- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Takhanto
őstag
barnacle wifivel nálam asztali géppel működik azaz látja a wifit,de laptopnál nem. miért van ez?
-
idegenufo
tag
Mármint az én aksim 15 százalékot esik minimum 1 óra zenehallgatás után,valamikor 20-at!Az 5 százalék aranyélet!
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Luissimo #29190 üzenetére
Igaziból párosítva vannak és a bluetooth ki van kapcsolva alapból. A taskerben pedig megadtam időpontokat, amikor bekapcsolja a bluetootht. (jellemzően olyankor, amikor általában a kocsiban vagyok) A bluetooth be is kapcsol, azt írja a telefon, hogy párosítva, de ha nem nyomok a kapcsolódásra a beállításokban, akkor csak a telefon csörög :S
-
Whynot?
aktív tag
tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a kocsi bluetoothos fejegységéhez tudok állítgatás nélkül, automatikusan kapcsolódni? össze van párosítva a telefon, de mindig elfelejtek kapcsolódni és így akár ne is lenne bluetoothos fejegységem :S
-
Balinov
titán
Sziasztok,
valamiert mindig megakad a letoltes, ha a Tripadvisor fele ingyenes London guide-t akarom letolteni. Valakinek nincs meg az apk veletlenul? Vagy kiprobalnatok, hogy nektek mukodik-e? HTC Sensation-om van, stock rommal.
Koszi
Balinov -
kartalhu
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a GOLocker-nél nem lehet widgetet vagy ikont kirakni az indítóképernyőre mint a WidgetLockerrel? Ha mégis lehet hogyan? Nekem nem sikerült megtalálni. -
gyuszmó
őstag
Ismertek v.mi jó proci,app figyelőt a watchdogon kívűl amivel ki lehet szűrni a nagyon kajáló alkalmazásokat?
köszi -
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Srácok tudtok olyan progit mondani, amely lehetővé teszi, hogy menüben rá lehessen húzni ikonokat egymásra? ezáltal egy mappába tenne több hasonló appot.
Ilyen van iPhone esetében de golauncher is tudja, de próbálnám launcher nelkül megoldani.
Az asztalon tudom, hogy működik, de én menüben szeretném megoldani.Előre is köszi.
-
Fehércápa
aktív tag
A VLC MEDIA PLAYER. Azt irja vlc media player CONNEcTION missing... Majd mikor belépek a settingsbe és automatán akarom csatlakoztatni, akkor azt írja nincs a pc-men vlc (ami igaZ is). Muszáj ehhez vlc a pcmre is?
-
rdanika
tag
Nézegettem az SD kártyámat. Minden összevissza van rajta, minden feltett program. Nincs e valami megoldás, hogy rendben legyen tartva egy kicsit? Vagy mit tudtok javasolni?
-
viperabácsi
addikt
Urak
Használ valaki skaten viber progit?Nekem valamiért nem akar névjegyeket szinkronizálni.
Segítsen valaki ha tud!
erre??? -
F-ECT$
titán
válasz
sunahunter #29133 üzenetére
Van egy app, amivel könnyen át lehet vinni az egyik launcher widgetjeit egy másikra, csak nem jut eszembe a neve. Már itt is volt ajánlva, mi is ez?
-
flash-
veterán
k9ben lehet mappákat létrehozni ahová át lehet menteni-tenni a k9ben levő tárolt e-maileket?ha igen akkor hogyan?
esetleg van olyan más androidos levelezőprogi amivel meg lehet ezt oldani?
-
idegenufo
tag
.....nfs shift-nek csináltam helyet...feltelepitette,elindnitáskor kijön az EA logó fehér hátérrel,azt visszamegy a telefon a menübe visszatér a desktopra,semmi nem történik,vajon miért nem indul a játék..?
-
viperabácsi
addikt
Urak
Használ valaki skaten viber progit?Nekem valamiért nem akar névjegyeket szinkronizálni.
Segítsen valaki ha tud! -
punky10
addikt
válasz
Drenadar #29166 üzenetére
Ezt inkább ne tanácsold neki.Olvass el pár HSZ-t töle...Láthatod,hogy a legalapvetöbb ismeretei is hiányoznak erröl az OS-rol.Ha belepiszkál,akkor minden 2. HSZ az övé lessz,mert tuti,hogy el...i.Hiába van lépésröl lépéste leirva,az eddigi kérdéseinek a 60%-ra valoszinüleg a használati utmutato elolvasása is választ adott volna,de az sem volt meg...
A memoria pedig hamar elfogy,hiszen az olyan "fontos"appok,mint pl az IBeer free is 8 megát kér,és simán nem lehet SD-re tenni... -
Drenadar
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
bpmcwap #29160 üzenetére
ITTVAN egy autentikusabbnak tűnő fórumtopic a problémádra
szerk:
oooops, bocsika, nemnéztem a linkedet , énvoltam a link -
zozyk
addikt
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
vettem egy kinai táblát - SuperPad VIO- 2.3as android van rajta ami elvileg tud magyar- volt már táblám azon csak ki kellett választani a Language menüből, ebben viszont nem találom... Mit kell telepítenem, hogyan? Honnan? Köszönöm
Elnézést ha off csak nem találtam másik topikot. -
Kombat
őstag
A minap új romot raktam a telóra, előtte lementettem a appokat az App backup and restore nevű programmal. Rom csere után szépen vissza is tolta őket, viszont a marketben nem jelennek meg a saját alkalmazásoknál. Ha rá keresek valamelyikre, akkor kiírja, hogy telepítve van, de a saját alkalmazásokhoz nem rakja be.
Lehet ezt orvosolni valahogy? -
porse
őstag
Hát ez egy őrült.....
-
firewolf
tag
Üdv!
Van nekem egy Samsung Galaxy Ace-m 2.3.3-al. Több embernek is beállítottam egyedi csengőhangot, de nem mindig az szól, amit beállítottam. Van, hogy az alapértelmezett, van hogy másik személynek beállított, néha a jó is szól. Mitől lehet ez? Mit lehet ellene tenni?
Köszi! -
St3ven
addikt
válasz
tomlac14 #29111 üzenetére
Én is hasonló célzattal kerestem adatforgalom ki/bekapcsoló widgetet pár hete, a
Data Enabler Widget-et ajánlom Neked is.
Semmi felesleges sallang, csak azt tudja, amit elvár tőle az ember.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Titanium-ot egyáltalán nem szeretnék használni, de olvastam, hogy valaki "kézzel szedte ki a játékmentéseket". Ezt hogyan lehet megcsinálni, mit kell honnan ki-, majd visszamásolni?
A következőkről lenne szó: Angry Birds, Cut the rope, Robodefense.
Előre is köszi!
-
idegenufo
tag
válasz
pethYeti #29143 üzenetére
nem hülyeségek,alap eq nélkül ha mindegyik flaten van mindkettő,hangosabb eleve a mixzing media player,jó az eq-ja is,a powerampba ugyanazt a zenét lejátszva kicsit halkabb,szintén flaten az eq,a max hangereje kevesebb a powerampnak,sajnos hidd már el,és elég szembetűnő...a musicplayer prot kiprobálom még ma,de idáig a mixzing jött be a legjobban,ingyenes hangos és az eq-ja is jó
-
idegenufo
tag
...jó..ok..kösz...amúgy letöltöttem a mindenki által istenitett powerampot...hát nem estem hanyatt tőle,van benne jó nagy eq,ez az egy ami jó benne,meg a tekergetős ikonok,DE,a mixzing mediaplayer sokkal hangosabb és az ingyenes és abba is van elég jóeq,hangosabb a zene benne eleve,nem akartam elhinni mikor összehasonlitottam hogy halkabb sokkal a poweramp..és tényleg halkabb,sajnos,na mind1
-
(jan)
őstag
Köszi!
Kiprobálom a Zeamot akkor!
Launcher pronak valami hatalmas volt a étvágya!
-
Mr X
veterán
válasz
sunahunter #29137 üzenetére
Van több megoldás is, kezdve azzal, hogy system appokat gyomlál és azok helyére bepakolja a progikat. De a haladó ismeretek kellenek, és az itt nincs meg. Így inkább nem javaslom.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Melyik launcher kíméli legjobban az akksit ?
-
idegenufo
tag
viszont a probléma változatlan mert már 2 napja amit csk lehetett átmozgattam igy sd-re,de nincs több hely a telóba,úgyhogy ennyi volt,max az app2sd vagy mivel tudnák még macerázni,de nincs kedvem az egész sd kártyát leformázni,van rajta vagy 25 program igy is amit nagy nehezen napok alatt töltöttem le kemény forintokért netről(nem volt wifim még routeren)na ennyi,köszi azért
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29127 üzenetére
"Autot is igy veszel?" - Ahogy a szavaiból/írásaiból, értetlenkedéseiből és az Android ismeretének teljes hiánya ill. még csak nem is utánaolvasása miatt következtetem, ahhoz még jó pár évnek el kell telnie, addig meg még akár csoda is történhet (nem lehet több 12-14-nél)
szerk: Huh, de szép mondat lett.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
idegenufo #29123 üzenetére
"Nagyobb" programok (sok adattal, stb.) eleve úgy települnek fel,
hogy lehúzod a Marketről a proggit, ami pedig az első indításakor
beszól, hogy kellene hozzá még "ez-az" a netről, letöltöd-e most.
Amit pedig lehúz, az megy az SD kártyára... Van olyan, ami több
száz MB-ot töltött így, de a telefonmemóriában kevés helyet foglal.Igazából az a bosszantó, ha Uninstall után fent hagyja maga után
a csomó "szemetet".(Aztán csodálkozik az ember, hogy nincs
hely az SD kártyán.) A warezos részt meg nem is kommentálnám. -
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #29123 üzenetére
Ne legyél már ennyire teszetosza. Bemész ide:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése
Rányomsz az appok nevére, és a megjelenő képernyőn, ha aktív az "áthelyezés SD-re" gomb, ráböksz, és át is rakja a kártyára. Nem mindent enged, de a legtöbbet igen.
Widgetet használó appoknál és olyanoknál, aminek folyton futnia kell (SMS kezelő pl.) ne alkalmazd! De játékokat, ilyesmit nyugodtan átrakhatsz.
-
-
idegenufo
tag
Sziasztok,egy fontos általános problémám van ami szerintem mindenkit érint,van sok alkalmazás ami sajnos a telóra akarja menteni magát és..
Szóval a merketből rengeteg minden ami jobb és profi játék/program fizetős,igy pc-n töltöm le őket,mert igy ingyen van egy csomó olyan ami a marketen fizetős,a need for speed-et is leszedtem pc-ről,most tettem fel az apk-t telefonra és mikor telepiteni akarom,kiirja hogy nincs elég hely...hát az istenért se tudom kiválasztani ekkora gyökérséget hogy az SD kártyára települjön ahol annyi helyem van hogy ihaj,az összes program fele a hülye belső memóriába akar települni ahol már nincs hely és az ember meg ugye tölt le sokat sokmindent,de az istenért egy 2.3.3-as android rendszeren ahol az sd-re menthető minden,mi az istenért nem oda telepiti,akkor most már semmit nem tudok feltelepiteni mert nincs helyem???Mert amiket letöltök mondom a fele a hülye belső memóriába akar települni..pffff NIncs erre valami megoldás..?? :-/
-
Foose
addikt
Handcent sms-ben tud valaki segíteni? mondjuk Dokee78?
tegnap dobtam a telóra,volt is itt dumcsi,de amint azt sejtettem,nem alapértelmezett teló bekapcs után. Nyilván a teló memóriába van telepítve,és ki lett választva,hogy alapértelmezett legyen. (akárcsak az ADW EX-em,mégis minden bekapcs után rákérdez)
-
válasz
F-ECT$ #29116 üzenetére
A vezérlő beállításaiból simán ki lehet rakni a kijelzőre adatforgalom ki-be kapcsoló ikon.
Ehhez teljesen fölösleges alkalmazást letölteni, amikor előre van telepítve. Főleg nem elixir widget, amihez kell egy kis jártasság is, hogy tökéletesen működjön.
Szerintem félre értettél én azt javasoltam, hogy ismerkedjen meg a készülékével, majd a beállításokból meg tudja oldani a problémáját. Nem kell mindent túl bonyolítani. Nem tudom, hogy milyen típusú készülékkel rendelkezik ezért nem is javasoltam a beállítás módját. -
tomlac14
tag
van olyan app/widget, ami letiltja a mobil adatforgalmat?nem a repülős mód mintájára, h mindent letilt, hanem úgy, h mint mezei telefon még múkodjon a készülék...
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #29109 üzenetére
A PH!-n virágbolt kapcsán csak a kertészeti topikban szabad beszélni
-
F-ECT$
titán
válasz
toth_janika #29100 üzenetére
Én már próbáltam, kiírta, hogy nem megfelelő a verzió, vagy valami hasonlót, és leállt a frissítés. A progi használható maradt.
-
idegenufo
tag
MOst már értem és megnnyugodtam,köszönöm!
-
toth_janika
őstag
válasz
idegenufo #29102 üzenetére
Ember! Ne már! Ok, hogy újonc vagy, de egy alap kellene! (Mondjuk megtanulni kérdést feltenni, és értelmezni a válaszokat)
Neked 5 óra az éjszaka? Elég kevés alvásra van szükséged!Tehát teljesen mindegy, hogy a telefont rajtahagyod-e 12 órára a töltőnk, vagy miután feltöltött rögtön leveszed róla. Nem fog érdemben semmit változni az akku élettartama!
Mit nem értesz ezen???
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest