageshackDroid, google keresés, Color Note.
Csináltam 2-es szintű Memoria törlést és ezekből 10-et bezárt. Miért futnak ezek az alkalmazások amiket nem is használok?
-
paloczp
tag
Smart App Protector(app lock) teljesen jól lehet használni, beállítani. Az ingyenesben van reklám, de nem zavaró.
-
baalco
tag
Képek a Marsról
jópofa lehet..
-
idegenufo
tag
válasz
baalco #28752 üzenetére
hát ez az hogy miért nincs a menübe mondjuk egy normális folyamatjelző,amin kitudom ezt azt kapcsolni,csak task manager van amit fentebb irtam kilövöm azt visszajön a memóriába ugyanúgy a program semmi értelme!+a droidwall-ba meg csak azt tudom beállitani hogy melyik alkalmazás menjen wifiről vagy 3g-ről,nem igaz hogy nincs egy normális folyamatkezelő..!!!
-
-
idegenufo
tag
válasz
pikszel #28746 üzenetére
Jó köszönöm letöltöm!De azért elég vicces hogy nem lehet egy facebookot bezárni vagy egy winampot vagy bármit hanem simán fut a háttérben tovább azt zabálja a netet,csak task killerel lehet kibombázni őket de visszajön igy is egy kettő...miért nem lehet egy 2.3.3-as android rendszerbe beleépiteni vagy akár a go launcher ex-be egy normális bezáró ikont az alkamlazásokhoz rendelve?Most egyenként minden egyes net után lekéne lőnöm a facét meg winampot stb.nevetséges...de megpróbálom amit irtál azzal+az időjárási eszmefuttatásomra is irj kérlek,thanks!!!
-
paloczp
tag
válasz
Oldman2 #28743 üzenetére
Meghagytam ezt a labdát, és látom le is csaptad
De ha belegondolsz, csak olyan nov-december óta van ez a lehetőség, az eset pedig még nyáron történt (bár ezt nem írtam).
Sajnos az első külföldi utam volt Androidos telefonnal, így egyből be is szívtam ezt. Azóta jobban ügyelek rá. -
pikszel
addikt
válasz
idegenufo #28744 üzenetére
A DroidWall szerintem segít rajtad.
Ebben be tudod állítani, hogy melyik alkalmazás mehet netre.
A facebook klienst pedig szerintem felejtsd el, megfolytja a telefont. Böngészőből kb ugyanazt kapod a chatet leszámítva. -
Foose
addikt
erre valaki? Help!
-
idegenufo
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem,ha tudnátok segiteni nagyon megköszönném!
-Letöltöttem a winampot és a facebook androidos alkalmazást,facebookozok és winampon is megy a zene ugye netről,de egyszerűen nem tudok kilépni se facéból se winampból,csak az alkalmazásokra tudok rámenni és inditani de leállitani sehogy nem tudom,egy task killerrel egyenként kilövöm de visszajön utána,visszalövi magát amikor megnézem a futó folyamatokat ugyanitt ahol kilövöm és a háttérbe meg zabálja a memóriát is persze...
Attól félek hogy mivel visszajön,a neten folyamatosan fogyasztja a netet és horribilis lesz a telefonszámlám,mivel itt bent a munkahelyemen nincs wifi csak otthon,igy amikor eljövök otthonról ez szépen facén meg winampon van...szóval nincs valami jó kis program amivel ténylegesen letudom állitani a futó alkalmazásokat..??
-Az időjárás jelentő widget igy is néha néha ránéz a netre azt majd emiatt a minimális szinkronizálás miatt is félek hogy a számla emiatt is horribilis lesz,mert mi értelme lenne az időjárás widgetnek ha nincs neten,ha nincs net akkor a képernyőn napokig ugye 5 fokot ir meg naposat mikor már rég mondjuk esős minusz 10 fok van..!
Erre a kettőre irjatok kérlek,nagyon szépen köszönöm!
-
-
válasz
doddencs #28740 üzenetére
Nálam is engedélyezve van és sokáig nem jöttem rá miért nem frissül egy csomó alkalmazás?
Csak ott várakoznak a Market appban.
Aztán véletlen jöttem rá, hogy (szerintem) helyesen, azok az app-ok, amelyeknek pl. megváltoznak a Jogosultságai, azok manuális megerősítést kívánnak ilyenkor is.
Persze lehet más oka is ennek, de ez számomra bőven elég indok.
-
paloczp
tag
válasz
petipetya #28733 üzenetére
Aha, tök szuper volt, amikor tavaly nyáron Olaszországban szükségem volt térképre, de csak Gmaps volt kéznél. A köcsög Market meg elkezdte lefrissíteni a flash-t, meg még pár - több megás - alkalmazást, melyeknél bekapcsolva maradt az automatikus frissítés. És még csak le sem lehetett lőni... Kibírtam röhögés nélkül. Azóta mindegyiknél kikapcsolom.
-
twine
veterán
-
moboHEAD
csendes tag
Szevasztok,
Keresek olyan appot, amivel androidról androidot wifin keresztül vezérelni. Tabletemet szeretném a telefonomról. Kocsiban szeretném használni, internet nélkül.
Thx előre is!
-
twine
veterán
válasz
bradam #28723 üzenetére
My tracks...én azt ajánlom, de mondtad hogy ismered....
Szvsz nem a program/programok, amik igazán merítik az aksit használat közben, hanem maga a GPS......Ebből kiindulva személyes véleményem hogy azt a progit használd amelyik szimpatikus
My tracks....rengeteg beállítás, és Ráadásul ha Google Earth-be importálod a filet, utólag meg tudod nézni "animálva" merre csúsztál..... -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan progit ajánlani, ami nem engedi, hogy belelássanak a híváslistámba, sms-ekbe, stb? Van pár fent a marketen, de nem tudok dönteni
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #28682 üzenetére
Simán lejött mind Boat, mind gyári böngészővel. Wifin és mobilneten egyaránt.
-
vinikorn
aktív tag
Folyamatosan átrendeződnek az alkalmazásaim ikonjai. Akár a rendberakás után 1 órával is. Nem lehet, hogy valami vírust szedtem össze?
-
Tyer
őstag
-
67tuareg
tag
válasz
roomeo #28702 üzenetére
Én a Money Manager free változatát használom, mert nem tudtam követni az egyik számlámat. /Szoktam vele fizetni, és ilyenkor a maradék egyenleget nem küldi az sms./ Letöröltem róla mindent, csak a bank nevét állítottam be, hozzáadok elveszek ami forgalom adódik, úgyhogy mindig képben vagyok.
Az miért van, hogy némely app nem található /mint pl ez is/ , csak a fizetős látszott, azután pár nappal már megtaláltam a fizetős verzió mellett. De volt több ilyen is. -
Canonfan
senior tag
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
RazorGTR1 (#28641)
Köszi a válaszod,akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog
A régi telefon - 2.3-as rom témához:
Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot.
Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al...Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al...
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Síeléshez keresnék olyan appot, ami rögzíti a távot,sebességet,magasságot,stb. A legkevésbé erőforrás igényes app kellene, mivel 9-16 között menne folyamatosan, és nem szeretném,ha lemerülne. Endomondot, MyTrackset tudom,hogy jó,csak nem tudom,hogy mennyire zabálja az akut.
-
Liar
tag
2 nap után sikerült rátalálnom a nekem írt programra:
Az andImageSaver egy ingyenes letöltés menedzser, aminek bármelyik böngésző programból meg lehet osztani az éppen nézett oldalt és az arról letölti az összes linkelt képet/egyéb fájlokat. Én képregény letöltésre használom (pl.: HálóZsák, de jól jöhet csoportos háttérkép, vagy e-book letöltéseknél. -
Tyer
őstag
Melyik a legjobb Scanner progi?
-
vinikorn
aktív tag
Ti engedélyezitek az appok automatikus frissítését?
-
M4L@y
tag
Holnap délután megnézem, és megírom!
(#28709) tomy86:
Megpróbálhatom majd, de csak holnap. Igazából azt sem tudom, milyen az a SIP hívás, ahogyan még nem is próbáltam komolyabban beállítani, ti mennyire értetek hozzá?Ennyit szeretnék beállítani:
16 Ft a hívás percenként a 3 hálózatba + sms is 16 ft akárhova.
Van egy külön csoport akiket ingyen hívok és csoporton belül 40 ingyen sms küldhető, ezen felül szintén 16 Ft
1500 Ft a havidíj ami lebeszélhető és ezen felüli percek is 16 forintba kerülnek.+ Ezen felül (ha lehetséges), hogy egy számnál elkülönítse vagy rákérdezzen, hogy GSM hívás-e vagy voip-e.
-
akos727
senior tag
CSinált már olyat valakinél a Viber, hogy ugye kér egy kodot, beütöd, majd kb 1 perc mulva kilép a kódos oldalra valami olyannal, hogy you are unregistered vagy valami ilyesmi.
Kérek még egy kódot de már nem küldenek, csak ha felhivatom magam, beütöm a kódot amit elmond ugye a gép, de ugyan ezt csinálja...
Valami tipp? -
Foose
addikt
http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html erre valaki?
-
M4L@y
tag
Alapból nem különbözteti őket meg az tuti és abban sem vagyok biztos, hogy be lehet állítani, hogy megkülönböztesse vagy hogy rákérdezzen. De a beállításába nem mentem bele mélyebben, mert elég bonyolult, de muszáj lesz, mert be akarom állítani, hogy jól működjön! De ha van aki segítene, azt is megköszönném!
-
baalco
tag
válasz
roomeo #28702 üzenetére
Én a Cash Droid -ot kezdtem el használni, de biztos van még csomó más is.
-
roomeo
csendes tag
Hali! Nekem egy bevétel-kiadás kezelő program kellene. Tud valaki ilyet? Segítséget előre is köszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
Cholard #28699 üzenetére
Én folyamatosan frissítem a skype-ot, az esetek 99%-ban nincs vele gond, viszont eddig már 2x előfordult, hogy fc-zett, és az újraindítás után a hangminőség is rossz volt, szaggatottan hallottam a másik felet, csak a telefon restart oldotta meg a dolgot.
Szóval ha Neked az adott verzió működik, akkor szerintem ne cserélj.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest